Jump to content
Dogomania

Szamanek mam juz wszystko ,rodzine i dom i milosc i jestem wrocławianinem.Dziekuje

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia34']Moj maluszku Szamanku podrzucam .Wczoraj byli chlopcy i szaman byl rozpieszczany kanapkami ,ktore przywiezli.Pol dnia byl z chlopcami.[/QUOTE]

No to miał chłopak świetny dzień :) Super, że okazujecie mu tyle zainteresowania i tak o niego dbacie.

[quote name='giselle4']Szamanku byl trzeci telefon
i pani poprosila o najnowsze fotki
wyslalam...czekamy[/QUOTE]

No, no Szamanku, niezłe masz wzięcie, można przebierać i przebierać:razz:
A tak serio, to mam nadzieję, że wśród tych domków znajdzie się ten jeden jedyny, wymarzony, już do końca...

Posted

[quote name='giselle4']Swięte slowa
razem mozemy gory przenosic:)[/QUOTE]

To prawda!!! :) Dlatego chcemy, żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło naszą stronę : )
I jeszcze jedno, jak będzie robiła pani zdjęcia psiaków w schronie, czy to tych które idą do domu, czy właściciele przyślą zdjęcia, czy z jakiegoś dnia kąpania czy coś to proszę mi przesyłać, żebyśmy mogły z Kasią informować o aktualnych sprawach w schronisku : )
Mój mail [email][email protected][/email] :)

Posted

Tak jest:) A jak ten Smok kochany się miewa? To chyba najczystszy pies w okolicy;)
Zapraszam na wątek tej dzielnej rodzinki, pustki tam okrutne, trzeba tylko rozruszać:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232461-Psia-rodzina-uratowana-z-przydro%C5%BCnego-rowu-bez-domu-pomocy!-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-G%C5%82owno-%C5%81owicz[/url]

Posted

Pani Natalia z Poznania bardzo ineteresuje sie Szamankiem
chce jego odwiedzic
ale bedzie mogla jego adoptowac dopiero za miesięc:(
nie ma pewnosci czy wczesniej nie znajdzie domku...
zobaczymy
na razie szukamy tego najlepszego
chociaz cos mi podpowiada ze pani Natalia jest bardzo madrą i odpowiedzialna kobieta....

Posted

[quote name='milka10']To prawda!!! :) Dlatego chcemy, żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło naszą stronę : )
I jeszcze jedno, jak będzie robiła pani zdjęcia psiaków w schronie, czy to tych które idą do domu, czy właściciele przyślą zdjęcia, czy z jakiegoś dnia kąpania czy coś to proszę mi przesyłać, żebyśmy mogły z Kasią informować o aktualnych sprawach w schronisku : )
Mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :)[/QUOTE]

dobrze kochane dziewczyny
ale jakos jestesmy urobione po same pachy
Pani Zosia sie połamała i zupa
kąpiele i strzyzenie zawieszone:)
ale na krotko

Posted

Giselle, skoro Pani z Poznania chce przyjechać i spotkać się z Szamankiem, to wtedy przy okazji Ją poznacie, porozmawiacie. Czasem warto czekać, nawet ten miesiąc jeśli tylko ma to być TEN domek.

Posted

[quote name='paula_t']Giselle, skoro Pani z Poznania chce przyjechać i spotkać się z Szamankiem, to wtedy przy okazji Ją poznacie, porozmawiacie. Czasem warto czekać, nawet ten miesiąc jeśli tylko ma to być TEN domek.[/QUOTE]

czasem warto czekac i dłuzej
:)

Posted

[quote name='Marycha35']Ooo, a co to za Goście?? :)[/QUOTE]
chca jego adoptowac
ale jak usłyszeli ze kastrowany
to szybko zakonczyli trzecią w dniu dzisiejszym rozmowe telefoniczna...
chyba jednak nie przyjada....
a nawet......

Szamanek zostanie jednak Poznaniakiem czuje to....
dzisaj znowu telefonowala pani Natalia:)