Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jak ostatnio rozmawiałam z Kikou (z ponad tydzień temu) to wszystko było OK. Agdankowi coś się tam robi na pupie, ale Rediś jest na szczęście w formie.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Bjuta']Jak ostatnio rozmawiałam z Kikou (z ponad tydzień temu) to wszystko było OK. Agdankowi coś się tam robi na pupie, ale Rediś jest na szczęście w formie.[/QUOTE]

ciekawe czy będą jakieś nowe fotki ;) lubie podziwiać staruszków u Kikou :)

Posted

Kikou mówi, że o Redim to ma zawsze najmniej do powiedzenia. Jest zdrowy i nie rozrabia. Mongołek to chociaż ostatnio surowy korpus kury ukradł, a Redi nic. Największą jego zaletą jest to, że nie popada w konflikty z absolutnie żadnym psem. Jest idealny! Cierpliwie znosi zupełnie niepotrzebny mu proces głaskania. Człowiek jest od podawania miski i niech spada! Rediemu są tylko potrzebni psi koledzy. Jest zupełnie bezproblemowym mieszkańcem hoteliku. :)

Poszła wrześniowa opłata.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Bjuta'](...) a Redi nic. Największą jego zaletą jest to, że nie popada w konflikty z absolutnie żadnym psem. Jest idealny! Cierpliwie znosi zupełnie niepotrzebny mu proces głaskania. Człowiek jest od podawania miski i niech spada! Rediemu są tylko potrzebni psi koledzy. Jest zupełnie bezproblemowym mieszkańcem hoteliku. :)[/QUOTE]

No dziwny trochę. Idealny dla innych piesków a od "głasków" stroni a- przeciez to taaaakie fantastyczne;). Wszystkie się garną.
Taki już widocznie jest. Ma trochę kocią naturę - "robię co chcę"
Przynajmniej nie rozrabia:cool3:

Posted

No właśnie - to jest naprawdę coś! Kikou odwiedziła wczoraj księgowa naszego Agdanka i obfociła stadko, tylko musi teraz znaleźć kabelek i dostaniemy świżutkie podobizny naszych podopiecznych! :)

Posted

[quote name='Bjuta']No właśnie - to jest naprawdę coś! Kikou odwiedziła wczoraj księgowa naszego Agdanka i obfociła stadko, tylko musi teraz znaleźć kabelek i dostaniemy świżutkie podobizny naszych podopiecznych! :)[/QUOTE]

Wspaniale, czekam z niecierpliwoscia :) :) :)

Posted

Ło matko, ale ja mam rułeee....

fotka asiek :)

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-yQM9HP1pu60/Tn2UhlkKGOI/AAAAAAAAS9A/e3X2B3XZ0Kk/s640/P1030729.jpg[/IMG]

to świeżynka od Kikou

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-6s_gQRtSRYo/Tn2UjNvvf_I/AAAAAAAAS9Q/Ld7wz5oKq1A/s512/P1060171.jpg[/IMG]

a to starsze zdjęcie, ale wydaje mi się że go nie było?

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-hopekl60mec/Tn2UdpqUpVI/AAAAAAAAS8c/DxlGNjBGO-A/s512/b6ab6f52507708e8med.jpg[/IMG]