BosiaB_86 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='cytrynka10']ciotka uszy do GÓRy bedzie dobrze i rodzice w koncu sie zdecyduja :angryy: :angryy: trzymam cały czas mocno kciuki :P[/quote] Ehh tylko kiedy będzie te "w końcu" ??!! Ja bym tak bardzo chciała, żeby to było już... :placz: Quote
Matusz Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='BosiaB_86']Ehh tylko kiedy będzie te "w końcu" ??!! Ja bym tak bardzo chciała, żeby to było już... :placz:[/quote] kiedyś na pewno cioteczka to będzie !! Pamiętaj, że Frido niedźwiadek czeka:loveu::loveu: Quote
edzia_Ostroda Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='BosiaB_86']ehh nawet nie wiesz Cioteczko jak Ci zazdroszcze... Też bym chciała mieć Tygryska (albo innego równie kochanego psiaka) tylko dla siebie ale niestety nie moge... :( Na razie wcale nie moge mieć psiaka i tak mi strasznie mi smutno z tego powodu :placz:[/QUOTE] pewne cioteczko rowniez trzymam kciuki ze rodzice w koncu sie zgodza :) glowa do gory :) takich Tygryskow jes bardzo duzo i na pewno jakis tam gdzies bedzie na Ciebie zawsze czekal.... az sie doczeka :) powodzenia Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='edzia_Ostroda']pewne cioteczko rowniez trzymam kciuki ze rodzice w koncu sie zgodza :) glowa do gory :) takich Tygryskow jes bardzo duzo i na pewno jakis tam gdzies bedzie na Ciebie zawsze czekal.... az sie doczeka :) powodzenia[/quote] o nie Kochana:mad: takich Tygrysków jest wiele?:mad: :diabloti: :mad: Taki Tygrysek jest jeden...:) ale rozumiem, że to zmęczenie po długim spacerze....;) swoją droga to do Ciebie juz mam występowac z roszczeniem o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu spowodowany harcami Tygiego? :evil_lol: Quote
BosiaB_86 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='matusz5']kiedyś na pewno cioteczka to będzie !! Pamiętaj, że Frido niedźwiadek czeka:loveu::loveu:[/quote] ehhh :eviltong: No właśnie.. Frido :( Teraz to chyba on (w pewnym sensie) zajmie serce Tygryska w moim serduszku... :loveu: Choć o Tygrysku zawsze będe pamiętać i z niecierpliwością czekać na nowe wieści od niego i cioteczki Edytki :lol: :cool3: PS Aguś święta prawda, że taki Tygrysek jest tylko jeden!! :) Quote
cytrynka10 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 tygi to jeden nie unikalny okaz ktroych nie ma wiec ciotka edyta dostanie takiego super jedynaka Quote
edzia_Ostroda Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Aga_Mazury']o nie Kochana:mad: takich Tygrysków jest wiele?:mad: :diabloti: :mad: Taki Tygrysek jest jeden...:) ale rozumiem, że to zmęczenie po długim spacerze....;) swoją droga to do Ciebie juz mam występowac z roszczeniem o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu spowodowany harcami Tygiego? :evil_lol:[/QUOTE] przepraszam- oczywiscie ze TYGI jest jeden jedyny niepowtarzalny cioteczko :) a co do odszkodowania to jeszcze tylko trzeba ustalic kwotke i bedzie git heheh :D :D (oczywiscie wszelkie koszty pojda na Tygryska zachcianki :D ) a przygotuj sie cioteczko bo moja szafa moze sie zrobic tez uboga w spodnie :P Quote
edzia_Ostroda Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='cytrynka10']tygi to jeden nie unikalny okaz ktroych nie ma wiec ciotka edyta dostanie takiego super jedynaka[/QUOTE] no juz wiem i płonę ze powiedzialam ze Tygryskow jest duzo ale chodzilo mi w innym znaczeniu (tlumacze sie :P) w takim ze psiakow jest wiele czekajacych na domki a Tygi to tylko tak jako przyklad :) a ja sie ogromniscie ciesze ze dostane takiego wlasnie wyjatkowego psiaka :) nie mogem siem doczekac :D Quote
edzia_Ostroda Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='BosiaB_86']ehhh :eviltong: No właśnie.. Frido :( Teraz to chyba on (w pewnym sensie) zajmie serce Tygryska w moim serduszku... :loveu: Choć o Tygrysku zawsze będe pamiętać i z niecierpliwością czekać na nowe wieści od niego i cioteczki Edytki :lol: :cool3: PS Aguś święta prawda, że taki Tygrysek jest tylko jeden!! :)[/QUOTE] oczywiscie cioteczko ze wiesci beda od niego na bierzaco :D nie pozwolimy o nim zapomniec :P hehe Quote
