Aimez_moi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Taaaa....nasza Agunia subtelna jak zawsze.....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Przynajmniej raz ja nie bede najgorsza;) Quote
danavas Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Przynajmniej raz ja nie bede najgorsza;)[/QUOTE] zrobiłam to dla Ciebie:) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='danavas']zrobiłam to dla Ciebie:)[/QUOTE] Kochana jestes:loveu: wiedzialam ze moge na ciebie liczyc;) Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 moze ktos moja Czarna okielzna w koncu!!! lepiej zdaj te egzaminy Wiola;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Kurde teraz juz mam 4 do poprawki... Ale ja niewiele pomoge w sprawie Agi.. Ona jest niereformowalna;) Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Oj tam poprawki..... Dasz rade.... i bedziemy mialy znajomosci....;):) Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Wiola&Miłosz napisał(a):O czym pomyslalas?;) Bardzo smieszne.....;):) Pomyslalam o rozowych pleckach a nie o ukladach..... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Aimez_moi napisał(a):Bardzo smieszne.....;):) Pomyslalam o rozowych pleckach a nie o ukladach..... A ja pomyslalam ze myslisz o meskich plecach.. od razu pomyslalam o Miloszu;) Niby suche to ale jak sciaga koszulke... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 piescofajnyjest napisał(a):o Wy....a ja znowu sama;) psytulic cie?;) oc.. no oc... Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Aaaa.....to mysl Wiolus....mysl...to akurat Ci wolno.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Aimez_moi napisał(a):Aaaa.....to mysl Wiolus....mysl...to akurat Ci wolno.....:):) a czego nie moge??;) No mow.. mamo:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 piescofajnyjest napisał(a):wszystko Jej wolno;) Tak?...... to bardzo sie ciesze.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 piescofajnyjest napisał(a):wszystko Jej wolno;) nie klam alkoholu nie moge seksu nie mooge.. klnac nie moge.. dramat Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Wiola&Miłosz napisał(a):nie klam alkoholu nie moge seksu nie mooge.. klnac nie moge.. dramat Ale wyobarz sobie sytuacje za kilka miesiecy.....bedziesz mogla to wszystko robic....naraz!! Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ale wyobarz sobie sytuacje za kilka miesiecy.....bedziesz mogla to wszystko robic....naraz!!przetan bo wychodzi ze mnie franca;) bedzie seks klniecie i chlanie... zakrawa to patologia;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 piescofajnyjest napisał(a):no patologia straszna......:) Olga ja wiem ze dla ciebie anty pruderia to chleb powszedni:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 A ja mysle, Wiola, ze dasz rade......:) To moze byc mocno interesujace.....hihi.....:) Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 :) tia..... ja dzisiaj ide na potancowke ukrainska;) dopiero sie bedzie dzialo!!! Quote
Recommended Posts