maarit Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Bjuta']Redi, jak ci tu chłopie pomóc?[/quote] Zadaję sobie to samo pytanie:-( Quote
maarit Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Mysia_']już 10 lat mineło..... :-([/quote] :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 o zmianę tytułu poprosiłam Esterkę ;):loveu: Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jejku, no to tak nie może być! Trzeba go jakoś wypchnąć do domu. Tylko jak... :roll: Quote
maarit Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Bjuta']Jejku, no to tak nie może być! Trzeba go jakoś wypchnąć do domu. Tylko jak... :roll:[/quote] Ja mam kilka profilków na N-K (psów które szukają domów) i gnębię ludzi o pomoc i te psie też zapraszam a przecież za nimi tez stoją ludzie i to tacy wrażliwsi na psią niedolę. Niestety kolejnego nie dam rady prowadzić bo już się gubię i czasu brakuje:shake: Quote
Mysia_ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 od kiedy jest ogłaszany nawet jedna osoba się nim nie zainteresowała :-( Quote
maarit Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Mysia_']od kiedy jest ogłaszany nawet jedna osoba się nim nie zainteresowała :-([/quote] Ale ma pecha:placz: Quote
Sabina02 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Byłam dzisiaj u Redisia. :loveu: On bardzo mi się spodobał... ale ja jemu raczej nie... :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 ojjj Sabinko, przecież tłumaczyłam, że on tylko przez karty swojeo boksu taki niedobry :eviltong: wtedy nawet na mnie szczeka :evil_lol: Quote
maarit Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='Mysia_']ojjj Sabinko, przecież tłumaczyłam, że on tylko przez karty swojeo boksu taki niedobry :eviltong: wtedy nawet na mnie szczeka :evil_lol:[/quote] Byłby z niego świetny stróż... Najpierw obszczeka a potem hops do domciu na łóżko:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Mysia_']ojjj Sabinko, przecież tłumaczyłam, że on tylko przez karty swojeo boksu taki niedobry :eviltong: wtedy nawet na mnie szczeka :evil_lol:[/quote] Tak, tak pamietam jak mi to mowilas... :p Musze sie w koncu zajac tymi ogloszeniami, ale po 3 tygodniowej nieobecnosci w domu mam niezly mlyn... Pare rzeczy pozalatwiam i zajme sie ogloszonkami... :lol: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='niteczka']No i na dodatek na Mysię szczeka:-o[/quote] no juz taki jest :loveu::lol: Quote
niteczka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Bjuta']A na fotkach, taki aniołeczek![/quote] No właśnie, jak to można się naciąć:lol: Quote
Asia_Klero Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 w gore nasz kochany:loveu::loveu:ładnie pilnuje grzeczniak:evil_lol: Quote
Recommended Posts