Husky4ever Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Kiniak'] O dziwo, sunia ma wspaniały charakter, nadaje się do każdego domu.[/QUOTE] Słyszeliście? Zgłaszać się po cudeńko. :) Quote
Kiniak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Sunia została dziś zaszczepiona. Jest gotowa do adopcji, czeka na swój dom. Quote
Dosercaprzytulpsa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Mati na pierwszą w poszukiwaniu domku:) Quote
Dora Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Zapraszamy na bazarek, dzisiaj ostatni dzien !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/230603-MEGA-Bazarek-na-HUSKY-ADOPCJE-do-26-sierpnia-2012-do-22-00 Quote
Pocahontas Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 hooop do góry laseczka była dziś ze mną na spacerku Quote
Pocahontas Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Mati czeka na ludzi co pokochają ją szczerą i prawdziwą miłością Quote
Agniechaa Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ktoś chętny na maleńką sunie husky? Quote
Dora Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Mati na kilka dni zmienila miejsce pobytu .... info z forum shusky.pl Mati zmieniła lokalizację na moje domowe progi, muszę ją pochwalić bo w domu zachowuje się bardzo ładnie, co prawda zgląda wszystkie kąty i może coś przypadkiem zrzucić, ale oprócz dokopania się do dna w misce z wodą jest świetna Zachowuje czystość - nie sika, nie kupka, nie niszczy nic, nawet się nie drze zostając sama, dziś dopiero rano okołło 8.00 zaczęła się dopominać wyjścia, a spała w klatce cichutko całą noc. Chodzi za moją Anastazją i patrzy co ona ciekawego robi, bardzo delikatnie bierze od niej smaczki z ręki, dziś nawet położyła jej głowę na kolanach i się przytuliła Cieszy się jak się do niej gada, zawoła pogłaskać. Zaczyna rozumieć co znaczy słowo "nie", fajny kulturalny piesek, trochę czasu nauki obycia wśród ludzi i będzie świetny zwierz domowy " title=":->" align="top" border="0"> Czasem coś tam burknie i zaczepi moje suki, ale nie ma z tym większego problemu. Dziś rano jeszcze musiałam ją nosić po schodach, nie wiem czemu się ich tak strasznie bała, ale już dziś od południa śmiga sama Mała poprawka - pozostawione samotnie dziecięce zabawki mogą ulec Mato-destrukcji Quote
Agniechaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Mati i spotkanie z kotem :loveu: [FONT=Verdana]Suczka dziś poznała się z kotem siedzącym na fotelu, wymasowała go nosem całego aspirując intensywnie futerko do nozdrzy jakby nie mogła się nawąchać tego dziwnego stworzenia [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]W końcu kot nie wytrzymał i walnął ją po nosie, biedna musiała przetrawić tą informację, bo się mocno zdziwiła, ale w końcu doszła do wniosku, że kot nie jest dobrą przytulanką i pewną dozą rozczarowania oddaliła się od niego, niemniej reakcja wydaje mi się pozytywna na kociaka [/FONT] Quote
Pocahontas Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/231617-giga-kosmetyczny-bazar-na-FUNDACJ%C4%98-HUSKY-ADOPCJE-do-9-09-2012-do-22-00!zapraszam!!!!! Quote
Recommended Posts