Matusz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='edzia_Ostroda']heh z wielka chęcią bym go wziela :) mi tez szkoda ze musi tam siedziec ale boje sie o kociaki w domu i o swinke morska w moim pokoju . Ale - jak jeszcze sie oswoi bardziej to moze i przyjdzie do lozeczka :) cioteczki jak Wy to widzicie-matura za pasem a ze mama sie z Tygim wyspac? oj cos watpie hehe dzis na dlugim spacerku biegalismy po lakach i puscilam go ze smyczy- czy Wy wiecie jak on sie slucha?? na kazde zawolanie przychodzi i nie wchodzi gdzie mu sie nie pozwoli :) robi postepy :) i reaguje juz na swoje imie :D Takze wybaczcie ze na razie nie pospi ze mna ... :) no chyba ze ja pojde do niego- mysle ze sie zmiescimy bo buda duza hehe[/quote] oj pegi pegi:evil_lol::evil_lol: :-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 no Tygi do delikatnych nie nalezy....jego "końskie zaloty" pozostawiają wiele ran i na dośc długo :evil_lol: więc nie wiem czy znowu Saba była by taka zadowolona..;) ...jak go wybiegasz porządnie....to spróbuj ich ze sobą zapoznać....i może akurat Świata poza sobą nie będą widzieć... oczywiście szybciutko kastracja...albo sterylizacja... a w jakim wieku jest Saba? :) co do spania z Tygim...ja uważam, że własnie świetnie byś się wyspiała z takim Przystojniakiem ;) ja np. z moim colakiem super się wysypiałam...leżąc praktycznie na podłodze albo wisząc nad podłogą...trzymajć się resztką sił pościeli....żeby nie spaść ;)... Quote
lupe Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='edzia_Ostroda']:) no chyba ze ja pojde do niego- mysle ze sie zmiescimy bo buda duza hehe[/QUOTE] hihi to jest niezla opcja...takie wczasy pod.....budą :evil_lol: :evil_lol: Quote
lidka_park Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To aż niesamowite, że po tak krótkim czasie Tygrys tak wspaniale sie zachowuje :loveu: Edytka, o był stworzony dla Ciebie ;) Quote
cytrynka10 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 był on jest stworzony dla Edyty a ja uwazam za Tigi jeszcze by ci pomógł w nauce do Matury :) a po za tym trzeba sie uczyc było przez trzy lata a nie tydzien przed :) w sumie ja tez w długi weekend bede sie uczyc do polskiego :cool3: Quote
edzia_Ostroda Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 heh wujaszku- bez komentarza... :) Aga -Saba ma prawie 6 lat i jest ok roku starsza od Tygiego ale sie juz poznali i jest ok :) sterylak czeka heh Cytrynko no to mnie rozumiesz a czy z nim bym sie tyle nauczyla ze hoho :):) Quote
BosiaB_86 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Oj cioteczko na pewno by Ci Tygrysek nie przeszkadzał i razem byście sie niejednego nauczyli :evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='BosiaB_86']Oj cioteczko na pewno by Ci Tygrysek nie przeszkadzał i razem byście sie niejednego nauczyli :evil_lol:[/quote] no pewnie ze niejednego i dobrego i złego :lol: a mature bys zdała na 100% i wszystkie uczelnie by o Ciebie walczyły gdybys tylko wzieła Tigiego do łóżka Quote
Matusz Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Co tam u Tygryska ??? Co tak tutaj cicho ??:roll::roll::cool3::cool3: Quote
BosiaB_86 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Co słychać u naszego Tygryska kochanego?! :lol: :hmmmm: chyba znowu wcięło post wujaszkowi Matuszowi?! :shake: Quote
lidka_park Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Edytka pewnie pisała, tylko wicie jak teraz jest z tym dogo... :angryy::angryy::angryy: Quote
cytrynka10 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Tygrysku kochanie co u ciebie słychac a ciotka edzia niech sie pochwali jak tak matury ja mam dzis ustny niemiecki i mam zoladek w gardle :shake: Quote
