Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro mam test ukończenia szkoły, dzisiaj wieczorem nie zajrzę na Dogo, ale obiecuję kruszynko, że jak wszystko się u mnie ustatkuje, dodam cię na każdym portalu ogłoszeniowym, na pewno ktoś się w tobie zakocha!

Posted

[quote name='fizia']Rybc!a i jak tam test? :)
Hej, wszystko dobrze- poszło super.
Dostałam dzisiaj e-maila z zapytaniem o Czekoladkę, bo wczoraj ją powystawiałam.
Treść e-maila nie podbiła mi serca... :roll:

bardzo słodka i fajna ale nie wiem w jakim jest stanie

Posted

Witam wszystkich czy moge jakoś pomóc w szukaniu domu? Mam troche kasy na komórce mogłabym dawać ogłoszenia. Ale nie wiem nawet gdzie sunia się dokładnie znajduje i jakich informacji mogę udzielać ludziom. Czy lepiej podać emaila Rybci?

Posted

drasunia napisał(a):
Witam wszystkich czy moge jakoś pomóc w szukaniu domu? Mam troche kasy na komórce mogłabym dawać ogłoszenia. Ale nie wiem nawet gdzie sunia się dokładnie znajduje i jakich informacji mogę udzielać ludziom. Czy lepiej podać emaila Rybci?

Drasuniu, z nieba spadłaś ;)
Dziękujemy serdecznie za pomoc dla Czekoladki, myślę, że gdyby się dowiedziała- machnęłaby w zamian ogonkiem ;)
Mój e-mail, GG są dostępne w profilu, a mój numer 691364660, w razie czego.
Ogłaszaj ją wszędzie, gdzie tylko możesz! Suńcia jest w Elblągu, ale nie dodawaj jej na ogłoszenia PORTEL!

Posted

No pewnie tak...z nieba:evil_lol: jutro sie tym zajmę. Tu i ówdzie jestem porejestrowana i mam nadzieję , że się coś szybko znajdzie, bo sunia chwyta za serce. mam ,,coś'' bardzo podobnego w domu i ma na imię Cola i jest najkochańszym psem pod słońcem, a dokładnie to samo widzę na zdjęciach tej Czekoladki... Nie moge uwierzyć, że takie śliczności moga siedziec za kratkami. I poprosze jeszcze Rybcię, żeby mi przysłała maila na priwa, bo nie mogłam się dokopać. Ps mam pytanie bo ostatnim razem jak się wszędzie logowałam przychodziły masowo ogromne ilości spamów czy jesteś na to gotowa? Czy mam jakoś zabezpieczyć wiadomości przed spamami typu ,,małpa'' zamiat @?

Posted

Hej jak tam moja ulubienica? Ktoś widział ktoś głaskał. podawałam dziś wszędzie tam ogłoszenia gdzie tylko możliwe. Telefony do Ciebie Rybciu, emaile do mnie. Mam nadzieję, że szybko coś się znajdzie.

Posted

?Jaka slicznotka oby jak najszybciej znalazla dom!!!! Ja bym najchetniej ja wziela bo takie sliczne psiko ale mniejsca i funduszow brak...trzymam za czekoladke kciuki