Kasia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Matko, jaki on zaroĆniÄty!!! :crazyeye: Planujecie jakieĆ strzyĆŒenie...? Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Kasia']Matko, jaki on zaroĆniÄty!!! :crazyeye: Planujecie jakieĆ strzyĆŒenie...? KasieĆko on co miesiÄ c jest podcinany myĆlaĆam ĆŒe Ćapki i brzuszek to mu chociaĆŒ na dwa miesiace bedzie starczaĆo ale niestety trzeba czesciej. W czwartek juĆŒ nie wytrzymalismy bo grzywka byĆa juĆŒ takiej dĆugoĆci jak broda na tych fotkach wiec po zdjeciu gumki na noc Matiemu oczek nie byĆo widaÄ i zaczeĆu bardzo mu ĆzawiÄ padĆa decyzja i gĆowa jest obcieta na krĂłtko(postaram sie pĂłĆșniej wstawiÄ jakÄ Ć fote. PodcieliĆmy Ćapy i brzusia a reszta narazie zostaĆa zaroĆnieta ĆŒeby za bardzo nie marzĆ tym bardziej ze on nie nosi ubranek a i tak sie trzesie jak sie ciut zimniej jeĆli za miesiÄ c bedzie ciut cieplej tniemy wtedy caĆoĆc na krĂłtko :) Quote
Kasia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Haha, on szybciej zarasta niĆŒ trawa po posianiu na wiosnÄ :evil_lol: Czekamy na fotki! Quote
Patikujek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 http://img244.imageshack.us/img244/3458/s6004723kd6.jpg ale siÄ cieszÄ ĆŒe mĂłj ulubiony kudĆaczek wrĂłciĆ ja siÄ nie mogÄ napatrzeÄ na jego piÄkny wĆos:loveu: KurczÄ Baksikowi nie chce taki rosnÄ Ä, a juĆŒ go o to prosiĆam, buziaczki dla Matika tylko nie zapomnij go wycaĆowaÄ ode mnie Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Kasia']Haha, on szybciej zarasta niĆŒ trawa po posianiu na wiosnÄ :evil_lol: Czekamy na fotki! Kasiu ja ostatnio czytaĆam rozpiske na odwrocie butelki szamponu w ktĂłrym kompany jest Mati i sprawdzaĆam czy tam nie ma ĆŒadnej wzmianki ĆŒe to moĆŒe szapon na szybki porost tych jego wĆochĂłw no bo jakieĆ wytĆumaczenie musi byÄ ĆŒe on w takim tempie zarasta ja strace fortune na fryzjerĂłw :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :mdleje: Ale wĆochacz :evil_lol: MatuĆ vel Yeti:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Patikujek']http://img244.imageshack.us/img244/3458/s6004723kd6.jpg ale siÄ cieszÄ ĆŒe mĂłj ulubiony kudĆaczek wrĂłciĆ ja siÄ nie mogÄ napatrzeÄ na jego piÄkny wĆos:loveu: KurczÄ Baksikowi nie chce taki rosnÄ Ä, a juĆŒ go o to prosiĆam, buziaczki dla Matika tylko nie zapomnij go wycaĆowaÄ ode mnie Witaj Pati Mati od Ciebie wycaĆowany i rĂłwnieĆŒ Ćle Ci gorace buziale :loveu:jak miĆo ĆŒe Nas odwiedziĆaĆ dziekujemy za ciepĆe sĆowa :) Widzisz Ty prosiĆaĆ wĆos Baksia ĆŒeby rĂłsĆ a ja prosze wĆosy Matrixa zeby w takim szybkim tempie nie rosĆy bo niedĆĂłgo zostane bankrutem a w salonie dla psĂłw powinnam juĆŒ mieÄ karte staĆego klijenta i zniĆŒki :evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: [quote name='madziasto4']:mdleje: Ale wĆochacz :evil_lol: MatuĆ vel Yeti:evil_lol: Madziu ujeĆaĆ to wspaniale:evil_lol: Mati po obcieciu gĆĂłwki :lol: Quote
Sweet Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ćliczne to po obciÄciu gĆĂłwki:D:D I te poprzednie zresztÄ tez:D: Troszke przypomina mojego kabisia;):) SĆodziak:* Quote
Kasia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jaka gĆĂłwka malutka, taka nie Matrixowa...:loveu: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Mati po obcieciu gĆĂłwki :lol: http://img443.imageshack.us/img443/4821/s6004891zh8.jpg Chyba po obciÄciu uszu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo gĆĂłwkÄ widzÄ, ino ucholĂłw niet:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Ćliczne to po obciÄciu gĆĂłwki:D:D I te poprzednie zresztÄ tez:D: Troszke przypomina mojego kabisia;):) SĆodziak:* Dzekujemy za miĆe sĆowa :) Faktycznie jak oglÄ daĆam focie Kabiego to chĆopaki sa do siebie podobni :) [quote name='Kasia']Jaka gĆĂłwka malutka, taka nie Matrixowa...:loveu: A jaka ta malutka gĆowka jest fajniusia w dotyku tak by co chwila chciaĆa sie jÄ poczorchaÄ :) [quote name='madziasto4']Chyba po obciÄciu uszu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo gĆĂłwkÄ widzÄ, ino ucholĂłw niet:evil_lol: Hihihi Madziu specalnie dla Ciebie zeby nie byĆo ĆŒe Mati zostaĆ pozbawiony ucholĂłw fotka z uszami prawe teĆŒ jest ale klapĆo w momencie robienia fotki :lol: Dobranoc wszystkim SĆodkich i milusich snĂłw:loveu: Quote
Patikujek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Matis jest boski w nowej fryzurce a co do tego czochrania to ja teĆŒ tak mam jak Baksika podetnÄ to potem bym go ciÄ gle czochraĆa po Ćebku:loveu: Dobranocka:loveu: Quote
Kasia_zg Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Patikujek']Matis jest boski w nowej fryzurce a co do tego czochrania to ja teĆŒ tak mam jak Baksika podetnÄ to potem bym go ciÄ gle czochraĆa po Ćebku:loveu: Dobranocka:loveu: Czuprynki do czorchania ;) MiĆego dnia ĆŒyczymy :loveu: Quote
WinterGirl Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ale mamy jÄzorek :loveu: mocne tulasy od naszego tria Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 CzeeeeeeeĆÄ:) Czochramy i czochramy hehehe... Kasia dawaj dzisiejsze foty Matiego, ĆŒebym miaĆa znowu czego ci zazdroĆciÄ Quote
Sara_i_Aris Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 CzeĆÄ Kasiu. Jejku, ale Mati szybko zarasta :-o Kasiu, moĆŒe powinnaĆ sama go strzyc? TrochÄ wprawy i przynajmniej zaoszczÄdzisz. CaĆe szczÄĆcie, ĆŒe Arisowi tak szybko nie rosnÄ . JuĆŒ ponad miesiÄ c po fryzjerze, a nie widaÄ, ĆŒeby zarĂłsĆ :shake: Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='bGirl']ale mamy jÄzorek :loveu: mocne tulasy od naszego tria Dziekujemy za tak mocne tulasy az sie nam cieplej zrobiĆo :lol: Pozdrawiamy:loveu: [quote name='Patikujek']CzeeeeeeeĆÄ:) Czochramy i czochramy hehehe... Kasia dawaj dzisiejsze foty Matiego, ĆŒebym miaĆa znowu czego ci zazdroĆciÄ CzeĆÄ Pati ĆwieĆŒych fotek narzie nie bedzie poĆŒyczyĆam bratu aparat ale mam spro zalegĆych fotek :lol: [quote name='Sara_i_Aris']CzeĆÄ Kasiu. Jejku, ale Mati szybko zarasta :-o Kasiu, moĆŒe powinnaĆ sama go strzyc? TrochÄ wprawy i przynajmniej zaoszczÄdzisz. CaĆe szczÄĆcie, ĆŒe Arisowi tak szybko nie rosnÄ . JuĆŒ ponad miesiÄ c po fryzjerze, a nie widaÄ, ĆŒeby zarĂłsĆ :shake: Witaj Saro :loveu: Przyznam Ci ĆŒe takie drobniejsze podciecia to robie sama ale fryzurki na gĆĂłwce czy Ćciecie caĆoĆci jakoĆ nie mam odwagi :) NiewyraĆșne ale to ze spacerkĂłw w Ćagiewnikach Tu rozwalaĆ swieĆŒo zrobionÄ fryzurke i spojĆŒeniem niewiniontka dziwiĆ sie czemu na niego krzycze Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hihi, jakÄ on ma brodÄ i baczki dĆugaĆne!!! Na tych fotkach domowych na podĆogowej skĂłrze wyglÄ da bosko, jak brodacz monachijski :evil_lol: Dobry KasieĆko :loveu: I WĆochaczu wĆochaczowy teĆŒ! Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia']Hihi, jakÄ on ma brodÄ i baczki dĆugaĆne!!! Na tych fotkach domowych na podĆogowej skĂłrze wyglÄ da bosko, jak brodacz monachijski :evil_lol: Dobry KasieĆko :loveu: I WĆochaczu wĆochaczowy teĆŒ! CzeĆÄ KasieĆko WĆochacz teĆŒ Cie wita gĆoĆnym szczekaniem:loveu: Te foty na skĂłrze byĆy robione specjalnie przed wizytÄ u fryzjera ĆŒeby byĆa pamiatka jakie miaĆ dĆogasne te wĆosiska :) MatuĆ ze swojÄ ukochanÄ piĆeczkÄ .... MiĆego wieczorku :) Quote
Anusia & Alutka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Matusiaki zaroslaki :loveu: Czesc Kasiu :grins: Obtnijta sie bo nie moge sie doczekac Matusia-sceniorka. Quote
Recommended Posts