Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caryca26']No pewnie ,że to rewelacyjne rozwiązanie w końcu żaden hotelik to nie to co dom i własna Pani:)
Dawaj kochana znać kiedy piecho miałby tam trafić i podawaj konto to podeślę moją deklarację:)[/QUOTE]

Konto wysyłam na priv ;)

A DIno jedzie do domku w sobotę ;)

Posted

Powiem tak. Wszystko zależy od tego jakie badania będą potrzebne. Myślę, że na listopad i grudzień normalnie, a później w zależności od tego co będzie słychać u Dinusia. Myślę, że wtedy będzie pewnie raz na 2 miesiące - tak jak pisałam. Na początek musimy Go dobrze zdiagnozować ;)

Posted

[quote name='pumka1990']Dziękujemy... oby wszystko się udało! to już w sobotę ;)[/QUOTE]
...[COLOR=#008000][SIZE=4][I][B] trzymam bardzoooo mocnoooo kciuki i samych szczęśliwych chwil Dinusiowi życzę ...
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

Posted

[color=#333333][font=lucida grande]hej :)[/font][/color]
[color=#333333][font=lucida grande]dinuś jest już w swoim własny domku! Bardzo się ucieszył z ciepłego miejsca. Niestety na razie nie chce jeść, ale mam nadzieję, że to ze względu na zaistniałą sytuację i stres ;)[/font][/color]
[color=#333333][font=lucida grande]dam znać jutro jak będzie po pierwszej nocy ;)[/font][/color]

[color=#333333][font=lucida grande]pozdrawiam ;)[/font][/color]

Posted

[quote name='pumka1990'][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]hej :)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]dinuś jest już w swoim własny domku! Bardzo się ucieszył z ciepłego miejsca. Niestety na razie nie chce jeść, ale mam nadzieję, że to ze względu na zaistniałą sytuację i stres ;)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]dam znać jutro jak będzie po pierwszej nocy ;)[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]pozdrawiam ;)[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

alez niespodzianka :multi: