Lobaria Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Świąteczny, piękny bazarek w 1/2 dla Rumby, autorstwa [B]Ryjonek[/B] - kochana - dziękujemy:loveu: [B]Zapraszamy[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236552-%C5%9Awi%C4%85teczne-Anio%C5%82y-i-Misie-na-Jamnika-Figo-i-Rumb%C4%99-do-10-grudnia-Zapraszamy[/url] Quote
Emiś Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Nie pamiętam, czy oprócz mnie ktoś robił ogłoszenia Rumbie? Ja ostatnie robiłam jej jeszcze przed operacją łapy, potem była ciągle operowana, więc nie robiłam kolejnego pakietu, bo nie było wiadomo jak się to wszystko potoczy. Nie wiem, kiedy dam radę zrobić nowe ogłoszenia, mam kilka "swoich" zwierzaków jeszcze do porobienia. Jak się z nimi uporam, to zrobię też jakieś Rumbie, ale było by fajnie, gdyby ktoś jeszcze mógł się tym zająć bo u mnie okres zimowy to jest koszmarna masakra z pozarywanymi nocami przez bieganie z ciepłym żarciem i wodą do kojców. Śnieg i mrozy niby dopiero się zaczęły, a ja już ledwie żyję :/ Co do kręgosłupa, tutaj musiałaby się wypowiedzieć dokładniej Klaudia, bo ona była z Rumbą na RTG po wyciągnięciu z punktu, ale z tego co pamiętam, to była kwestia zwyrodnienia kręgosłupa, czyli nie ma tu za bardzo opcji "naprawienia", tylko leczenie objawowe (sterydy, leki p. bólowe przy pogorszeniu stanu) + ew. suplementacja preparatami na stawy. Na chwilę obecną Rumba z poruszaniem radzi sobie dobrze, szczególnie na dworze - tam bardzo chętnie biega. Gorzej jest w domu na kafelkach/panelach - zdarza jej się rozjeżdżać. No i przy załatwianiu się zawsze siada. Gdyby była np. trafiona śrutem w okolice kręgosłupa, to wyszłoby na RTG. Quote
AtaO Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Dziękuję Florence za pamięć i wpłatę 30,00 dla naszej Rumby :) Quote
__Lara Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Ja mogę troszkę ogłoszeń Rumbince porobić - postaram się :) Quote
AtaO Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='__Lara']Ja mogę troszkę ogłoszeń Rumbince porobić - postaram się :)[/QUOTE] Byłoby super :). Dzięki. Quote
__Lara Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='AtaO']Byłoby super :). Dzięki.[/QUOTE] Zrobiłam z 30 ogłoszeń Rumbie, ale straciły mi się linki :placz: Quote
Emiś Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Aktywowałam :) Na tablica, owi, lento, pajęczyna, katowiczak, gumtree, kokosy, cwirek, ojej, gratka, adopcjapsa, e-zwierzak, rozglos, petword. Quote
__Lara Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Emiś']Aktywowałam :) Na tablica, owi, lento, pajęczyna, katowiczak, gumtree, kokosy, cwirek, ojej, gratka, adopcjapsa, e-zwierzak, rozglos, petword.[/QUOTE] Jeszcze kilka na mnie poszło, bo na niektórych miałaś konto cioteczko, więc zmieniałam na mój adres ;) Quote
AtaO Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Emiś']Aktywowałam :) Na tablica, owi, lento, pajęczyna, katowiczak, gumtree, kokosy, cwirek, ojej, gratka, adopcjapsa, e-zwierzak, rozglos, petword.[/QUOTE] [quote name='__Lara']Jeszcze kilka na mnie poszło, bo na niektórych miałaś konto cioteczko, więc zmieniałam na mój adres ;)[/QUOTE] Dzięki dziewczyny :) Quote
Lobaria Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 z bazarku [B]Ryjonek[/B] będzie dla [B]Rumby 47,50[/B] zł - dziękujemy bardzo :loveu: Quote
__Lara Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Lobaria']z bazarku [B]Ryjonek[/B] będzie dla [B]Rumby 47,50[/B] zł - dziękujemy bardzo :loveu:[/QUOTE] Super :) zawsze to choć trochę podreperuje pannicy sakwę. Quote
AtaO Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Potwierdzam wpływ kwoty [B]50,00[/B] za pośrednictwem [B]Lobarii[/B] z bazarku [B]Ryjonek[/B]. [B]Dziękuję bardzo[/B] :) Quote
Emiś Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Bardzo mało wejść ma na tę tablicę :( jak do tej pory dopiero 13... dla porównania, Atos [url]http://tablica.pl/oferta/atos-niezwykly-wilk-ID21AAl.html[/url] ponad 800... Największym problemem Rumby jest chyba to, że jest "zwykła" :( Atos jest dużo trudniejszym i bardziej wymagającym psem w prowadzeniu, a telefon się urywa (kwestia sensowności dzwoniących to inny temat, ale przynajmniej jest odzew)... Jak pozbieram się z choróbska pomyślę nad jaką nietypową aranżacją fot dla niej. Może coś z tego wyjdzie. Ze względu na przysługę od Arkadii Rumba dostaje ode mnie w rewanżu 50zł rabatu za grudzień. hotel 150zł wyżywienie 31x3zł = 93zł =243zł Quote
Avilia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Emiś']Bardzo mało wejść ma na tę tablicę :( jak do tej pory dopiero 13... dla porównania, Atos [URL]http://tablica.pl/oferta/atos-niezwykly-wilk-ID21AAl.html[/URL] ponad 800... Największym problemem Rumby jest chyba to, że jest "zwykła" :( Atos jest dużo trudniejszym i bardziej wymagającym psem w prowadzeniu, a telefon się urywa (kwestia sensowności dzwoniących to inny temat, ale przynajmniej jest odzew)... Jak pozbieram się z choróbska pomyślę nad jaką nietypową aranżacją fot dla niej. Może coś z tego wyjdzie. [B]Ze względu na przysługę od Arkadii Rumba dostaje ode mnie w rewanżu 50zł rabatu za grudzień[/B]. hotel 150zł wyżywienie 31x3zł = 93zł =243zł[/QUOTE] Dziękujemy dobra kobieto :) A jakieś talony na inne miesiące dajesz? Gazetka promocyjna czy coś? :P Quote
__Lara Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Hehe. Kurcze, Emiś, ja nie się nie zgodzę, że Rumba jest "typowa", dla mnie ona ma mega ciekawą urodę, serio :) Te białe umaszczenie - krawacik :) i te śmieszne uszka :D Może dlatego, że jest duża? Ludzie wolą małe psy :/ Quote
AtaO Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [B]Emiś[/B] Dziękujemy za rabat:Rose:. Kasę wysyłam - jutro będziesz miała na koncie. A co to za choróbsko złapałaś ? Zdrówka!!! Quote
Emiś Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Avilia']Dziękujemy dobra kobieto :) A jakieś talony na inne miesiące dajesz? Gazetka promocyjna czy coś? :P[/QUOTE] Z moimi zdolnościami są bardzo prawdopodobne częste obniżki w zamian za Wasze usługi :P Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 A jak się w ogóle Rumba miewa - nie łobuzuje? ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dziewczynki przybiegam z ogromną prośbą ...... Zbieramy na transport dla malutkiej Daszeńki ...miejsce w hoteliku czeka ale środków na transport brak :( km drogi to tylko 50 gr a każdy na wagę złota ..... Zapraszamy :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-%C5%82a%C5%84cucha-na-szyji-do-salon%C3%B3w-w-Krk!-Do-20-01-2013?p=20231008&posted=1#post20231008[/url] Quote
AtaO Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [B]Emiś[/B] Wyzdrowiałaś już ? Czy możemy liczyć na kolejne piękne fotki w Twoim wykonaniu, tym razem w zimowej oprawie ?:oops: Quote
Emiś Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ciężko zdrowieć, gdy trzeba parę godzin dziennie na mrozie siedzieć :( Quote
__Lara Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Emiś']Ciężko zdrowieć, gdy trzeba parę godzin dziennie na mrozie siedzieć :([/QUOTE] No właśnie :( :( :( Quote
AtaO Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [B]Sabina02 [/B] Serdecznie dziękuję Ci za podtrzymanie deklaracji w Nowym Roku :) Quote
piescofajnyjest Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 witam sie w Nowym Roku i zagladam do Rumburaka:) Quote
__Lara Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='piescofajnyjest']witam sie w Nowym Roku i zagladam do Rumburaka:)[/QUOTE] Dziękujemy, bo mało nas tu bardzo :/ nikt nie dzwoni? Quote
Recommended Posts