Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cytrynka10']ciotka uszy do GÓRy bedzie dobrze i rodzice w koncu sie zdecyduja :angryy: :angryy: trzymam cały czas mocno kciuki :P[/quote]

Ehh tylko kiedy będzie te "w końcu" ??!! Ja bym tak bardzo chciała, żeby to było już... :placz:

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BosiaB_86']Ehh tylko kiedy będzie te "w końcu" ??!! Ja bym tak bardzo chciała, żeby to było już... :placz:[/quote]

kiedyś na pewno cioteczka to będzie !! Pamiętaj, że Frido niedźwiadek czeka:loveu::loveu:

Posted

[quote name='BosiaB_86']ehh nawet nie wiesz Cioteczko jak Ci zazdroszcze... Też bym chciała mieć Tygryska (albo innego równie kochanego psiaka) tylko dla siebie ale niestety nie moge... :( Na razie wcale nie moge mieć psiaka i tak mi strasznie mi smutno z tego powodu :placz:[/QUOTE]
pewne cioteczko rowniez trzymam kciuki ze rodzice w koncu sie zgodza :) glowa do gory :) takich Tygryskow jes bardzo duzo i na pewno jakis tam gdzies bedzie na Ciebie zawsze czekal.... az sie doczeka :) powodzenia

Posted

[quote name='edzia_Ostroda']pewne cioteczko rowniez trzymam kciuki ze rodzice w koncu sie zgodza :) glowa do gory :) takich Tygryskow jes bardzo duzo i na pewno jakis tam gdzies bedzie na Ciebie zawsze czekal.... az sie doczeka :) powodzenia[/quote]

o nie Kochana:mad: takich Tygrysków jest wiele?:mad: :diabloti: :mad:

Taki Tygrysek jest jeden...:) ale rozumiem, że to zmęczenie po długim spacerze....;)

swoją droga to do Ciebie juz mam występowac z roszczeniem o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu spowodowany harcami Tygiego? :evil_lol:

Posted

[quote name='matusz5']kiedyś na pewno cioteczka to będzie !! Pamiętaj, że Frido niedźwiadek czeka:loveu::loveu:[/quote]

ehhh :eviltong:

No właśnie.. Frido :( Teraz to chyba on (w pewnym sensie) zajmie serce Tygryska w moim serduszku... :loveu:
Choć o Tygrysku zawsze będe pamiętać i z niecierpliwością czekać na nowe wieści od niego i cioteczki Edytki :lol: :cool3:

PS Aguś święta prawda, że taki Tygrysek jest tylko jeden!! :)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']o nie Kochana:mad: takich Tygrysków jest wiele?:mad: :diabloti: :mad:

Taki Tygrysek jest jeden...:) ale rozumiem, że to zmęczenie po długim spacerze....;)

swoją droga to do Ciebie juz mam występowac z roszczeniem o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu spowodowany harcami Tygiego? :evil_lol:[/QUOTE]
przepraszam- oczywiscie ze TYGI jest jeden jedyny niepowtarzalny cioteczko :) a co do odszkodowania to jeszcze tylko trzeba ustalic kwotke i bedzie git heheh :D :D (oczywiscie wszelkie koszty pojda na Tygryska zachcianki :D ) a przygotuj sie cioteczko bo moja szafa moze sie zrobic tez uboga w spodnie :P

Posted

[quote name='cytrynka10']tygi to jeden nie unikalny okaz ktroych nie ma wiec ciotka edyta dostanie takiego super jedynaka[/QUOTE]
no juz wiem i płonę ze powiedzialam ze Tygryskow jest duzo ale chodzilo mi w innym znaczeniu (tlumacze sie :P) w takim ze psiakow jest wiele czekajacych na domki a Tygi to tylko tak jako przyklad :) a ja sie ogromniscie ciesze ze dostane takiego wlasnie wyjatkowego psiaka :) nie mogem siem doczekac :D

Posted

[quote name='BosiaB_86']ehhh :eviltong:

No właśnie.. Frido :( Teraz to chyba on (w pewnym sensie) zajmie serce Tygryska w moim serduszku... :loveu:
Choć o Tygrysku zawsze będe pamiętać i z niecierpliwością czekać na nowe wieści od niego i cioteczki Edytki :lol: :cool3:

PS Aguś święta prawda, że taki Tygrysek jest tylko jeden!! :)[/QUOTE]
oczywiscie cioteczko ze wiesci beda od niego na bierzaco :D nie pozwolimy o nim zapomniec :P hehe

Posted

[quote name='cytrynka10']choc ty cioteczko mnnie popierasz bo tak to nikt nie daje znac ani nic nie pisze ciotka edzia tez czyzby zdanie zmieniła i nie chce juz Tygrysa[/QUOTE]
no cos ty ciotka!!! nawet tak nie mysl!! :) nie zmienilam zdania spokojnie- przepraszam ale nie mam okazji czesto tu zagladac jednak od Tygryska postaram sie przekazywac wiesci jak naj czesciej :)na Tygiego juz wszystko czeka i jeszcze tylko 5 dni !!!! :):):)

Posted

A spróbowałabyś tylko Cioteczko teraz zrezygnować z Tygryska to... :mad::mad::mad: hehe ;)

No i mamy nadzieje, że wieści od Tygryska będą często...najlepiej codziennie ;)

No to zaczynamy odliczanie... [SIZE=4][B][COLOR=Black]5[/COLOR][/B][/SIZE] :lol:

Posted

[quote name='BosiaB_86']A spróbowałabyś tylko Cioteczko teraz zrezygnować z Tygryska to... :mad::mad::mad: hehe ;)

No i mamy nadzieje, że wieści od Tygryska będą często...najlepiej codziennie ;)

No to zaczynamy odliczanie... [SIZE=4][B][COLOR=Black]5[/COLOR][/B][/SIZE] :lol:[/QUOTE]
nom postaram sie :) już tylko 3 dni :D
ps. postaram sie byc jak najczesciej cioteczki ale w domu mi sie zawiesil komp (teraz jestem w szkole) ale mam nadzieje ze szybko go zrobimy. Poki co to wybaczcie jezeli nie bede od razu odpisyawac i czesto tu zagladac (jak na razie) :)

Posted

[quote name='edzia_Ostroda']nom postaram sie :) już tylko 3 dni :D
ps. postaram sie byc jak najczesciej cioteczki ale w domu mi sie zawiesil komp (teraz jestem w szkole) ale mam nadzieje ze szybko go zrobimy. Poki co to wybaczcie jezeli nie bede od razu odpisyawac i czesto tu zagladac (jak na razie) :)[/quote]

a nie ma tam...żadnych tu takich....:mad: :eviltong:

proszę kupić sobie nowy komputer czy co....;)

wiadomosci o naszym Skarbelku narwanym...mają być systematycznie ;) bo inaczej spać nie będziemy mogli...

Posted

Tygrysku juz jutro jedziesz do nowego domku Hura tylko jeszcze jedna noc i jutro juz pójdziesz do nowej mamy i ona sie juz toba zajmie jak nalezy :) a Ciotka dla Ciebie od wszystkich ciotek które kochaja tygryska wielki bukiet [URL="http://szukaj.wp.pl/grafika.html?img=3891049&ipart=6&aid=13;/a9/60/3144b847760a.jpeg"][IMG]http://szukaj.wp.pl/pic/13;/a9/60/3144b847760a.jpeg[/IMG][/URL]

Posted

no pewnie edzia już się nie może doczekać, tak samo jak i Tygrysek zapewne :)

Jutro wielki dzień dla Edytki i Tygryska :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: