Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

mam do was pytanko, będę baardzo wdzięczna za odpowiedź (sorki za spam ;) )

czy fotki są u was ciemne ?
nie wiem czy nie mam źle wstawiony monitor, bo nie pierwszy raz słyszę, że fotki są ciemne, a u mnie są okej.
teraz weszłam przez tel na dogo i na tel wyglądały zupełnie inaczej ciemne i kompletnie bez kolorków :roll:
i teraz zastanawia mnie, jak wy je widzicie, czy przekłamuje komp czy tel...

Posted

[quote name='Jessica89']i jest "moja" piękna czarna iskierka :):)[/QUOTE]

[quote name='phase']Achhh jaka sliczna Sonieczka :loveu: pieknosci![/QUOTE]

Dzięki dziewczyny :loveu:

[quote name='paulaa.']mam do was pytanko, będę baardzo wdzięczna za odpowiedź (sorki za spam ;) )

czy fotki są u was ciemne ?
nie wiem czy nie mam źle wstawiony monitor, bo nie pierwszy raz słyszę, że fotki są ciemne, a u mnie są okej.
teraz weszłam przez tel na dogo i na tel wyglądały zupełnie inaczej ciemne i kompletnie bez kolorków :roll:
i teraz zastanawia mnie, jak wy je widzicie, czy przekłamuje komp czy tel...[/QUOTE]

Dzięki za zdjęcia :loveu: U mnie nie są ciemne , bo to zależy od ustawienia jasności w monitorze :)

[quote name='Aleksandra95']Ale Sonka dostała smaczki :loveu:

U mnie fotki są dosyć ciemne ;)[/QUOTE]

Bardzo się z nich ucieszyła :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Snieg? a co to jest? :D

5-8 stopni przez najblizsze 2 tyg u nas :diabloti:[/QUOTE]

W weekend ma być śnieg :cool3: u nas już zimno się robi i jak dochodzi na plusie to max 4-5 stopnie :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']W weekend ma być śnieg :cool3: u nas już zimno się robi i jak dochodzi na plusie to max 4-5 stopnie :D[/QUOTE]

u mnie dzisiaj obrzydliwie ciepło,5'C ale słońce okropne jak początek wiosny:placz:

Posted

[quote name='deer_1987']No wlasnie patrzylam i u nas 3-5 max to sie zmienilo juz nie 8 :diabloti:[/QUOTE]

O widzisz :diabloti:

[quote name='marta.k9080']u mnie dzisiaj obrzydliwie ciepło,5'C ale słońce okropne jak początek wiosny:placz:[/QUOTE]

Wczoraj też było słoneczko , ale zimno strasznie się robi :D

[quote name='unikatowydiament']hej Dziewczyny:)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']cześć Soniaczki[/QUOTE]

Hejka :loveu: Dzisiaj to późno wchodzę , bo najpierw mieliśmy wizytę księdza :diabloti: Sonia oczywiście musiała pokazać kto tu broni domu , ale szybko odpuściła i zajęła się jedzeniem swojego bucika :evil_lol: zawsze go je kiedy przychodzi ktoś obcy do domu :evil_lol: a potem przyszła koleżanka i tak to zleciało :)

Nie wierze, że tak dawno nic nie wstawiałam :evil_lol:

Sonia w pozycji zdechł pies :loveu: strasznie tą sztuczkę polubiła , bo nie musi nic robić :evil_lol:

[IMG]http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/6ca56f17-a0fd-4201-8ed4-6b2d71eede25_zpsb9b13f07.jpg?t=1386102516[/IMG]

Posted (edited)

[quote name='sonia1974']Cześć Sonieczi !!!

ślicznie małpa wygląda :lol:[/QUOTE]

Witamy i dziękujemy za miłe słowa :loveu: :loveu:

[quote name='betty_labrador']Haha nic nie robi przy tej sztucce i jeszcze ją nagradzają :evil_lol:[/QUOTE]

No to zdecydowanie uwielbia już nawet obrotu tak chętne nie robi a zawsze go bardzo lubiła przed nauczeniem tej sztuczki :evil_lol:

[quote name='rashelek']Ksiądz już po kolędzie? :diabloti:
Sztuczka superaśna, ja Miki tak nie mogę nauczyć bo ona nie ma w zwyczaju po prostu leżeć :P[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']Wcześnie u Was ten ksiądz chodzi :lol:[/QUOTE]

No księdza po kolędzie mieliśmy :D w tym roku bardzo wcześnie zaczęli chodzić od poniedziałku a do nas wczoraj zawitał :)

Najpierw też myślałam , że Sonia się tego nie nauczy , bo jeśli chodzi o sztuczki to dostaje poweru i najchętniej to robi kilka rzeczy za jednym razem :evil_lol: Najpierw leżała po kilka sekund a potem stopniowo wydłużałam czas i wyszło :cool3:

Dzisiaj też specjalnie pojechałam po prezent na Mikołajki dla Soniaka :loveu: kupiłam jej smakołyki - bekon z serem ( uwielbia je ) :loveu:i jeszcze dostanie paski z dziczyzną i żwaczami oraz puszkę :cool3: pod choinkę jeszcze jej dokupię wiewiórkę i piszczałkę na pewno i oczywiście dużo smaków :)

[B]Ale cudownie pada śnieg[/B] :multi: :multi: :multi:

Edited by Sonka95
Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']
[B]Ale cudownie pada śnieg[/B] :multi: :multi: :multi:[/QUOTE]

:placz::placz::placz: podziel się

Posted

[quote name='unikatowydiament']ale Sonia jest rozpieszczana,super:)[/QUOTE]

No :loveu: Jestem ciekawa jej minki jak dostanie przysmaczki , które uwielbia :loveu:

[quote name='marta.k9080']:placz::placz::placz: podziel się[/QUOTE]

Już nie ma czym się dzielić :-( roztopił się tak szybko ,a nawet sporo jego napadało :crazyeye:
jak szłam do szkoły jeszcze troszeczkę było a jak wracałam to tylko trawę było widać :placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']
Już nie ma czym się dzielić :-( roztopił się tak szybko ,a nawet sporo jego napadało :crazyeye:
jak szłam do szkoły jeszcze troszeczkę było a jak wracałam to tylko trawę było widać :placz:[/QUOTE]

szkoda:shake: