Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='edzia_Ostroda']nom pewnie że tak :) W sobote się załatwi jak bedziemy wracać z miejsca gdzie nigdy nie wróci :) dzięki :) ja taka troche rozkojarzona o Tygrysku że mogłabym zapomnieć ;)[/quote]

Bardzo się cieszę, że Tygryskowi się poszczęściło, szkoda tylko, że jeszcze aż tydzień musi czekać !!

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']Bardzo się cieszę, że Tygryskowi się poszczęściło, szkoda tylko, że jeszcze aż tydzień musi czekać !![/QUOTE]
wiem wiem... ten tydzień jeszcze cały... ale pocieszam się tym że to jego ostatnie dni w schronisku :) Wzięłabym go nawet dziś ale muszę mu przygotować wybieg i ogólnie porobić kilka rzeczy na przyjęcie go :) Ale jak przetrzymamy ten tydzień jeszcze osobno to mu później wynagrodzę :) Będzie miał domek do końca swoich dni :) Oby inne psiaki też znalazły nowe miejsca i kochających opiekunów!!!

Posted

[quote name='lidka_park']Podejrzewam, że na kontrole przedadopcyjna i poadopcyjną przyjedzie cała ekipa :D[/quote]

pewnie, że tak :evil_lol::evil_lol: nie odpędzisz się od nas Edytka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

oczywiscie na czele tej ekipki stane ja schroniskowa "mamusia" tygryska a cioteczce Edycie bardzo mocno gratulujemy dobrej decyzji i oczywiscie ciesze sie ale pewnie łzy mi beda płynąc jak tygrysek bedzie odjezdzał ale bedzie u znajomej wiec bedzie można przypadkiem zajsc na kawe tak po "drodze " ciotka Edyta ma fioła na punkcie Tygrysiataka :loveu: :loveu: :loveu: i dla ciotki duzy bukiet kwiatów [URL="http://szukaj.wp.pl/grafika.html?img=238879&ipart=3&aid=2;/57/72/349d573f9bea.png"][IMG]http://szukaj.wp.pl/pic/2;/57/72/349d573f9bea.png[/IMG][/URL]

Posted

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: bardzo, bardzo sie cieszę, że Tygrysek ma domek (troche przykro, że nie u mnie ale najważniejsze, że już nie będzie w schronisku...)

Edytko opiekuj sie nim dobrze ;) :kiss_2:

Posted

edzia a teraz ja zabiorę głos :evil_lol:

Ty oczywiście wiesz, że Tygi jest agresywny w stosunku do innych psów....że potrafi porządnie takowego załatwić?

sunię swoją będziesz sterylizować ?

gdzie Tygi będzie mieszkał?...i of course czy będzie to teren ogrodzony...tak żeby nie uciekł, nie dorwał jakiegoś psiaka przechodzącego....itd itd itd....

;)

zaraz pomyślę co jeszcze :)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']edzia a teraz ja zabiorę głos :evil_lol:

Ty oczywiście wiesz, że Tygi jest agresywny w stosunku do innych psów....że potrafi porządnie takowego załatwić?

sunię swoją będziesz sterylizować ?

gdzie Tygi będzie mieszkał?...i of course czy będzie to teren ogrodzony...tak żeby nie uciekł, nie dorwał jakiegoś psiaka przechodzącego....itd itd itd....

;)

zaraz pomyślę co jeszcze :)[/quote]

ciotka kocha wszystkie psiaki i chce dla nich jak najlepiej..... zaraz przysle liste pytan bez których Tigi nie zostanie wypuszczony ze schroniska musi byc zrobiony porządny wywiad ciotka tak trzymac :)