Matusz Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='cytrynka10']Tygrysku kochanie co u ciebie słychac a ciotka edzia niech sie pochwali jak tak matury ja mam dzis ustny niemiecki i mam zoladek w gardle :shake:[/quote] 3mam kciuki cioteczka ! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
cytrynka10 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='matusz5']3mam kciuki cioteczka ! :kciuki::kciuki::kciuki:[/quote] dzieki dzieki ale słabo trzymaliscie te kciuki dzis za mnie mam nadzieje ze jutro lepiej pojdzie Quote
edzia_Ostroda Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 przepraszam za nieobecność ale to przez to że się zawiesza i nic nie moge wysłać. Maturę miałam na razie z polaka myślę że jakoś poszło jutro mam pisemną z niemca a w przyszłym tyodniu aż trzy- dwie ustne pod rząd i pisemną z historii. Jak to będzie to się okaże. Cioteczka również trzymam kciuki za Ciebie :) A u Tygiego dobrze. Z łapką już coraz lepiej bo był u weta dostał zastrzyk bo miał krzywą i coś tam poważnie ze stawmi ale jest już lepiej. Dziś wysterylizowałam Sabę, jeszcze jest trochę nieprzytomna, a Tygi idzie na kastrację we wtorek. Później jeszcze kotka i na razie koniec :):) Quote
cytrynka10 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 no to troche tej sterylki i kastracji masz jak w szpitalu tyle operacji :) ciotka trzymam za ciebie kciuki ja juz jestem po calej maturze no tylko 22 maja ustny polski a tak to juz na szczescie wszystko :loveu: a i prosze wysciskac tigiego ode mnie bardzo mocno jak troche to wszystko sie uspokoi to Tigi moze liczyc na odwiedziny moje mam nadzieje ze nie zapomniał jeszcze o mnie Quote
edzia_Ostroda Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='cytrynka10']no to troche tej sterylki i kastracji masz jak w szpitalu tyle operacji :) ciotka trzymam za ciebie kciuki ja juz jestem po calej maturze no tylko 22 maja ustny polski a tak to juz na szczescie wszystko :loveu: a i prosze wysciskac tigiego ode mnie bardzo mocno jak troche to wszystko sie uspokoi to Tigi moze liczyc na odwiedziny moje mam nadzieje ze nie zapomniał jeszcze o mnie[/QUOTE] oki cioteczko Tygiego na pewno wysciskam :) z pewnoscia ciebe i reszte pamieta!! :):) na odwiedziny czeka nadal cierpliwie heh :) nom oki to brac sie trzeba za nauke bo polski teraz czeka. tobie rowniez powodzenia zycze z tym :):) Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dziękujemy za wieści o Tygrysku :lol: oby więcej samych takich dobrych wiadomości :razz: no i prosimy potem (po maturkach) o jakieś foteczki :razz: 3mam kciuki za cioteczki :lol: Quote
edzia_Ostroda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='BosiaB_86']Dziękujemy za wieści o Tygrysku :lol: oby więcej samych takich dobrych wiadomości :razz: no i prosimy potem (po maturkach) o jakieś foteczki :razz: 3mam kciuki za cioteczki :lol:[/QUOTE] oki cioteczko cos sie postaram zamiescic :) a trzymanie kciokow sie przyda:) nie dziekuje i do roboty :D:D Quote
lidka_park Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cioteczko, co tam u Tygryska ???? Lepiej z łapką ???? Quote
cytrynka10 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Edzia opowiadaj co tam słychac u mojego ulubionego psiaka musze sie wreszcie wybrac do Ciebie aby go zobaczyc bo steskniłam sie juz za nim Quote
BosiaB_86 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Co słychać u Tygryska? :razz: Ja ogólnie mam wielkie zaległości na Dogo ale widze, że u niego ciągle cisza... Quote
Matusz Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 z Tygryskiem nie jest dobrze, ma coś z tymi łapkami, ale Eda nie zostanie sama, pomożemy jej !! Quote
BosiaB_86 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Qrcze kolejne nieciekawe wiadomości... I jak tu sie nie dołować?! :placz: Quote
Recommended Posts