cytrynka10 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 nie mozemy o nim zapomniec i ciotka obowiazkowo co dzien bedzie nam pisac co slychac u Tygryska Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 popieram słowa cioteczki w 100% :evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 choc ty cioteczko mnnie popierasz bo tak to nikt nie daje znac ani nic nie pisze ciotka edzia tez czyzby zdanie zmieniła i nie chce juz Tygrysa Quote
edzia_Ostroda Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='cytrynka10']choc ty cioteczko mnnie popierasz bo tak to nikt nie daje znac ani nic nie pisze ciotka edzia tez czyzby zdanie zmieniła i nie chce juz Tygrysa[/QUOTE] no cos ty ciotka!!! nawet tak nie mysl!! :) nie zmienilam zdania spokojnie- przepraszam ale nie mam okazji czesto tu zagladac jednak od Tygryska postaram sie przekazywac wiesci jak naj czesciej :)na Tygiego juz wszystko czeka i jeszcze tylko 5 dni !!!! :):):) Quote
BosiaB_86 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A spróbowałabyś tylko Cioteczko teraz zrezygnować z Tygryska to... :mad::mad::mad: hehe ;) No i mamy nadzieje, że wieści od Tygryska będą często...najlepiej codziennie ;) No to zaczynamy odliczanie... [SIZE=4][B][COLOR=Black]5[/COLOR][/B][/SIZE] :lol: Quote
edzia_Ostroda Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='BosiaB_86']A spróbowałabyś tylko Cioteczko teraz zrezygnować z Tygryska to... :mad::mad::mad: hehe ;) No i mamy nadzieje, że wieści od Tygryska będą często...najlepiej codziennie ;) No to zaczynamy odliczanie... [SIZE=4][B][COLOR=Black]5[/COLOR][/B][/SIZE] :lol:[/QUOTE] nom postaram sie :) już tylko 3 dni :D ps. postaram sie byc jak najczesciej cioteczki ale w domu mi sie zawiesil komp (teraz jestem w szkole) ale mam nadzieje ze szybko go zrobimy. Poki co to wybaczcie jezeli nie bede od razu odpisyawac i czesto tu zagladac (jak na razie) :) Quote
Aga_Mazury Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='edzia_Ostroda']nom postaram sie :) już tylko 3 dni :D ps. postaram sie byc jak najczesciej cioteczki ale w domu mi sie zawiesil komp (teraz jestem w szkole) ale mam nadzieje ze szybko go zrobimy. Poki co to wybaczcie jezeli nie bede od razu odpisyawac i czesto tu zagladac (jak na razie) :)[/quote] a nie ma tam...żadnych tu takich....:mad: :eviltong: proszę kupić sobie nowy komputer czy co....;) wiadomosci o naszym Skarbelku narwanym...mają być systematycznie ;) bo inaczej spać nie będziemy mogli... Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Tygrysku juz jutro jedziesz do nowego domku Hura tylko jeszcze jedna noc i jutro juz pójdziesz do nowej mamy i ona sie juz toba zajmie jak nalezy :) a Ciotka dla Ciebie od wszystkich ciotek które kochaja tygryska wielki bukiet [URL="http://szukaj.wp.pl/grafika.html?img=3891049&ipart=6&aid=13;/a9/60/3144b847760a.jpeg"][IMG]http://szukaj.wp.pl/pic/13;/a9/60/3144b847760a.jpeg[/IMG][/URL] Quote
Asia_M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jak cudownie :) Tak strasznie sie cieszę!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no pewnie edzia już się nie może doczekać, tak samo jak i Tygrysek zapewne :) Jutro wielki dzień dla Edytki i Tygryska :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 i wszystkich nas bo ja bede za moim malenstwem tesknic ale ciesze sie ze idzie do domu i juz nie moge doczekac sie pierwszych wiadomosci od Tigiego jak w nowym domu Quote
cytrynka10 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 pewnie ,ze bedzie bedzie juz w własnym domu Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Tigi juz tylko pare godzin i bedziesz u siebie jaka ja jestem szczesliwa :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts