Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

jestem tu pierwszy raz i skierowano mnie z fundacji pies i kot. Wczoraj znalazłem pieska, ma około roku, nie ma niestety czipa. Jest bardzo przyjazny, widać, że musiał u kogoś być bo nie boi się sprzętów w mieszkaniu - bardzo pilnuje się na spacerach. Jest koloru jasnobrązowego, jest średniej wielkości. Mam niestety dużego psa, który go nie akceptuje i jest agresywny, więc PILNIE potrzebuję dla niego Domu Tymczasowego lub kogoś do adopcji, bo inaczej będę musiał oddać go do schroniska... POMÓŻCIE!

Nie wiem jak wstawić zdjęcia więc kontaktujcie się ze mną telefonicznie lub mailowo! PILNE!

Michał Stawski
tel. 509 383 087
[email protected]

Posted

Panie Michale jak sprawa z pieskiem, mogę pomóc na dogo i na innych portalach jeżeli pomoc oczywiscie jest jeszcze potrzebna. Rozmawialiśmy przez telefon jestem już na miejscu.

Posted

właśnie dostałam informację od Pana Michała, że jednak osoby ostatecznie nie zdecydowały się na adopcję psiaka :( ze względu na jego żywiołowość :(

szukamy więc intensywnie domku, zobowiązałam się, że zrobię trochę ogłoszeń, może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły

pewnie znalazca psiaka napisze coś więcej

Posted

wczoraj dostałam informację, że znaleziony psiaczek znalazł ponownie nowy dom :)
to potwierdzona informacja od Pana Michała, na razie nie zdejmujemy jednak ogłoszeń z portali, może jeszcze gdzieś właściciel szuka tego psiaczka

Posted

[quote name='kaido']wczoraj dostałam informację, że znaleziony psiaczek znalazł ponownie nowy dom :)
to potwierdzona informacja od Pana Michała, na razie nie zdejmujemy jednak ogłoszeń z portali, może jeszcze gdzieś właściciel szuka tego psiaczka[/QUOTE]

super gość z tego pana Michała