Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Jejku, no to tak nie może być! Trzeba go jakoś wypchnąć do domu. Tylko jak... :roll:[/quote]

Ja mam kilka profilków na N-K (psów które szukają domów) i gnębię ludzi o pomoc i te psie też zapraszam a przecież za nimi tez stoją ludzie i to tacy wrażliwsi na psią niedolę. Niestety kolejnego nie dam rady prowadzić bo już się gubię i czasu brakuje:shake:

Posted

[quote name='Mysia_']ojjj Sabinko, przecież tłumaczyłam, że on tylko przez karty swojeo boksu taki niedobry :eviltong: wtedy nawet na mnie szczeka :evil_lol:[/quote]

Byłby z niego świetny stróż... Najpierw obszczeka a potem hops do domciu na łóżko:evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']ojjj Sabinko, przecież tłumaczyłam, że on tylko przez karty swojeo boksu taki niedobry :eviltong: wtedy nawet na mnie szczeka :evil_lol:[/quote]

Tak, tak pamietam jak mi to mowilas... :p

Musze sie w koncu zajac tymi ogloszeniami, ale po 3 tygodniowej nieobecnosci w domu mam niezly mlyn... Pare rzeczy pozalatwiam i zajme sie ogloszonkami... :lol: