Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='edzia_Ostroda']nom pewnie że tak :) W sobote się załatwi jak bedziemy wracać z miejsca gdzie nigdy nie wróci :) dzięki :) ja taka troche rozkojarzona o Tygrysku że mogłabym zapomnieć ;)[/quote] Bardzo się cieszę, że Tygryskowi się poszczęściło, szkoda tylko, że jeszcze aż tydzień musi czekać !! Quote
edzia_Ostroda Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='matusz5']Bardzo się cieszę, że Tygryskowi się poszczęściło, szkoda tylko, że jeszcze aż tydzień musi czekać !![/QUOTE] wiem wiem... ten tydzień jeszcze cały... ale pocieszam się tym że to jego ostatnie dni w schronisku :) Wzięłabym go nawet dziś ale muszę mu przygotować wybieg i ogólnie porobić kilka rzeczy na przyjęcie go :) Ale jak przetrzymamy ten tydzień jeszcze osobno to mu później wynagrodzę :) Będzie miał domek do końca swoich dni :) Oby inne psiaki też znalazły nowe miejsca i kochających opiekunów!!! Quote
lidka_park Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Podejrzewam, że na kontrole przedadopcyjna i poadopcyjną przyjedzie cała ekipa :D Quote
Matusz Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='lidka_park']Podejrzewam, że na kontrole przedadopcyjna i poadopcyjną przyjedzie cała ekipa :D[/quote] pewnie, że tak :evil_lol::evil_lol: nie odpędzisz się od nas Edytka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
edzia_Ostroda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='matusz5']pewnie, że tak :evil_lol::evil_lol: nie odpędzisz się od nas Edytka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] hehe :D oki będziemy Was witać z otwatymi ramionami ;):):) ! Quote
cytrynka10 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 oczywiscie na czele tej ekipki stane ja schroniskowa "mamusia" tygryska a cioteczce Edycie bardzo mocno gratulujemy dobrej decyzji i oczywiscie ciesze sie ale pewnie łzy mi beda płynąc jak tygrysek bedzie odjezdzał ale bedzie u znajomej wiec bedzie można przypadkiem zajsc na kawe tak po "drodze " ciotka Edyta ma fioła na punkcie Tygrysiataka :loveu: :loveu: :loveu: i dla ciotki duzy bukiet kwiatów [URL="http://szukaj.wp.pl/grafika.html?img=238879&ipart=3&aid=2;/57/72/349d573f9bea.png"][IMG]http://szukaj.wp.pl/pic/2;/57/72/349d573f9bea.png[/IMG][/URL] Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: bardzo, bardzo sie cieszę, że Tygrysek ma domek (troche przykro, że nie u mnie ale najważniejsze, że już nie będzie w schronisku...) Edytko opiekuj sie nim dobrze ;) :kiss_2: Quote
Aga_Mazury Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 edzia a teraz ja zabiorę głos :evil_lol: Ty oczywiście wiesz, że Tygi jest agresywny w stosunku do innych psów....że potrafi porządnie takowego załatwić? sunię swoją będziesz sterylizować ? gdzie Tygi będzie mieszkał?...i of course czy będzie to teren ogrodzony...tak żeby nie uciekł, nie dorwał jakiegoś psiaka przechodzącego....itd itd itd.... ;) zaraz pomyślę co jeszcze :) Quote
cytrynka10 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Aga_Mazury']edzia a teraz ja zabiorę głos :evil_lol: Ty oczywiście wiesz, że Tygi jest agresywny w stosunku do innych psów....że potrafi porządnie takowego załatwić? sunię swoją będziesz sterylizować ? gdzie Tygi będzie mieszkał?...i of course czy będzie to teren ogrodzony...tak żeby nie uciekł, nie dorwał jakiegoś psiaka przechodzącego....itd itd itd.... ;) zaraz pomyślę co jeszcze :)[/quote] ciotka kocha wszystkie psiaki i chce dla nich jak najlepiej..... zaraz przysle liste pytan bez których Tigi nie zostanie wypuszczony ze schroniska musi byc zrobiony porządny wywiad ciotka tak trzymac :) Quote
edzia_Ostroda Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hehe :D dziekuje za slowa i wpisy Wam wszystkim Bosiu gwarantuje ze bede sie Tygryskiem dobrze opiekowac :) cioteczko cyntynko masz racje mam fiola na punkcie Tygysiatka !:D dziekuje za bukiecik kwiatow . Agus juz odpisuje na pytania :) wiem ze jest on agresywny w stosunku do innych psow, dlatego nie moze byc w domu bo mam suczke i kotna kotke. Swoja Sabe chce wysterylizowac zeby miec juz spokoj a szczeniaki juz miala to wiecej nie trzeba. Wiec zalatwie to jak najszybciej . Tygrys bedzie mieszkal kolo domu w ogrzanej budzie i w duzej klatce takze bedzie mial gdzie sie wyhasac a poza tym bedzie przynajmniej raz dziennie chodzil na dlugi spacer. w zimie (jeszcze troche czasu jest) bedzie raczej wziety do budynku zeby nie marzl. ogrodzenie bedzie stabilne wiec z pewnoscia nie ucieknie. no i to tyle na te pytania . prosze kolejny zestaw :D :D Quote
edzia_Ostroda Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cytrynko! ( ireszta oczywiscie tez) bedziesz mogla odwiedzac Tygryska kiedy tylko bedziesz chciala ! :) wierze ze bedzie Ci trudno sie z nim rozstac ale- nic straconego! :) On na pewno bedzie sie cieszyl z Twojej wizyty :):):) Quote
cytrynka10 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ciotka a kiedy biezesz Tygryska do domu :) co ??? a co do wizyt to beda czeste a mam nadzieje ze bedzie sie cieszyc jak mnie zobaczy a ze ciotka bedzie dalej chodzic do schroniska Quote
edzia_Ostroda Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='cytrynka10']ciotka a kiedy biezesz Tygryska do domu :) co ??? a co do wizyt to beda czeste a mam nadzieje ze bedzie sie cieszyc jak mnie zobaczy a ze ciotka bedzie dalej chodzic do schroniska[/QUOTE] biore go do siebie w ta albo jak juz to na pewno w nastepna sobote :):) ciotka-Ty smiesz watpic ze moglabym zrezygnowac z chodzenia do schroniska ???? no jak to tak :D:D pewnie ze bede nadal odwiedzac nasze psiaki :) Quote
cytrynka10 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 i to mnie sie podoba dobrze by bylo jak bys wziela go w ta sobote bo on juz tak chce domu no ale wiadom o to zalezy czy sie wyrobisz z przygotowaniem do przyjscia nowego czlonka rodziny Quote
BosiaB_86 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 3mam kciuki, żeby Cioteczce udało sie szybciutko zabrać Tygryska :lol: :cool3: Quote
edzia_Ostroda Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nom cioteczki :) tez bym chciala miec go u siebie. dzis sie dowiedzialam ze tata przez kilka dni bedzie pracowal po godzinach wiec troche sie opozni "budowa" dla Tygryska . trzeba troche pracy bo chcemy zrobic to solidnie, a trzeba m.in wylac beton pod ogrodzenie zeby sie nigdzie nie dokopal :D tylko pod siatke bo tak to bedzie na trawce :) i w tym sęk ze raczej do tej soboty sie nie wyrobimy ... ech tez musieli tacie dolozyc pracy akurat teraz. Ale za to w tym tygodniu juz bierzemy sie do robotki i bez gadania zrobimy Tygrysiatku domek i wybieg :D :) Quote
edzia_Ostroda Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 mam nadzieje ze mi to wybaczy.... ech ale za tydzien szybciutko pognamy do nowego lokum :) Quote
cytrynka10 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 no on to ci wybaczy ale czy ciotki ci to wybacza ze tak wyszlo :) Quote
edzia_Ostroda Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='cytrynka10']no on to ci wybaczy ale czy ciotki ci to wybacza ze tak wyszlo :)[/QUOTE] cioteczki wlasnie czy mi to wybaczycie?????? ech.... a jak sie ladnie usmiechne ?... :) i powiem ze to dla niego zeby mial fajna i dobra chatke?... i ze tylko zostanie w schronku do nastepnej soboty ??? ... to wtedy cos da??? ... :) Quote
cytrynka10 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 pewnie ze da byle bys ciotka wogóle go wzieła Quote
edzia_Ostroda Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dzieki :) pewnie że wezmę. Rozmawiamy o nim sporo i rodzinka też już czeka :) Dziś kupiłam mu smycz, obrożę i miski na żarełko :) Już nie ma opcji cioteczka abym go nie wzięła :) Bądź spokojna i przekonasz się za tydzień. Już nie mogę się doczekać! :) Quote
BosiaB_86 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='cytrynka10']pewnie ze da byle bys ciotka wogóle go wzieła[/quote] no właśnie :) święta prawda cioteczko :) popieram ;) Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no nie wiem.,,,,może my go weźmiemy :eviltong: ....;) ... jutro się spotykamy w schronie tak?:) Quote
BosiaB_86 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='edzia_Ostroda']dzieki :) pewnie że wezmę. Rozmawiamy o nim sporo i rodzinka też już czeka :) Dziś kupiłam mu smycz, obrożę i miski na żarełko :) Już nie ma opcji cioteczka abym go nie wzięła :) Bądź spokojna i przekonasz się za tydzień. Już nie mogę się doczekać! :)[/quote] ehh nawet nie wiesz Cioteczko jak Ci zazdroszcze... Też bym chciała mieć Tygryska (albo innego równie kochanego psiaka) tylko dla siebie ale niestety nie moge... :( Na razie wcale nie moge mieć psiaka i tak mi strasznie mi smutno z tego powodu :placz: Quote
cytrynka10 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 ciotka uszy do GÓRy bedzie dobrze i rodzice w koncu sie zdecyduja :angryy: :angryy: trzymam cały czas mocno kciuki :P Quote
Recommended Posts