Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tygrysku, ale będzie pożegnanie....morze łez...oczywiście radości...ale i trochę smutku bo już tak często nie będziemy się widywać o ile w ogóle....

ale za to BĘDZIESZ MIAŁ DOM.....słyszysz.....SWÓJ DOM....

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tigi masz juz swoj dom :multi: :multi: łez nie było przynajmiej widocznych ale mi łzy sie dusiły ale wiem ze bedziesz miał dobrze i czekamy na wiesci ................... i zaraz zmienie tytuł watku bo przeciesz masz juz swoj własny kat bede za toba tesknic

Posted

Tygi był dzisiaj wysoce zaniepokojny tym, że wszystkie psiaki wychodza na spacer ...że my chodzimy a jego nikt nie bierze na spacer...:crazyeye: nikt nie podchodzi, nie mizia i w ogóle co się tu wyrabia:mad:

jakież on pozycje przyjmował...i siadał jak człowiek...i kładł się...i piszczał...i NIC...:evil_lol:

pora, że psy już wiedzą, że to koniec...spaceru i nagle...Tygi wyszedł...za bramę schroniska i nigdy nie wróci...(nie ma takiej możliwości...tfu)...

Ostatnie ujęcia

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img362.imageshack.us/img362/2388/dzieciaczkiwsio3119resiiy4.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Tak, Tygrys juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu: z Edytką byłyśmy z nim u weterynarza, psiak zdrów jak ryba :D a jaką sensacje zrobił Tygrys na mieście, wszyscy sie za nim ogladali ;)

Posted

[quote name='lidka_park']Tak, Tygrys juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu: z Edytką byłyśmy z nim u weterynarza, psiak zdrów jak ryba :D a jaką sensacje zrobił Tygrys na mieście, wszyscy sie za nim ogladali ;)[/quote]

a tooo suuper :multi::):) :D powodzenia Tygrysku u Edytki i sprawuj się tam dobrze :)

Posted

[quote name='lidka_park']Tak, Tygrys juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu: z Edytką byłyśmy z nim u weterynarza, psiak zdrów jak ryba :D a jaką sensacje zrobił Tygrys na mieście, wszyscy sie za nim ogladali ;)[/quote]

w koncu wiadomo to do dzisiaj był moj synus wiec musi miec cos w sobie :) ja tez zycze mu szczescia w nowym domku i ciotce Edycie tez zycze powodzenia w wychowywaniu

Posted

pozegnanie Tygrysa łobuz wiec udało0 sie zrobic tylko jedno wyjsciowe zdjecie [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/200/zdjcia064resizeuu7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='cytrynka10']pozegnanie Tygrysa łobuz wiec udało0 sie zrobic tylko jedno wyjsciowe zdjecie [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/200/zdjcia064resizeuu7.jpg[/IMG][/URL][/quote]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mimo iż mam dziś małego doła :( to Tygrysku bardzo sie cieszę, że już jesteś w swoim domku... :loveu: Bądź szczęśliwy kochany (na pewno będziesz) :evil_lol: Życzę powodzenia tobie i Edytce z całego serducha :lol: No i czekam z niecierpliwością na foteczki i wieści z nowego domku...:razz:

Posted

:D:D:D:D:D :):):) jeju!! kochani dziekuje za wszystko co tu napisaliscie wzruszylam sie to czytajac . juz pisze wiesci od Tygiego :) sprawuje sie bardzo dobrze :) rodzince sie spodobal tez ogromnie !!! :):) byl tez jeszze na spacerku po nowej okolicy (ale niedlugim bo i tak zmeczony :) ) zjadl i przywital sie ze wszystkimi. jeszcze troche i sie przyzwyczai do glosu naszego samochodu i tak juz wie kiedy przyjde :) na imie od razu wychodzi z budy :):) troche szczekal jak znikalam mu z pola widzenia ale zaraz przestala i bylo ok :) Agus- do schronu juz z pewnoscia nie wroci i tamto zdjecie bylo jego ostatnim w tym miejscu :) widac ze jest szczesliwy - jego pyszczek sie smieje nie to co za kratkami swojej klatki w schronie. teraz bedzie mu dobrze :) rodzice sie usmiechali na jego widok i poszli go powitac.Bosiu nie martw sie i nie doluj- momo ze Tygi Cie nie zna to powiem mu ze jestes i ze go mocno kochasz:) Cytrynka- Tygi czeka na odwiedziny... :D dzieki Wam jeszcze raz ( i za zmiane opisu tez :))

Posted

[quote name='edzia_Ostroda'].Bosiu nie martw sie i nie doluj- momo ze Tygi Cie nie zna to powiem mu ze jestes i ze go mocno kochasz:) [/quote]

Dzięki cioteczko :loveu: :kiss_2: Wiem, że Tygi będzie u Ciebie szczęśliwy i to podnosi mnie na duchu :) Mam nadzieje, że ja też będe mogła w końcu dać takie szczęście jakiejś bidulce/bidulkowi?! :roll:

A teraz czekam razem z resztą zainteresowanych na wieści z nowego domku - jak minęła maluszkowi pierwsza noc i na foteczki :evil_lol:

Posted

no juz pisze cioteczki :) noc minela bardzo spokojnie. Nie piszczal nie szczekal i byl grzeczny :) jakis czas temu (kolejny raz :)) bylam u Tygiego pomiziac sie z nim i od niego dla was cioteczki i wujaszku jest ogromny calusny buziak !!! :D:D Tygi kazal przekazc hehe :) bylismy na spacerku znowu . Do kazdego co podchodzi to chce miziania i jest milutki tylko jak mnie widzi a szczegolnie jak wchodze do domu albo wychodze od niego to mu sie nie podoba i szczeka ale zaraz przestaje- chyba sie przyzwyczail juz w schronie :):) :D tak to jest ok zdjecia beda tylko nie wiem kiedy bo nie umiem ich wkladac na watek . Ale mam nadzieje ze ktoras cioteczka jak przyjedzie to mu porobi i wstawi takze prosze cierpliwie czekac :)

Posted

[quote name='BosiaB_86']Dzięki cioteczko :loveu: :kiss_2: Wiem, że Tygi będzie u Ciebie szczęśliwy i to podnosi mnie na duchu :) Mam nadzieje, że ja też będe mogła w końcu dać takie szczęście jakiejś bidulce/bidulkowi?! :roll:

A teraz czekam razem z resztą zainteresowanych na wieści z nowego domku - jak minęła maluszkowi pierwsza noc i na foteczki :evil_lol:[/QUOTE]
cioteczko zycze Ci tego aby w koncu rodzice zmienili zdanie i abys mogla jakiegos piesia wziac do domu :) powodzenia i nadal trzymam kciuki :) (Tygi rowniez:))

Posted

[quote name='edzia_Ostroda']no juz pisze cioteczki :) noc minela bardzo spokojnie. Nie piszczal nie szczekal i byl grzeczny :) jakis czas temu (kolejny raz :)) bylam u Tygiego pomiziac sie z nim i od niego dla was cioteczki i wujaszku jest ogromny calusny buziak !!! :D:D Tygi kazal przekazc hehe :) bylismy na spacerku znowu . Do kazdego co podchodzi to chce miziania i jest milutki tylko jak mnie widzi a szczegolnie jak wchodze do domu albo wychodze od niego to mu sie nie podoba i szczeka ale zaraz przestaje- chyba sie przyzwyczail juz w schronie :):) :D tak to jest ok zdjecia beda tylko nie wiem kiedy bo nie umiem ich wkladac na watek . Ale mam nadzieje ze ktoras cioteczka jak przyjedzie to mu porobi i wstawi takze prosze cierpliwie czekac :)[/quote]

edzia weź Tygryska do domu...do łóżeczka...niech pośpi z Pańcią...co Ty taka niedostępna... :eviltong:

Posted

heh z wielka chęcią bym go wziela :) mi tez szkoda ze musi tam siedziec ale boje sie o kociaki w domu i o swinke morska w moim pokoju . Ale - jak jeszcze sie oswoi bardziej to moze i przyjdzie do lozeczka :) cioteczki jak Wy to widzicie-matura za pasem a ze mama sie z Tygim wyspac? oj cos watpie hehe dzis na dlugim spacerku biegalismy po lakach i puscilam go ze smyczy- czy Wy wiecie jak on sie slucha?? na kazde zawolanie przychodzi i nie wchodzi gdzie mu sie nie pozwoli :) robi postepy :) i reaguje juz na swoje imie :D Takze wybaczcie ze na razie nie pospi ze mna ... :) no chyba ze ja pojde do niego- mysle ze sie zmiescimy bo buda duza hehe

Posted

aha- z moja sunia tez sie polubili:) ona jest wybredna co do plci przeciwnej ale z Tygim dawali sobie buziaki przez siatke a wczoraj widzieli sie na podworku :) hehe smieszni sa i chca sie bawic jak szczeniaki- Sabe to odmladza :D