Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']Matko, jaki on zaroƛnięty!!! :crazyeye:
Planujecie jakieƛ strzyĆŒenie...?

KasieƄko on co miesiąc jest podcinany myƛlaƂam ĆŒe Ƃapki i brzuszek to mu chociaĆŒ na dwa miesiace bedzie starczaƂo ale niestety trzeba czesciej.

W czwartek juĆŒ nie wytrzymalismy bo grzywka byƂa juĆŒ takiej dƂugoƛci jak broda na tych fotkach wiec po zdjeciu gumki na noc Matiemu oczek nie byƂo widać i zaczeƂu bardzo mu Ƃzawić padƂa decyzja i gƂowa jest obcieta na krĂłtko(postaram sie pĂłĆșniej wstawić jakąƛ fote. Podcieliƛmy Ƃapy i brzusia a reszta narazie zostaƂa zaroƛnieta ĆŒeby za bardzo nie marzƂ tym bardziej ze on nie nosi ubranek a i tak sie trzesie jak sie ciut zimniej jeƛli za miesiąc bedzie ciut cieplej tniemy wtedy caƂoƛc na krĂłtko :)

Posted

[quote name='Kasia']Haha, on szybciej zarasta niĆŒ trawa po posianiu na wiosnę :evil_lol:

Czekamy na fotki!

Kasiu ja ostatnio czytaƂam rozpiske na odwrocie butelki szamponu w ktĂłrym kompany jest Mati i sprawdzaƂam czy tam nie ma ĆŒadnej wzmianki ĆŒe to moĆŒe szapon na szybki porost tych jego wƂochĂłw no bo jakieƛ wytƂumaczenie musi być ĆŒe on w takim tempie zarasta ja strace fortune na fryzjerĂłw :evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']http://img244.imageshack.us/img244/3458/s6004723kd6.jpg
ale się cieszę ĆŒe mĂłj ulubiony kudƂaczek wrĂłciƂ
ja się nie mogę napatrzeć na jego piękny wƂos:loveu:
Kurczę Baksikowi nie chce taki rosnąć, a juĆŒ go o to prosiƂam, buziaczki dla Matika
tylko nie zapomnij go wycaƂować ode mnie

Witaj Pati Mati od Ciebie wycaƂowany i rĂłwnieĆŒ ƛle Ci gorace buziale :loveu:jak miƂo ĆŒe Nas odwiedziƂaƛ dziekujemy za ciepƂe sƂowa :)
Widzisz Ty prosiƂaƛ wƂos Baksia ĆŒeby rĂłsƂ a ja prosze wƂosy Matrixa zeby w takim szybkim tempie nie rosƂy bo niedƂógo zostane bankrutem a w salonie dla psĂłw powinnam juĆŒ mieć karte staƂego klijenta i zniĆŒki :evil_lol:
Pozdrawiamy:loveu:

[quote name='madziasto4']:mdleje: Ale wƂochacz :evil_lol:
Matuƛ vel Yeti:evil_lol:
Madziu ujeƂaƛ to wspaniale:evil_lol:

Mati po obcieciu gƂówki :lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ƚliczne to po obcięciu gƂówki:D:D
I te poprzednie zresztą tez:D:
Troszke przypomina mojego kabisia;):)
SƂodziak:*

Dzekujemy za miƂe sƂowa :) Faktycznie jak oglądaƂam focie Kabiego to chƂopaki sa do siebie podobni :)

[quote name='Kasia']Jaka gƂówka malutka, taka nie Matrixowa...:loveu:
A jaka ta malutka gƂowka jest fajniusia w dotyku tak by co chwila chciaƂa sie ją poczorchać :)

[quote name='madziasto4']Chyba po obcięciu uszu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bo gƂówkę widzę, ino ucholów niet:evil_lol:

