Neiven Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam, wiem, ze taki klub istnieje, tylko nie mam zadnych informacji na jego temat. Wiecie cos może? Znacie strone www z informacjami? Quote
Błyskotka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mi przy następnym zamówieniu (czyli na początku kwietnia) przedstawiciel karmy ma przywieźć formularz do wypisania. Będę mogła zamówić większy worek karmy w lepszej cenie. Jak będę mieć szczeniaki to każdy maluch dostanie 2 kilo karmy i miseczkę. Dzwoniłam na numer klubu i powiedziano mi że zostanie przesłany mi na meila formularz. Jednak nic nie dostałam. Z przedstawicielem szybciej załatwiłam :multi:. Quote
Neiven Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 mozesz podaj mi jakies konkretne informacje: np numer tel lub mail. Ja kupuje karme w sklepie zoo Quote
Błyskotka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 (022) 423 15 97, 0608 634 588 e-meil [email][email protected][/email] Quote
Recommended Posts