BosiaB_86 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Właśnie problem w tym, że ostatnio mi tej wiary i nadziei brakuje :placz: Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 nigdy nie moze zabraknac wiary .. tak i jak te psiaki cały czas wieza ze sie uda ze ktos ich pokocha i da im ciepły dom dlatego i ty nie mozesz przestac wiezyc w to ze Tygrysek znajdzie ciepły dom u Ciebie ... musisz zastosowac inne sposoby na mame moze troszke bardziej przekonujace :) ja z Mateuszem trzymamy mocno kciuki za szybkie powodzenie Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzięki za wsparcie Aniu i Mateuszu :loveu: A jak tak sie wczoraj zastanawiałam...skąd dokładnie jest Tygrysek? tzn w jakim mieście w schronisku? :oops: Bo sie nie doczytałam w końcu :roll: Quote
Matusz Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='BosiaB_86']Dzięki za wsparcie Aniu i Mateuszu :loveu: A jak tak sie wczoraj zastanawiałam...skąd dokładnie jest Tygrysek? tzn w jakim mieście w schronisku? :oops: Bo sie nie doczytałam w końcu :roll:[/quote] Tygrysek Bogusiu jest w Ostródzie :) woj. Warmińsko-Mazurskie :) Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzięki Mateusz za info :lol: Wiedziałam, że gdzieś na mazurach ale nie gdzie dokładnie ;) :roll: Quote
Matusz Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [IMG]http://img339.imageshack.us/img339/2740/odleglosccn8.jpg[/IMG] tak obrazowo przedstawia się odległość między Ostróda a twoim miastem cioteczko ;) Dla chcącego nic trudnego:cool1::cool1: Odległość w linii prostej to około 410 km :D :) parę godzin i jesteś :D Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Oj wierz mi wujaszku, że dla mnie ta odległość to nie problem :eviltong: Gdyby moja mama sie zgodziła na psiaka to już dawno Tygrysek byłby u mnie osobiście przeze mnie odebrany :cool3: Ale niestety na razie nadal nic z tego :-( Quote
Matusz Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='BosiaB_86']Oj wierz mi wujaszku, że dla mnie ta odległość to nie problem :eviltong: Gdyby moja mama sie zgodziła na psiaka to już dawno Tygrysek byłby u mnie osobiście przeze mnie odebrany :cool3: Ale niestety na razie nadal nic z tego :-([/quote] oj cioteczko, trzeba wierzyć, że się uda !! ja cały czas w to wierze, że twoja mam się w końcu zgodzi !! Wierze w to mocno !! a wiesz co możesz zrobić by szybciej sie zgodziła - wydrukuj zdjęcia Tygryska i porozwieszaj po całym domku:D w większości przypadków działa !! :evil_lol: Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='matusz5']oj cioteczko, trzeba wierzyć, że się uda !! ja cały czas w to wierze, że twoja mam się w końcu zgodzi !! Wierze w to mocno !![/quote] Staram sie w to wierzyć wujaszku, może czasem mi to nie wychodzi i mam chwile "załamania" ale sie staram, bo podobno jak sie mocno w coś wierzy to sie to spełnia?! :cool3: [quote name='matusz5']a wiesz co możesz zrobić by szybciej sie zgodziła - wydrukuj zdjęcia Tygryska i porozwieszaj po całym domku:D w większości przypadków działa !! :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt:Ciekawy pomysł wujaszku :cool3: Tylko, że moi pewnie powiedzieliby, że zwariowałam ;) :evil_lol: A skąd wiesz, że to takie skuteczne? Sprawdziłeś na sobie? ;) :eviltong: Quote