Hihihi Madziu specalnie dla Ciebie zeby nie byƂo ĆŒe Mati zostaƂ pozbawiony ucholĂłw fotka z uszami prawe teĆŒ jest ale klapƂo w momencie robienia fotki :lol:

Dobranoc wszystkim SƂodkich i milusich snów:loveu:

Posted

Matis jest boski w nowej fryzurce a co do tego czochrania to ja teĆŒ tak mam jak Baksika podetnę to potem bym go ciągle czochraƂa po Ƃebku:loveu:
Dobranocka:loveu:

Posted

[quote name='Patikujek']Matis jest boski w nowej fryzurce a co do tego czochrania to ja teĆŒ tak mam jak Baksika podetnę to potem bym go ciągle czochraƂa po Ƃebku:loveu:
Dobranocka:loveu:

Czuprynki do czorchania ;)
MiƂego dnia ĆŒyczymy :loveu:

Posted

Czeƛć Kasiu.

Jejku, ale Mati szybko zarasta :-o Kasiu, moĆŒe powinnaƛ sama go strzyc? Trochę wprawy i przynajmniej zaoszczędzisz. CaƂe szczęƛcie, ĆŒe Arisowi tak szybko nie rosną. JuĆŒ ponad miesiąc po fryzjerze, a nie widać, ĆŒeby zarĂłsƂ :shake:

Posted

[quote name='bGirl']

ale mamy jęzorek :loveu:

mocne tulasy od naszego tria

Dziekujemy za tak mocne tulasy az sie nam cieplej zrobiƂo :lol:
Pozdrawiamy:loveu:

[quote name='Patikujek']Czeeeeeeeƛć:)
Czochramy i czochramy hehehe...
Kasia dawaj dzisiejsze foty Matiego, ĆŒebym miaƂa znowu czego ci zazdroƛcić
Czeƛć Pati ƛwieĆŒych fotek narzie nie bedzie poĆŒyczyƂam bratu aparat ale mam spro zalegƂych fotek :lol:

[quote name='Sara_i_Aris']Czeƛć Kasiu.

Jejku, ale Mati szybko zarasta :-o Kasiu, moĆŒe powinnaƛ sama go strzyc? Trochę wprawy i przynajmniej zaoszczędzisz. CaƂe szczęƛcie, ĆŒe Arisowi tak szybko nie rosną. JuĆŒ ponad miesiąc po fryzjerze, a nie widać, ĆŒeby zarĂłsƂ :shake:
Witaj Saro :loveu:
Przyznam Ci ĆŒe takie drobniejsze podciecia to robie sama ale fryzurki na gƂówce czy ƛciecie caƂoƛci jakoƛ nie mam odwagi :)

NiewyraĆșne ale to ze spacerkĂłw w Ɓagiewnikach

Tu rozwalaƂ swieĆŒo zrobioną fryzurke i spojĆŒeniem niewiniontka dziwiƂ sie czemu na niego krzycze

Posted

Hihi, jaką on ma brodę i baczki dƂugaƛne!!!
Na tych fotkach domowych na podƂogowej skórze wygląda bosko, jak brodacz monachijski :evil_lol:

Dobry KasieƄko :loveu:
I WƂochaczu wƂochaczowy teĆŒ!

Posted

[quote name='Kasia']Hihi, jaką on ma brodę i baczki dƂugaƛne!!!
Na tych fotkach domowych na podƂogowej skórze wygląda bosko, jak brodacz monachijski :evil_lol:

Dobry KasieƄko :loveu:
I WƂochaczu wƂochaczowy teĆŒ!

Czeƛć KasieƄko WƂochacz teĆŒ Cie wita gƂoƛnym szczekaniem:loveu:
Te foty na skĂłrze byƂy robione specjalnie przed wizytą u fryzjera ĆŒeby byƂa pamiatka jakie miaƂ dƂogasne te wƂosiska :)

Matuƛ ze swoją ukochaną piƂeczką....

MiƂego wieczorku :)