Jessica89 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 i jest "moja" piękna czarna iskierka :):) Quote
phase Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Achhh jaka sliczna Sonieczka :loveu: pieknosci! Quote
paulaa. Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 mam do was pytanko, będę baardzo wdzięczna za odpowiedź (sorki za spam ;) ) czy fotki są u was ciemne ? nie wiem czy nie mam źle wstawiony monitor, bo nie pierwszy raz słyszę, że fotki są ciemne, a u mnie są okej. teraz weszłam przez tel na dogo i na tel wyglądały zupełnie inaczej ciemne i kompletnie bez kolorków :roll: i teraz zastanawia mnie, jak wy je widzicie, czy przekłamuje komp czy tel... Quote
Aleksa. Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ale Sonka dostała smaczki :loveu: U mnie fotki są dosyć ciemne ;) Quote
Sonka95 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Jessica89']i jest "moja" piękna czarna iskierka :):)[/QUOTE] [quote name='phase']Achhh jaka sliczna Sonieczka :loveu: pieknosci![/QUOTE] Dzięki dziewczyny :loveu: [quote name='paulaa.']mam do was pytanko, będę baardzo wdzięczna za odpowiedź (sorki za spam ;) ) czy fotki są u was ciemne ? nie wiem czy nie mam źle wstawiony monitor, bo nie pierwszy raz słyszę, że fotki są ciemne, a u mnie są okej. teraz weszłam przez tel na dogo i na tel wyglądały zupełnie inaczej ciemne i kompletnie bez kolorków :roll: i teraz zastanawia mnie, jak wy je widzicie, czy przekłamuje komp czy tel...[/QUOTE] Dzięki za zdjęcia :loveu: U mnie nie są ciemne , bo to zależy od ustawienia jasności w monitorze :) [quote name='Aleksandra95']Ale Sonka dostała smaczki :loveu: U mnie fotki są dosyć ciemne ;)[/QUOTE] Bardzo się z nich ucieszyła :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 U mnie tez ciut ciemnawe, ale nie ma jakiejś katastrofy :) Quote
taxelina Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Snieg? a co to jest? :D 5-8 stopni przez najblizsze 2 tyg u nas :diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='deer_1987']Snieg? a co to jest? :D 5-8 stopni przez najblizsze 2 tyg u nas :diabloti:[/QUOTE] W weekend ma być śnieg :cool3: u nas już zimno się robi i jak dochodzi na plusie to max 4-5 stopnie :D Quote
taxelina Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 No wlasnie patrzylam i u nas 3-5 max to sie zmienilo juz nie 8 :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Sonka95']W weekend ma być śnieg :cool3: u nas już zimno się robi i jak dochodzi na plusie to max 4-5 stopnie :D[/QUOTE] u mnie dzisiaj obrzydliwie ciepło,5'C ale słońce okropne jak początek wiosny:placz: Quote
Sonka95 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='deer_1987']No wlasnie patrzylam i u nas 3-5 max to sie zmienilo juz nie 8 :diabloti:[/QUOTE] O widzisz :diabloti: [quote name='marta.k9080']u mnie dzisiaj obrzydliwie ciepło,5'C ale słońce okropne jak początek wiosny:placz:[/QUOTE] Wczoraj też było słoneczko , ale zimno strasznie się robi :D [quote name='unikatowydiament']hej Dziewczyny:)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']cześć Soniaczki[/QUOTE] Hejka :loveu: Dzisiaj to późno wchodzę , bo najpierw mieliśmy wizytę księdza :diabloti: Sonia oczywiście musiała pokazać kto tu broni domu , ale szybko odpuściła i zajęła się jedzeniem swojego bucika :evil_lol: zawsze go je kiedy przychodzi ktoś obcy do domu :evil_lol: a potem przyszła koleżanka i tak to zleciało :) Nie wierze, że tak dawno nic nie wstawiałam :evil_lol: Sonia w pozycji zdechł pies :loveu: strasznie tą sztuczkę polubiła , bo nie musi nic robić :evil_lol: [IMG]http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/6ca56f17-a0fd-4201-8ed4-6b2d71eede25_zpsb9b13f07.jpg?t=1386102516[/IMG] Quote
