Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

dobra,dobra nie zamknę.....usunę :diabloti:

Jeszcze lepiej  :krach:  musisz koniecznie wybrac sie na długiiiii spacer , moze wywietrzeją Ci z głowy głupie pomysły  :klacz:  :jumpie:

Guest wolfheart
Posted

już byłyśmy rano na prawie 5h :P jeszcze o 19.00 taki krótki 30min :)

Guest wolfheart
Posted

my chodzimy,po kałużach,płytkich rzekach,polach,błocie,glinie,wysokiej trawie,drogach za miastem,po górkach(bardzo stromych) ,po lasach,nad Wisłą,odwiedzamy rezerwat przyrody,jezioro,górę sw.Wawrzyńca...itp

Posted

my chodzimy,po kałużach,płytkich rzekach,polach,błocie,glinie,wysokiej trawie,drogach za miastem,po górkach(bardzo stromych) ,po lasach,nad Wisłą,odwiedzamy rezerwat przyrody,jezioro,górę sw.Wawrzyńca...itp

Ale bym sie z wami na taki wypad wybrała  :-?

Guest wolfheart
Posted

a przed dzikami spier*alac umiesz? :megagrin:​ 

Guest wolfheart
Posted

w tej chwili nie ma problemu , położe się rozbujasz mnie i bedę się kulała  :megagrin:

pizgam :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:

w tym roku 4 dziki nas napadły :megagrin:

Guest wolfheart
Posted

problem jak żadnego drzewa w pobliżu... :laugh2_2:

ale jakoś mam farta :jumpie:

Posted

problem jak żadnego drzewa w pobliżu... :laugh2_2:

ale jakoś mam farta :jumpie:

No to bym chyba zawalu dostala :D 

nam raz sie wydawalo ze w krzakach był dzik i wiecej nie chciałam isc w to miejsce  :megagrin:

Guest wolfheart
Posted

dzik nr 1. wypłoszył go Roki,dzik wpadł na mnie i pańcię Rokiego,Luna pobiegła z nami na szczęście.Dzika i nas dzieliło może 10m.

dziki nr.2 i 3 wypłoszyła Luna,dziki były jakieś 3m ode mnie

dzik nr 4 Luna pobiegła za nim,ale wróciła na moje "wracaj ku*ra ,zostaw świnie".Dzik był jakieś 30m od nas.

:laugh2_2:

Posted

dzik nr 1. wypłoszył go Roki,dzik wpadł na mnie i pańcię Rokiego,Luna pobiegła z nami na szczęście.Dzika i nas dzieliło może 10m.

dziki nr.2 i 3 wypłoszyła Luna,dziki były jakieś 3m ode mnie

dzik nr 4 Luna pobiegła za nim,ale wróciła na moje "wracaj ku*ra ,zostaw świnie".Dzik był jakieś 30m od nas.

:laugh2_2:

to najlepsze  :roflt:  :roflt:  :roflt:  :roflt:

Guest wolfheart
Posted

cóż wiem ,słownictwo godne dresiarza  :jumpie:

spadam :P 

Guest wolfheart
Posted

f1dfb838-3b66-4354-91af-0de81294f178_ori

no siemka wszystkim  :jumpie:

pogoda brzydka,słońce oślepia... :nonono2:

Posted

Mnie też ale tylko dlatego że popołudniu jest nisko i mi wali po oczach , ale dzisiaj nie jest az takie mocne wiec chyba bede miała wyraźne widzenie :D

Dzisiaj za to mnie Neron wqurwia bo co chwile drze pape a jak on drze to za chwile Qwendi zaczyna koncert  :lmaa:

Guest wolfheart
Posted

rzuć w nią butem :siara: w Nerona nie,ONki mogą więcej :siara:

Posted

rzuć w nią butem :siara: w Nerona nie,ONki mogą więcej :siara:

Kiedy to dzisiaj On zasługuje na oberwanie butem :D

Mieszka tutaj juz tyle czasu a tylko Beti ( mix bernardyna ) od sąsiada pojawia sie koło płota to się na nią wydzira głupek ....

Posted

Hahaha nooo , a słodka jest , wzięli ją ze schroniska , jest bez jednej łapy tylniej , a ten głupek zamiast inaczej milosc okazywac to sie na nią drze ....

tylko zastanawia mnie dlaczego skoro jest ze schroniska nie jest wysterylizowana ....