Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Pieniazki pozostale na koncie Ramiry, ktora pojechala do domu zostaly przekazane na szczeniaczki w kwocie 204zl.

dzięki dziewczynki:) to wielgachny zastrzyk gotówki....:):) i dług się zmniejsza:)

Posted

długo myślałam co z tymi maluchami...zostać u tych panów nie mogą, Lili coraz bardziej wystraszona..Guga nie wychowana... rosną ...spore są ..Lilunia 10 kg, Guga 12... zainteresowanie żadne... po długich rozmowach z koleżanką z Niemiec udało się znaleźć dom tymczasowy który zaopiekuje się małymi aż do znalezienia domków... dziś wyrobiłyśmy paszporty i jutro Laski jada do Niemiec razem z Megi i Albertem...taka okazja mogła się nie powtórzyć... za chip paszport i szczepienia...oraz wybicie wielkich jak czołgi pcheł zapłaci organizacja która znalazła tymczasy dla maluchów....
tak wiec dług już nam nie urośnie:):):):) a małe mają BDT:)

Mamusia wysterylizowana...ale jeszcze myślę o ich tacie... ale to chyba materiał na osobny wątek...

pomóżcie kochani ...może jakiś bazarek???

Posted

[quote name='piescofajnyjest']czyli 4 jedzie do Niemca????
super![/QUOTE]

hehehe..
i pojechały:) już są na miejscu... pojechały razem z Megi i Albercikiem, niedługo będę mieć nowe info... to na razie tylko tymczas, ale mam nadzieje że szybko znajda dom... nie musimy już płacić za dt ani za leczenie, wiec pozostaje tylko długi pospłacać i trzymać kciuki za domeczek....
Guga wymiotowała po drodze ...ale Lili twarda sztuka:)....

Posted

kurde no i kicha jest...tak się bałam o Lili , że sobie nie poradzi że jest wycofana...a tu kurde Lilka ładnie wszystko ,uczy się, słucha się opiekunów a Guga goni koty i dzieci, boją się jej...
szczeka na wszystko za płotem... szukają jej czegoś nowego... co za cholera mała...no!!

Posted

[B][FONT=comic sans ms][COLOR=#ff0000][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5]Z BAZARKU UZBIERANO [U]191,80 [SIZE=5]zł.[/SIZE][/U][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5]
Pieniążki te przesyłam na konto[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5] Danavas[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5] dla szczeniaczków.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Poziomka'][FONT=comic sans ms][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5]Z BAZARKU UZBIERANO 191,80 [SIZE=5]zł.[SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5]
Pieniążki te przesyłam na konto
[SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5] Danavas[SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5] dla szczeniaczków.[/FONT]

dzięki Ci Poziomeczko:):)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']a moze tylko taka na poczatku, bo zmiana duza.....[/QUOTE]
no chyba nie.... błędem było trzymać je tam... są nieogarnięte...no ale kurde , nie miałam co z nimi zrobić...
Kasia88 była świadkiem jak je ścigałam po ogrodzie żeby wsadzić do samochodu...kosmos...

Posted (edited)

mam fotoski z dt:)

zdjęcia z przyjazdu lasek na tymczas...witają się z dzieciakami i udają że są słodkie i miłe;)...a teraz dzieciaki się ich boją bo ta cholera Guga robi na nie obławę ... koniecznie musimy je rozdzielić, bo wtedy chociaż Lili jest spokojna i nie bierze przykładu z siostry......

Edited by danavas