Matusz Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='BosiaB_86']Staram sie w to wierzyć wujaszku, może czasem mi to nie wychodzi i mam chwile "załamania" ale sie staram, bo podobno jak sie mocno w coś wierzy to sie to spełnia?! :cool3: :roflt::roflt::roflt:Ciekawy pomysł wujaszku :cool3: Tylko, że moi pewnie powiedzieliby, że zwariowałam ;) :evil_lol: A skąd wiesz, że to takie skuteczne? Sprawdziłeś na sobie? ;) :eviltong:[/quote] hehehe... bardzo ciekawy :D moi też tak powiedzieli, że zwariowałem:evil_lol::evil_lol: i niestety nie zgodzili się na drugiego psa...:shake: Ale podobno w większości przypadków skutkuje :D wiec warto spróbować :cool1::cool1: 3mam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pomyśle nad tym :razz: w prawdzie w najbliższym czasie tego nie zastosuje, bo chyba troche za wcześnie na takie "akty desperacji" ;) Ale jeśli z czasem rozmowy nie będą przynosiły rezultatu to nie omieszkam skorzystać z tego sposobu :evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='matusz5'][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/2740/odleglosccn8.jpg[/IMG] tak obrazowo przedstawia się odległość między Ostróda a twoim miastem cioteczko ;) Dla chcącego nic trudnego:cool1::cool1: Odległość w linii prostej to około 410 km :D :) parę godzin i jesteś :D[/quote] pomysł z mapka wogóle jest genialny i taka odległosc to nic wielkiego :) Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 tzreba szybko zastosowac ten pomysł mateusza ze zdjeciami ... tylko czemu nie powiedziałes mi tego jak ja chciałam Borysa ze istnieje taki sposób oj wujaszku mateuszu chyba mnie nie lubisz ;) ;) Quote
Matusz Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='cytrynka10']tzreba szybko zastosowac ten pomysł mateusza ze zdjeciami ... tylko czemu nie powiedziałes mi tego jak ja chciałam Borysa ze istnieje taki sposób oj wujaszku mateuszu chyba mnie nie lubisz ;) ;)[/quote] lubie, lubie :eviltong: Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='matusz5']lubie, lubie :eviltong:[/quote] to czemu pomysłu nie podpowiedzaiałes moze by zadziałało chodz małe szanse by były :) Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='cytrynka10']pomysł z mapka wogóle jest genialny i taka odległosc to nic wielkiego :)[/quote] toż to przecież niecały krok na mapie ;) a nad pomysłem Mateusza, jak już pisałam, pomyśle :evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no krok jak by tak naprawde było to co sobote mogłabys byc u Tygryska a tak :( a co do pomysłu to nie ma sie nad czym zastanawiac jak ja bym znała go wczesniej to tez bym to zrobiła :razz: :razz: podaj swój adres na priwa to my juz z mateuszem w zdjeciach pomozemy .. jesli oczywiscie wujek Mateusz sie do tej pomocy pisze ... wujaszku odezwij sie Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wiem wiem cioteczko, że gdyby to był tylko krok to już dawno bym odwiedziła Tygryska ale niestety nie da rady :placz: Hmmm a jaką pomoc masz na myśli z tymi fotkami?? :razz: Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 wysłac ci pare zdjec moze z listem do mamy aby sie przekonała nie wiem nie mam pomysłów Mateusz jest w tym lepszy :( a go nie ma z nami teraz ... wiem jedno nie chcem aby tygrysek juz siedział w tym schronisku Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ja też nie chce,żeby musiał tam dłużej siedzieć :-( tylko,że moja mam jest naprawde nieubłagana :shake: może za jakiś czas...tylko,że żal Tygryska :-( No chyba, że udało by sie wymyślić naprawdę jakiś genialny pomysł... :roll: Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no po raz kolejny powtarzam ze nie ma tego od genialnych pomysłów pewnie wejdzie juz wieczorem jak mnie nie bedzie :( i bede musiała czytac rano na co wpadliscie Quote
BosiaB_86 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 No to czekamy na ciekawe propozycje wujaszku :cool3: Tylko, że to musi być naprawdę suuupppperrr pomysł, żeby zadziałało na moich rodziców :shake: :-( Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 jest i mateusz :multi: :multi: :multi: czekamy na pomysły Quote
Recommended Posts