Aga_Mazury Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tygrysku, ale będzie pożegnanie....morze łez...oczywiście radości...ale i trochę smutku bo już tak często nie będziemy się widywać o ile w ogóle.... ale za to BĘDZIESZ MIAŁ DOM.....słyszysz.....SWÓJ DOM.... Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Tigi masz juz swoj dom :multi: :multi: łez nie było przynajmiej widocznych ale mi łzy sie dusiły ale wiem ze bedziesz miał dobrze i czekamy na wiesci ................... i zaraz zmienie tytuł watku bo przeciesz masz juz swoj własny kat bede za toba tesknic Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: no to cioteczko masz miejsce w banerku na kogoś jeszcze:cool3::cool3: Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 no dokładnie tak mam na kogos miejsce w moim sercu tez jest miejsce na kolejne psiaki Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tygi był dzisiaj wysoce zaniepokojny tym, że wszystkie psiaki wychodza na spacer ...że my chodzimy a jego nikt nie bierze na spacer...:crazyeye: nikt nie podchodzi, nie mizia i w ogóle co się tu wyrabia:mad: jakież on pozycje przyjmował...i siadał jak człowiek...i kładł się...i piszczał...i NIC...:evil_lol: pora, że psy już wiedzą, że to koniec...spaceru i nagle...Tygi wyszedł...za bramę schroniska i nigdy nie wróci...(nie ma takiej możliwości...tfu)... Ostatnie ujęcia [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img362.imageshack.us/img362/2388/dzieciaczkiwsio3119resiiy4.jpg[/IMG][/URL] Quote
lidka_park Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tak, Tygrys juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu: z Edytką byłyśmy z nim u weterynarza, psiak zdrów jak ryba :D a jaką sensacje zrobił Tygrys na mieście, wszyscy sie za nim ogladali ;) Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='lidka_park']Tak, Tygrys juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu: z Edytką byłyśmy z nim u weterynarza, psiak zdrów jak ryba :D a jaką sensacje zrobił Tygrys na mieście, wszyscy sie za nim ogladali ;)[/quote] a tooo suuper :multi::):) :D powodzenia Tygrysku u Edytki i sprawuj się tam dobrze :) Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='lidka_park']Tak, Tygrys juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu: z Edytką byłyśmy z nim u weterynarza, psiak zdrów jak ryba :D a jaką sensacje zrobił Tygrys na mieście, wszyscy sie za nim ogladali ;)[/quote] w koncu wiadomo to do dzisiaj był moj synus wiec musi miec cos w sobie :) ja tez zycze mu szczescia w nowym domku i ciotce Edycie tez zycze powodzenia w wychowywaniu Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 pozegnanie Tygrysa łobuz wiec udało0 sie zrobic tylko jedno wyjsciowe zdjecie [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/200/zdjcia064resizeuu7.jpg[/IMG][/URL] Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='cytrynka10']pozegnanie Tygrysa łobuz wiec udało0 sie zrobic tylko jedno wyjsciowe zdjecie [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/200/zdjcia064resizeuu7.jpg[/IMG][/URL][/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
BosiaB_86 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mimo iż mam dziś małego doła :( to Tygrysku bardzo sie cieszę, że już jesteś w swoim domku... :loveu: Bądź szczęśliwy kochany (na pewno będziesz) :evil_lol: Życzę powodzenia tobie i Edytce z całego serducha :lol: No i czekam z niecierpliwością na foteczki i wieści z nowego domku...:razz: Quote
lupe Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ale piękne zakonczenie schroniskowej doli Tygrysa!!!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Tygrysku !!!! :multi: :multi: Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ja tez licze na wiesci co u mojego ulubienca Quote
edzia_Ostroda Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :D:D:D:D:D :):):) jeju!! kochani dziekuje za wszystko co tu napisaliscie wzruszylam sie to czytajac . juz pisze wiesci od Tygiego :) sprawuje sie bardzo dobrze :) rodzince sie spodobal tez ogromnie !!! :):) byl tez jeszze na spacerku po nowej okolicy (ale niedlugim bo i tak zmeczony :) ) zjadl i przywital sie ze wszystkimi. jeszcze troche i sie przyzwyczai do glosu naszego samochodu i tak juz wie kiedy przyjde :) na imie od razu wychodzi z budy :):) troche szczekal jak znikalam mu z pola widzenia ale zaraz przestala i bylo ok :) Agus- do schronu juz z pewnoscia nie wroci i tamto zdjecie bylo jego ostatnim w tym miejscu :) widac ze jest szczesliwy - jego pyszczek sie smieje nie to co za kratkami swojej klatki w schronie. teraz bedzie mu dobrze :) rodzice sie usmiechali na jego widok i poszli go powitac.Bosiu nie martw sie i nie doluj- momo ze Tygi Cie nie zna to powiem mu ze jestes i ze go mocno kochasz:) Cytrynka- Tygi czeka na odwiedziny... :D dzieki Wam jeszcze raz ( i za zmiane opisu tez :)) Quote
cytrynka10 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 odwiedziny beda tak jak mu obiecałam ze go odwiedze w jego nowym domku i dotrzymam słowa nie pozwole mu zapomniec o sobie :razz: Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jak minęła pierwsza noc Tygryskowi?:razz: Quote
cytrynka10 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Edytka czekamy na fotki z nowego domu i o wiesci jak mineła pierwsza doba Tigiego w nowym domu Quote
BosiaB_86 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='edzia_Ostroda'].Bosiu nie martw sie i nie doluj- momo ze Tygi Cie nie zna to powiem mu ze jestes i ze go mocno kochasz:) [/quote] Dzięki cioteczko :loveu: :kiss_2: Wiem, że Tygi będzie u Ciebie szczęśliwy i to podnosi mnie na duchu :) Mam nadzieje, że ja też będe mogła w końcu dać takie szczęście jakiejś bidulce/bidulkowi?! :roll: A teraz czekam razem z resztą zainteresowanych na wieści z nowego domku - jak minęła maluszkowi pierwsza noc i na foteczki :evil_lol: Quote
edzia_Ostroda Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 no juz pisze cioteczki :) noc minela bardzo spokojnie. Nie piszczal nie szczekal i byl grzeczny :) jakis czas temu (kolejny raz :)) bylam u Tygiego pomiziac sie z nim i od niego dla was cioteczki i wujaszku jest ogromny calusny buziak !!! :D:D Tygi kazal przekazc hehe :) bylismy na spacerku znowu . Do kazdego co podchodzi to chce miziania i jest milutki tylko jak mnie widzi a szczegolnie jak wchodze do domu albo wychodze od niego to mu sie nie podoba i szczeka ale zaraz przestaje- chyba sie przyzwyczail juz w schronie :):) :D tak to jest ok zdjecia beda tylko nie wiem kiedy bo nie umiem ich wkladac na watek . Ale mam nadzieje ze ktoras cioteczka jak przyjedzie to mu porobi i wstawi takze prosze cierpliwie czekac :) Quote
edzia_Ostroda Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='BosiaB_86']Dzięki cioteczko :loveu: :kiss_2: Wiem, że Tygi będzie u Ciebie szczęśliwy i to podnosi mnie na duchu :) Mam nadzieje, że ja też będe mogła w końcu dać takie szczęście jakiejś bidulce/bidulkowi?! :roll: A teraz czekam razem z resztą zainteresowanych na wieści z nowego domku - jak minęła maluszkowi pierwsza noc i na foteczki :evil_lol:[/QUOTE] cioteczko zycze Ci tego aby w koncu rodzice zmienili zdanie i abys mogla jakiegos piesia wziac do domu :) powodzenia i nadal trzymam kciuki :) (Tygi rowniez:)) Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='edzia_Ostroda']no juz pisze cioteczki :) noc minela bardzo spokojnie. Nie piszczal nie szczekal i byl grzeczny :) jakis czas temu (kolejny raz :)) bylam u Tygiego pomiziac sie z nim i od niego dla was cioteczki i wujaszku jest ogromny calusny buziak !!! :D:D Tygi kazal przekazc hehe :) bylismy na spacerku znowu . Do kazdego co podchodzi to chce miziania i jest milutki tylko jak mnie widzi a szczegolnie jak wchodze do domu albo wychodze od niego to mu sie nie podoba i szczeka ale zaraz przestaje- chyba sie przyzwyczail juz w schronie :):) :D tak to jest ok zdjecia beda tylko nie wiem kiedy bo nie umiem ich wkladac na watek . Ale mam nadzieje ze ktoras cioteczka jak przyjedzie to mu porobi i wstawi takze prosze cierpliwie czekac :)[/quote] edzia weź Tygryska do domu...do łóżeczka...niech pośpi z Pańcią...co Ty taka niedostępna... :eviltong: Quote
cytrynka10 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 warto wiec dzisiejsza noc bedzie w nogach edytki Edzia liczymy na ciebie jeszcze noce zimne daj mu wygrzac siersc i ty bedziesz miała cieplej Quote
edzia_Ostroda Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 heh z wielka chęcią bym go wziela :) mi tez szkoda ze musi tam siedziec ale boje sie o kociaki w domu i o swinke morska w moim pokoju . Ale - jak jeszcze sie oswoi bardziej to moze i przyjdzie do lozeczka :) cioteczki jak Wy to widzicie-matura za pasem a ze mama sie z Tygim wyspac? oj cos watpie hehe dzis na dlugim spacerku biegalismy po lakach i puscilam go ze smyczy- czy Wy wiecie jak on sie slucha?? na kazde zawolanie przychodzi i nie wchodzi gdzie mu sie nie pozwoli :) robi postepy :) i reaguje juz na swoje imie :D Takze wybaczcie ze na razie nie pospi ze mna ... :) no chyba ze ja pojde do niego- mysle ze sie zmiescimy bo buda duza hehe Quote
edzia_Ostroda Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 aha- z moja sunia tez sie polubili:) ona jest wybredna co do plci przeciwnej ale z Tygim dawali sobie buziaki przez siatke a wczoraj widzieli sie na podworku :) hehe smieszni sa i chca sie bawic jak szczeniaki- Sabe to odmladza :D Quote
Recommended Posts