zaba14 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Witam czy ktoś próbował karmić psa tą karmą? jakie wrażenia? co o niej myślicie?? [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/nutriver/306137#composition[/url] Quote
MarcinPe Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 W przyszłym tygodniu zaczynam podawać ją mojemu Elfowi. Wersję z 10 rybami :) Będę dawał znać, jak na nią reaguje. Acana z rybami się nie sprawdziła, mam nadzieję że ta będzie lepsza. Quote
WEIMAR Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='MarcinPe']W przyszłym tygodniu zaczynam podawać ją mojemu Elfowi. Wersję z 10 rybami :) Będę dawał znać, jak na nią reaguje. Acana z rybami się nie sprawdziła, mam nadzieję że ta będzie lepsza.[/QUOTE] no jakie wrazenia odnosnie tej karmy? Quote
Talia Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Odświeżam temat. Ostatnio zamówiłam worek, początek był obiecujący. Jednak potem miały straszne gazy, które niestety nie ustały. Wracamy do sprawdzonych karm. Quote
Recommended Posts