Paulina87 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Seterka Irlandzka w schronisku w Ostrowie Wlkp. Ma około 5 lat, błąkała się w pobliskiej wiosce. Jest skołtuniona i wychudzona. Kiedyś była na pewno domowym psem, wie co to samochód, legowisko, potrafi chodzić na smyczy. Lubi być blisko człowieka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us www.ostrowschronisko.pl Quote
xxxx52 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Napiszcie do derszetowatej z Gniezna ,ona zajmuje sie seterami w potrzebie Moze ja przed adopcja wykastrowac ,gdyz we waszych okolicach i gnieznieskich sa hodowcy co te psy trzymaja tylko dla rozrodu i to w tych przekletych kojcach. Quote
Paulina87 Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Z tego co czytałam ma na dniach trafić do adopcji. Coś więcej dowiem się jak pojadę do schroniska. Quote
xxxx52 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 mam nadzieje ,ze ja wykastruja ,gdyz moze wpasc w lapy psuducha. mam nadzieje ,ze trafi do odpowiedzialnych ludzi milosnikow tej rasy no i sportowych typow Quote
Recommended Posts