Kitka20 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 My też się witamy z rana po dłuuuuuugim i męczącym spacerze Quote
ferraribox Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Imbir1']Witamy się:multi::multi::multi::multi::multi: A my dzisiaj jedziemy bandą nad wodę, ale się będzie działo:lol:[/quote] To super!Moje sunie uwielbiają pływać.Koka nawet nurkuje.natomiast Gasio w pierwszym roku swojego życia świetnie pływał niestety teraz sobie tylko brodzi:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Od dziś masz fajrant....Boksie sie już cieszą.[/quote] :lol: Cieszę się razem z boksiami.Postanowiłam.że codziennie będzię rower i plaża.Każdego dnia inny boksio będzie miał frajdę,Im też się należą wakacje.:lol: Quote
ferraribox Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='caroolcia']Wpadliśmy się przywitać :razz:[/quote] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='Kitka20']My też się witamy z rana po dłuuuuuugim i męczącym spacerze[/quote] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[quote name='bonita']Cześć! Ja też wpadłam się przywitać :)[/quote]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='madzia i medor']A ja przyszłam na kawę:diabloti::diabloti:[/quote] A na kawkę jutro zapraszam:evil_lol: Quote
ferraribox Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A ja na kolację:razz: ...[/quote] Mam wolne i codziennie będę na kolacyjkach u C:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: iebie Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cześć Asiu wieczorową porą :) Ale Tobie dobrze, 2 miesiące urlopu i wypoczynku :multi: Ale faflaki bd miały raj :loveu: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='ferraribox'] :lol: Cieszę się razem z boksiami.Postanowiłam.że codziennie będzię rower i plaża.Każdego dnia inny boksio będzie miał frajdę,Im też się należą wakacje.:lol:[/quote] a czemu nie 3 boxie na raz na rowerku:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witanko:multi: Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Asia ma firmową imprezkę, a TŻ-cik zajmuje się boksikami:evil_lol: . Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Witanecko :) wlasnie czemu nie 3 boxie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Asia ma firmową imprezkę, a TŻ-cik zajmuje się boksikami:evil_lol: .[/quote] No no, czyżby jakies zmiany w TZciku nastapiły:cool3::cool3: Quote
Jagoda1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='madzia i medor']No no, czyżby jakies zmiany w TZciku nastapiły:cool3::cool3:[/quote] To raczej w Asi:evil_lol: . Quote
ferraribox Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 :lol: Cześć! Mam już wolne.Imprezka była udana,no trochę główka bolała:evil_lol: .Opieka TZta to tylko podanie psiakom jedzenia i wypuszczenie ich na wybieg:cool3: .Pozdrawiam Was i pędzę na Wasze stronki:lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='ferraribox']:lol: Cześć! Mam już wolne.Imprezka była udana,no trochę główka bolała:evil_lol: .Opieka TZta to tylko podanie psiakom jedzenia i wypuszczenie ich na wybieg:cool3: .Pozdrawiam Was i pędzę na Wasze stronki:lol: :lol: :lol:[/quote] Fajnie, ze imprezka się udała:multi::multi::multi: I TZcik się jeszcze do nich nie przekonał:hmmmm:;);):loveu::loveu: Quote
bonita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja też:diabloti: kkkurde:crazyeye: juz tak póżno jest? Quote
ferraribox Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Kitka20']witam nocną porą[/quote] Witam wieczorową porą:lol: [quote name='bonita']Ja też:diabloti: kkkurde:crazyeye: juz tak póżno jest?[/quote] NOCNE MARKI:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Dotarłam i do Ciebie...:razz:[/quote] ;) A droga była długa?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witajcie ferariki-boxksiki:loveu::loveu::loveu: Co dobrego słychać:cool3: Quote
Imbirka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Helloł z samego rańca:multi: a czy w najbliższym czasie jest szansa na foteczki? Quote
bonita Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hejka rodzinko Ferraribox-ów :) :) :) No foteczki byłyby mile widziane :D Pozdrowionka Quote
Recommended Posts