Gonitwa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 znowu od wczoraj nikogo... ehh. ja wiem, że wątków jest bardzo dużo, ale... ten też zasługuje na uwagę... Quote
Rybc!a Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Mam zdjęcia Lisiczki, dodam wieczorem, bo aktualnie nie jestem u siebie w domu. Quote
Gonitwa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 wytargałam ją jak tylko mogłam gdy byłyśmy w schronisku. nie straciła jeszcze chęci życia, nadal jest dosyć wesoła. Quote
Rybc!a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Często widzę kogoś kto przyszedł po przyjaciela, równie często przechodzisz obok mojej budy. Czasami przelecisz ręką po moim grzbiecie, czasami nawet mnie nie zauważysz. Nie widzisz otchłani samotności w moich oczach, Nie pomyślisz,że własnie moje serce znów zostało złamane, że serce które może być twoje rozpada się na milinony kawałków. Czasami zastanawiam się czy warto mieć nadzieję? Quote
fizia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Przepraszam, że dopiero teraz, bo dawno już obiecałam....:oops: ale dodałam Lisię na kupiepsa.pl http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12428 Quote
Rybc!a Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Gonitwa napisał(a):Lisia- Lizawka! Normalnie cudna psinka! Lizawka i podawaczka łapek ;) Quote
Gonitwa Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dokładnie! Wystawiłam na kupsprzedaj.pl narazie nikt nie zainteresował się Lisią... ja wyjeżdżam na wekend majowy i nie będzie mnie na dogomanii przez ok. tydzień.... Quote
Rybc!a Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Gonitwa napisał(a):Dokładnie! Wystawiłam na kupsprzedaj.pl narazie nikt nie zainteresował się Lisią... ja wyjeżdżam na wekend majowy i nie będzie mnie na dogomanii przez ok. tydzień.... Nie no spokojnie, nic nie da się załatwić w pięć minut. Niech lepiej Lisia poczeka dłużej, ale na ten swój jedyny, ukochany dom. Ja i tak skrycie wierzę, że kogoś oczaruje, bo jest naprawdę niezwykłą istotą. Quote
Rybc!a Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Dzisiaj powystawiam Lisię na kilku portalach, może w końcu to coś da! Quote
Gonitwa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 jak dotąd na kupsprzedaj.pl nikt się o nią nie zapytał... Quote
Rybc!a Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Gonitwa napisał(a):jak dotąd na kupsprzedaj.pl nikt się o nią nie zapytał... Wydaje mi się, że zdjęcia nie oddają jej całego uroku osobistego... Quote
Gonitwa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No dokładnie, ale nic innego zrobić nie możemy, pozostają tylko te zdjęcia... Quote
Rybc!a Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Gonitwa napisał(a):No dokładnie, ale nic innego zrobić nie możemy, pozostają tylko te zdjęcia... Możeby nakręcić jakiś mega krótki filmik, żeby ludzie zobaczyli, jaka z niej lizawka ? Quote
Recommended Posts