Marycha35 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Trzymam kciuki za domek Szamankowy:) Quote
paula_t Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='basia34']Moj maluszku Szamanku podrzucam .Wczoraj byli chlopcy i szaman byl rozpieszczany kanapkami ,ktore przywiezli.Pol dnia byl z chlopcami.[/QUOTE] No to miał chłopak świetny dzień :) Super, że okazujecie mu tyle zainteresowania i tak o niego dbacie. [quote name='giselle4']Szamanku byl trzeci telefon i pani poprosila o najnowsze fotki wyslalam...czekamy[/QUOTE] No, no Szamanku, niezłe masz wzięcie, można przebierać i przebierać:razz: A tak serio, to mam nadzieję, że wśród tych domków znajdzie się ten jeden jedyny, wymarzony, już do końca... Quote
milka10 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='giselle4']Swięte slowa razem mozemy gory przenosic:)[/QUOTE] To prawda!!! :) Dlatego chcemy, żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło naszą stronę : ) I jeszcze jedno, jak będzie robiła pani zdjęcia psiaków w schronie, czy to tych które idą do domu, czy właściciele przyślą zdjęcia, czy z jakiegoś dnia kąpania czy coś to proszę mi przesyłać, żebyśmy mogły z Kasią informować o aktualnych sprawach w schronisku : ) Mój mail [email][email protected][/email] :) Quote
Kasiass Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ja też trzymam kciuki za domek :) ! Quote
Marycha35 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Tak jest:) A jak ten Smok kochany się miewa? To chyba najczystszy pies w okolicy;) Zapraszam na wątek tej dzielnej rodzinki, pustki tam okrutne, trzeba tylko rozruszać: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232461-Psia-rodzina-uratowana-z-przydro%C5%BCnego-rowu-bez-domu-pomocy!-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-G%C5%82owno-%C5%81owicz[/url] Quote
iwstar58 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Odwiedzam Szamanka i czekam na dobre wieści Szkoda że [url]http://www.facebook.com/schroniskoazylddz[/url] jest dostępny tylko dla zalogowanych:roll: Quote
Kasiakk Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Bardzo zachęcam do zalogowania się.! :):) Do góry Szamciu.! :* Quote
basia34 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Szczescie moje wskakuj na pierwsza. Quote
giselle4 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Pani Natalia z Poznania bardzo ineteresuje sie Szamankiem chce jego odwiedzic ale bedzie mogla jego adoptowac dopiero za miesięc:( nie ma pewnosci czy wczesniej nie znajdzie domku... zobaczymy na razie szukamy tego najlepszego chociaz cos mi podpowiada ze pani Natalia jest bardzo madrą i odpowiedzialna kobieta.... Quote
giselle4 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='milka10']To prawda!!! :) Dlatego chcemy, żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło naszą stronę : ) I jeszcze jedno, jak będzie robiła pani zdjęcia psiaków w schronie, czy to tych które idą do domu, czy właściciele przyślą zdjęcia, czy z jakiegoś dnia kąpania czy coś to proszę mi przesyłać, żebyśmy mogły z Kasią informować o aktualnych sprawach w schronisku : ) Mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :)[/QUOTE] dobrze kochane dziewczyny ale jakos jestesmy urobione po same pachy Pani Zosia sie połamała i zupa kąpiele i strzyzenie zawieszone:) ale na krotko Quote
Marycha35 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Oj, serdecznści dla Pani Zofii:) I pycha wieści z tym domkiem:):):) Quote
paula_t Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Giselle, skoro Pani z Poznania chce przyjechać i spotkać się z Szamankiem, to wtedy przy okazji Ją poznacie, porozmawiacie. Czasem warto czekać, nawet ten miesiąc jeśli tylko ma to być TEN domek. Quote
Kasiakk Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 No to mam nadzieję, że Szmaciu bd miał super domek i ta pani która się tak dobrze zapowiada nie zmieni zdania.! :) Quote
basia34 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Szaman moze poczekac ,przeciez ma Nas i My Jego kochamy i dbamy aby byl szczesliwy. Quote
Marycha35 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) Szamku buzi w nosek:) Edited September 23, 2012 by Marycha35 literki zjedzenie Quote
Kasiass Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Zaglądam do Szamanka :) To widzę, że być może niedługo zmieni miejsce zamieszkania na Poznań hehe :) Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Szamanek jutro ma gosci...z Wołowa:loveu: Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='paula_t']Giselle, skoro Pani z Poznania chce przyjechać i spotkać się z Szamankiem, to wtedy przy okazji Ją poznacie, porozmawiacie. Czasem warto czekać, nawet ten miesiąc jeśli tylko ma to być TEN domek.[/QUOTE] czasem warto czekac i dłuzej :) Quote
iwstar58 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 No to wypada zacisnąć kciuki, może to akurat ten domek :lol: Szamciu powodzenia Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Marycha35']Ooo, a co to za Goście?? :)[/QUOTE] chca jego adoptowac ale jak usłyszeli ze kastrowany to szybko zakonczyli trzecią w dniu dzisiejszym rozmowe telefoniczna... chyba jednak nie przyjada.... a nawet...... Szamanek zostanie jednak Poznaniakiem czuje to.... dzisaj znowu telefonowala pani Natalia:) Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Nic sie nie martw Szamanaku bedziesz mial rodzinke ...obiecuje Quote
Marycha35 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 A to takim gościom mówimy WYPAD:diabloti: Poznań jest ślicznym miastem, godnym:eviltong: takiego ślicznoty jak nasz Szamciu;) Quote
Recommended Posts