Rybc!a Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 A ja widziałam dzisiaj Czekoladkę! Taka kochana jadła sobie po malutku... Quote
Rybc!a Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Jeśli ktoś ma miejsce w bannerku, to skopiujcie z mojego podpisu część z Czekoladką i wstawcie do siebie- zawsze to jakaś pomoc. Quote
Rybc!a Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Jutro mam test ukończenia szkoły, dzisiaj wieczorem nie zajrzę na Dogo, ale obiecuję kruszynko, że jak wszystko się u mnie ustatkuje, dodam cię na każdym portalu ogłoszeniowym, na pewno ktoś się w tobie zakocha! Quote
Rybc!a Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='fizia']Rybc!a i jak tam test? :) Hej, wszystko dobrze- poszło super. Dostałam dzisiaj e-maila z zapytaniem o Czekoladkę, bo wczoraj ją powystawiałam. Treść e-maila nie podbiła mi serca... :roll: bardzo słodka i fajna ale nie wiem w jakim jest stanie Quote
Gonitwa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 tak tak tak a nóż widelec coś z tego wyjdzie... Quote
Rybc!a Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Jakiś dzieciak się chyba zabawił, patrzyłam na rocznik- 1995... Nie odpisał na e-mail, ehh... Quote
anula1959 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Niech się wreszcie ktoś ulituje nad psinką:shake: ! Quote
drasunia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witam wszystkich czy moge jakoś pomóc w szukaniu domu? Mam troche kasy na komórce mogłabym dawać ogłoszenia. Ale nie wiem nawet gdzie sunia się dokładnie znajduje i jakich informacji mogę udzielać ludziom. Czy lepiej podać emaila Rybci? Quote
Rybc!a Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 drasunia napisał(a):Witam wszystkich czy moge jakoś pomóc w szukaniu domu? Mam troche kasy na komórce mogłabym dawać ogłoszenia. Ale nie wiem nawet gdzie sunia się dokładnie znajduje i jakich informacji mogę udzielać ludziom. Czy lepiej podać emaila Rybci? Drasuniu, z nieba spadłaś ;) Dziękujemy serdecznie za pomoc dla Czekoladki, myślę, że gdyby się dowiedziała- machnęłaby w zamian ogonkiem ;) Mój e-mail, GG są dostępne w profilu, a mój numer 691364660, w razie czego. Ogłaszaj ją wszędzie, gdzie tylko możesz! Suńcia jest w Elblągu, ale nie dodawaj jej na ogłoszenia PORTEL! Quote
drasunia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No pewnie tak...z nieba:evil_lol: jutro sie tym zajmę. Tu i ówdzie jestem porejestrowana i mam nadzieję , że się coś szybko znajdzie, bo sunia chwyta za serce. mam ,,coś'' bardzo podobnego w domu i ma na imię Cola i jest najkochańszym psem pod słońcem, a dokładnie to samo widzę na zdjęciach tej Czekoladki... Nie moge uwierzyć, że takie śliczności moga siedziec za kratkami. I poprosze jeszcze Rybcię, żeby mi przysłała maila na priwa, bo nie mogłam się dokopać. Ps mam pytanie bo ostatnim razem jak się wszędzie logowałam przychodziły masowo ogromne ilości spamów czy jesteś na to gotowa? Czy mam jakoś zabezpieczyć wiadomości przed spamami typu ,,małpa'' zamiat @? Quote
drasunia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Hej jak tam moja ulubienica? Ktoś widział ktoś głaskał. podawałam dziś wszędzie tam ogłoszenia gdzie tylko możliwe. Telefony do Ciebie Rybciu, emaile do mnie. Mam nadzieję, że szybko coś się znajdzie. Quote
Rybc!a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dobra, jakby co, to pokazuj treści e-maila tu, a ja powiem ci co masz odpisać, albo od razu będę ci pisała gotową odpowiedź. Quote
Rybc!a Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Podbijam ślicznotę, może dziś los się do niej uśmiechnie? Quote
KaRa_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ?Jaka slicznotka oby jak najszybciej znalazla dom!!!! Ja bym najchetniej ja wziela bo takie sliczne psiko ale mniejsca i funduszow brak...trzymam za czekoladke kciuki Quote
Recommended Posts