sonia1974 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Cześć Sonieczi !!! ślicznie małpa wygląda :lol: Quote
betty_labrador Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Haha nic nie robi przy tej sztucce i jeszcze ją nagradzają :evil_lol: Quote
rashelek Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ksiądz już po kolędzie? :diabloti: Sztuczka superaśna, ja Miki tak nie mogę nauczyć bo ona nie ma w zwyczaju po prostu leżeć :P Quote
Sonka95 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 (edited) [quote name='sonia1974']Cześć Sonieczi !!! ślicznie małpa wygląda :lol:[/QUOTE] Witamy i dziękujemy za miłe słowa :loveu: :loveu: [quote name='betty_labrador']Haha nic nie robi przy tej sztucce i jeszcze ją nagradzają :evil_lol:[/QUOTE] No to zdecydowanie uwielbia już nawet obrotu tak chętne nie robi a zawsze go bardzo lubiła przed nauczeniem tej sztuczki :evil_lol: [quote name='rashelek']Ksiądz już po kolędzie? :diabloti: Sztuczka superaśna, ja Miki tak nie mogę nauczyć bo ona nie ma w zwyczaju po prostu leżeć :P[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Wcześnie u Was ten ksiądz chodzi :lol:[/QUOTE] No księdza po kolędzie mieliśmy :D w tym roku bardzo wcześnie zaczęli chodzić od poniedziałku a do nas wczoraj zawitał :) Najpierw też myślałam , że Sonia się tego nie nauczy , bo jeśli chodzi o sztuczki to dostaje poweru i najchętniej to robi kilka rzeczy za jednym razem :evil_lol: Najpierw leżała po kilka sekund a potem stopniowo wydłużałam czas i wyszło :cool3: Dzisiaj też specjalnie pojechałam po prezent na Mikołajki dla Soniaka :loveu: kupiłam jej smakołyki - bekon z serem ( uwielbia je ) :loveu:i jeszcze dostanie paski z dziczyzną i żwaczami oraz puszkę :cool3: pod choinkę jeszcze jej dokupię wiewiórkę i piszczałkę na pewno i oczywiście dużo smaków :) [B]Ale cudownie pada śnieg[/B] :multi: :multi: :multi: Edited December 4, 2013 by Sonka95 Quote
Oscar Patric Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ale Sonia jest rozpieszczana,super:) Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Sonka95'] [B]Ale cudownie pada śnieg[/B] :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] :placz::placz::placz: podziel się Quote
Sonka95 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']ale Sonia jest rozpieszczana,super:)[/QUOTE] No :loveu: Jestem ciekawa jej minki jak dostanie przysmaczki , które uwielbia :loveu: [quote name='marta.k9080']:placz::placz::placz: podziel się[/QUOTE] Już nie ma czym się dzielić :-( roztopił się tak szybko ,a nawet sporo jego napadało :crazyeye: jak szłam do szkoły jeszcze troszeczkę było a jak wracałam to tylko trawę było widać :placz: Quote
Buńka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Siemanko:) U nas w nocy sypnęło i rano było biało:) ale szybko stopniało . . .:roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Sonka95'] Już nie ma czym się dzielić :-( roztopił się tak szybko ,a nawet sporo jego napadało :crazyeye: jak szłam do szkoły jeszcze troszeczkę było a jak wracałam to tylko trawę było widać :placz:[/QUOTE] szkoda:shake: Quote
Marta1990 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Nie martwcie się, jutro ma padać ponoć:D Dzisiaj w nocy jakieś huragany maja być więc lepiej nie szaleć w nocy po dworze :P Quote
Recommended Posts