Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świąteczny, piękny bazarek w 1/2 dla Rumby, autorstwa [B]Ryjonek[/B] - kochana - dziękujemy:loveu:
[B]Zapraszamy[/B]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236552-%C5%9Awi%C4%85teczne-Anio%C5%82y-i-Misie-na-Jamnika-Figo-i-Rumb%C4%99-do-10-grudnia-Zapraszamy[/url]

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pamiętam, czy oprócz mnie ktoś robił ogłoszenia Rumbie? Ja ostatnie robiłam jej jeszcze przed operacją łapy, potem była ciągle operowana, więc nie robiłam kolejnego pakietu, bo nie było wiadomo jak się to wszystko potoczy. Nie wiem, kiedy dam radę zrobić nowe ogłoszenia, mam kilka "swoich" zwierzaków jeszcze do porobienia. Jak się z nimi uporam, to zrobię też jakieś Rumbie, ale było by fajnie, gdyby ktoś jeszcze mógł się tym zająć bo u mnie okres zimowy to jest koszmarna masakra z pozarywanymi nocami przez bieganie z ciepłym żarciem i wodą do kojców. Śnieg i mrozy niby dopiero się zaczęły, a ja już ledwie żyję :/

Co do kręgosłupa, tutaj musiałaby się wypowiedzieć dokładniej Klaudia, bo ona była z Rumbą na RTG po wyciągnięciu z punktu, ale z tego co pamiętam, to była kwestia zwyrodnienia kręgosłupa, czyli nie ma tu za bardzo opcji "naprawienia", tylko leczenie objawowe (sterydy, leki p. bólowe przy pogorszeniu stanu) + ew. suplementacja preparatami na stawy. Na chwilę obecną Rumba z poruszaniem radzi sobie dobrze, szczególnie na dworze - tam bardzo chętnie biega. Gorzej jest w domu na kafelkach/panelach - zdarza jej się rozjeżdżać. No i przy załatwianiu się zawsze siada.
Gdyby była np. trafiona śrutem w okolice kręgosłupa, to wyszłoby na RTG.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Emiś']Aktywowałam :)

Na tablica, owi, lento, pajęczyna, katowiczak, gumtree, kokosy, cwirek, ojej, gratka, adopcjapsa, e-zwierzak, rozglos, petword.[/QUOTE]

Jeszcze kilka na mnie poszło, bo na niektórych miałaś konto cioteczko, więc zmieniałam na mój adres ;)

Posted

[quote name='Emiś']Aktywowałam :)

Na tablica, owi, lento, pajęczyna, katowiczak, gumtree, kokosy, cwirek, ojej, gratka, adopcjapsa, e-zwierzak, rozglos, petword.[/QUOTE]

[quote name='__Lara']Jeszcze kilka na mnie poszło, bo na niektórych miałaś konto cioteczko, więc zmieniałam na mój adres ;)[/QUOTE]

Dzięki dziewczyny :)

Posted

[quote name='Lobaria']z bazarku [B]Ryjonek[/B] będzie dla [B]Rumby 47,50[/B] zł - dziękujemy bardzo :loveu:[/QUOTE]

Super :) zawsze to choć trochę podreperuje pannicy sakwę.

Posted

Bardzo mało wejść ma na tę tablicę :( jak do tej pory dopiero 13... dla porównania, Atos [url]http://tablica.pl/oferta/atos-niezwykly-wilk-ID21AAl.html[/url] ponad 800...
Największym problemem Rumby jest chyba to, że jest "zwykła" :( Atos jest dużo trudniejszym i bardziej wymagającym psem w prowadzeniu, a telefon się urywa (kwestia sensowności dzwoniących to inny temat, ale przynajmniej jest odzew)...

Jak pozbieram się z choróbska pomyślę nad jaką nietypową aranżacją fot dla niej. Może coś z tego wyjdzie.

Ze względu na przysługę od Arkadii Rumba dostaje ode mnie w rewanżu 50zł rabatu za grudzień.

hotel 150zł
wyżywienie 31x3zł = 93zł
=243zł

Posted

[quote name='Emiś']Bardzo mało wejść ma na tę tablicę :( jak do tej pory dopiero 13... dla porównania, Atos [URL]http://tablica.pl/oferta/atos-niezwykly-wilk-ID21AAl.html[/URL] ponad 800...
Największym problemem Rumby jest chyba to, że jest "zwykła" :( Atos jest dużo trudniejszym i bardziej wymagającym psem w prowadzeniu, a telefon się urywa (kwestia sensowności dzwoniących to inny temat, ale przynajmniej jest odzew)...

Jak pozbieram się z choróbska pomyślę nad jaką nietypową aranżacją fot dla niej. Może coś z tego wyjdzie.

[B]Ze względu na przysługę od Arkadii Rumba dostaje ode mnie w rewanżu 50zł rabatu za grudzień[/B].

hotel 150zł
wyżywienie 31x3zł = 93zł
=243zł[/QUOTE]

Dziękujemy dobra kobieto :)
A jakieś talony na inne miesiące dajesz? Gazetka promocyjna czy coś? :P

Posted

Hehe.

Kurcze, Emiś, ja nie się nie zgodzę, że Rumba jest "typowa", dla mnie ona ma mega ciekawą urodę, serio :) Te białe umaszczenie - krawacik :) i te śmieszne uszka :D Może dlatego, że jest duża? Ludzie wolą małe psy :/

Posted

[B]Emiś[/B]
Dziękujemy za rabat:Rose:. Kasę wysyłam - jutro będziesz miała na koncie.

A co to za choróbsko złapałaś ? Zdrówka!!!

Posted

[quote name='Avilia']Dziękujemy dobra kobieto :)
A jakieś talony na inne miesiące dajesz? Gazetka promocyjna czy coś? :P[/QUOTE]

Z moimi zdolnościami są bardzo prawdopodobne częste obniżki w zamian za Wasze usługi :P

Posted

Dziewczynki przybiegam z ogromną prośbą ......
Zbieramy na transport dla malutkiej Daszeńki ...miejsce w hoteliku czeka ale środków na transport brak :(
km drogi to tylko 50 gr a każdy na wagę złota .....
Zapraszamy :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-%C5%82a%C5%84cucha-na-szyji-do-salon%C3%B3w-w-Krk!-Do-20-01-2013?p=20231008&posted=1#post20231008[/url]