Posted

hehe :D dziekuje za slowa i wpisy Wam wszystkim Bosiu gwarantuje ze bede sie Tygryskiem dobrze opiekowac :) cioteczko cyntynko masz racje mam fiola na punkcie Tygysiatka !:D dziekuje za bukiecik kwiatow . Agus juz odpisuje na pytania :) wiem ze jest on agresywny w stosunku do innych psow, dlatego nie moze byc w domu bo mam suczke i kotna kotke. Swoja Sabe chce wysterylizowac zeby miec juz spokoj a szczeniaki juz miala to wiecej nie trzeba. Wiec zalatwie to jak najszybciej . Tygrys bedzie mieszkal kolo domu w ogrzanej budzie i w duzej klatce takze bedzie mial gdzie sie wyhasac a poza tym bedzie przynajmniej raz dziennie chodzil na dlugi spacer. w zimie (jeszcze troche czasu jest) bedzie raczej wziety do budynku zeby nie marzl. ogrodzenie bedzie stabilne wiec z pewnoscia nie ucieknie. no i to tyle na te pytania . prosze kolejny zestaw :D :D

Posted

cytrynko! ( ireszta oczywiscie tez) bedziesz mogla odwiedzac Tygryska kiedy tylko bedziesz chciala ! :) wierze ze bedzie Ci trudno sie z nim rozstac ale- nic straconego! :) On na pewno bedzie sie cieszyl z Twojej wizyty :):):)

Posted

ciotka a kiedy biezesz Tygryska do domu :) co ??? a co do wizyt to beda czeste a mam nadzieje ze bedzie sie cieszyc jak mnie zobaczy a ze ciotka bedzie dalej chodzic do schroniska

Posted

[quote name='cytrynka10']ciotka a kiedy biezesz Tygryska do domu :) co ??? a co do wizyt to beda czeste a mam nadzieje ze bedzie sie cieszyc jak mnie zobaczy a ze ciotka bedzie dalej chodzic do schroniska[/QUOTE]
biore go do siebie w ta albo jak juz to na pewno w nastepna sobote :):) ciotka-Ty smiesz watpic ze moglabym zrezygnowac z chodzenia do schroniska ???? no jak to tak :D:D pewnie ze bede nadal odwiedzac nasze psiaki :)

Posted

i to mnie sie podoba dobrze by bylo jak bys wziela go w ta sobote bo on juz tak chce domu no ale wiadom o to zalezy czy sie wyrobisz z przygotowaniem do przyjscia nowego czlonka rodziny

Posted

nom cioteczki :) tez bym chciala miec go u siebie. dzis sie dowiedzialam ze tata przez kilka dni bedzie pracowal po godzinach wiec troche sie opozni "budowa" dla Tygryska . trzeba troche pracy bo chcemy zrobic to solidnie, a trzeba m.in wylac beton pod ogrodzenie zeby sie nigdzie nie dokopal :D tylko pod siatke bo tak to bedzie na trawce :) i w tym sęk ze raczej do tej soboty sie nie wyrobimy ... ech tez musieli tacie dolozyc pracy akurat teraz. Ale za to w tym tygodniu juz bierzemy sie do robotki i bez gadania zrobimy Tygrysiatku domek i wybieg :D :)

Posted

[quote name='cytrynka10']no on to ci wybaczy ale czy ciotki ci to wybacza ze tak wyszlo :)[/QUOTE]
cioteczki wlasnie czy mi to wybaczycie?????? ech....
a jak sie ladnie usmiechne ?... :) i powiem ze to dla niego zeby mial fajna i dobra chatke?... i ze tylko zostanie w schronku do nastepnej soboty ??? ... to wtedy cos da??? ... :)

Posted

dzieki :) pewnie że wezmę. Rozmawiamy o nim sporo i rodzinka też już czeka :) Dziś kupiłam mu smycz, obrożę i miski na żarełko :) Już nie ma opcji cioteczka abym go nie wzięła :) Bądź spokojna i przekonasz się za tydzień. Już nie mogę się doczekać! :)

Posted

[quote name='edzia_Ostroda']dzieki :) pewnie że wezmę. Rozmawiamy o nim sporo i rodzinka też już czeka :) Dziś kupiłam mu smycz, obrożę i miski na żarełko :) Już nie ma opcji cioteczka abym go nie wzięła :) Bądź spokojna i przekonasz się za tydzień. Już nie mogę się doczekać! :)[/quote]

ehh nawet nie wiesz Cioteczko jak Ci zazdroszcze... Też bym chciała mieć Tygryska (albo innego równie kochanego psiaka) tylko dla siebie ale niestety nie moge... :( Na razie wcale nie moge mieć psiaka i tak mi strasznie mi smutno z tego powodu :placz: