Qruella Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) [FONT=Verdana]Wątek usunięty na prośbę autora. [/FONT] Edited November 24, 2012 by Qruella Quote
aisha.vet Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 wiadomo może czy zmieniła się jakoś sytuacja tego psa? Quote
makot'a Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Właśnie - wiadomo coś o tym psie? Bardzo dawno nie byłam chyba na dworcu w Skarżysku, bo kompletnie nie kojarzę tego psa. Teraz akurat jestem w Krakowie, więc nawet nie mam możliwości podjechać i go zobaczyć, albo spróbować złapać :( Ale gdyby za 2 tygodnie pies nadal był na dworcu, to mogę spróbować go złapać. Musiałby się tylko znaleźć ktoś, kto byłby w stanie wziąć go na DT, bo u mnie już niestety nie ma miejsca (mam 4 psy). Mogłabym go nawet odwieźć w okolice Kielc, albo Radomia, gdyby była taka konieczność... ...tylko potrzebne byłoby pewne DT, bo u mnie nawet przenocowanie jakiegokolwiek psa, jest teraz praktycznie niemożliwe :( Quote
Pelcia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ludzie, czemu tu piszecie zamiast do mnie albo zamiast zadzwonić tam gdzie on jest? Kto ma wam odpowiedzieć w tym miejscu? Pisałam przecież, że nie mogę się tu logować normalnie, tylko z kłopotami. Quote
Recommended Posts