Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóż..ja spodziewałam siępsa malutkiego. A tu wychodzi Bulinka i patrzę..a ona wcale nie za mała... Może nie potwór wilkowaty, ale..cąłkiem sobie. Spojrzałam w jej przerażone oczka i przeporaszającą za życie i istnienie posturę i bardzo mi siężal sucznki zrobiło... Przylgnęła do ziemi i bała się ruszyć. Smycz zabrałam ja i przwitałam się z nią. Kiedy jej dotykałam, przywarła do ziemi jeszcze bardziej... sami zobaczcice to cudo! Iwonka..to dla Ciebie :multi:

[IMG]http://upload.miau.pl/3/1680.jpg[/IMG]

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

reno Pozdrawiam :lol: ja jestem od kilkju lat opiekunka wirtualna bulinki i teraz wychodzi na to, ze niezła ze mnie opiekunka skoro nie wiem jak piesia wygląda:shake:

Posted

jeju jaka ona biedna!:placz: Nikt pewnie na spacery ja nie wyprowadza!

ostatnio jestem chyba na starośc histeryczna bo się popłakałam . Do d.. z taka wirtualna opieką

Posted

Zabrałam więc Bulinkę na spacer nad rzekę, przez las. Widać było, że mi nie ufa i z chęcią wróciłaby do schroniska. Chcicłam jednak dać nam szanę na zapoznanie się, dlatego posżłyśmy dalej. Dopóki byłyśmy blisko schroniska i śłychać było psy, Bulincia była zdenerwowana i ogladąła się na budynki schroniska. Jednak gdy oddaliłyśmy się znacznie, zaczęła się interesować troszeczkę otoczeniem. Jednak najważniejsze..obserowała mnie ukradkiem... Co też ten dziwny ktoś obcy chce ode mnie..Bulinki? Może jednak chce mnie skrzywdzić, trzeba więc bacznie sięprzyglądać, czy aby nie wykonuje dziwnych ruchów.....

[IMG]http://upload.miau.pl/3/1684.jpg[/IMG]

Posted

Przepraszam nie moge pisac. wysyłam pieniądze na ta biedna suńke i uwazam, że jest OK. A nie jest. Błagam cie Hala - zabierz ja czasem na spacerek.

Posted

no to kto ją leje mam takiego debila sąsiada patologie cholerną i on miał taką malutką sunie która zachowywała sie właśnie tak ale ten facet katował tego psa aż dostał sam manto i psine oddał dobrym ludziom a i tak myśle że jak mi się za coś nawinie to wyłapie i za tą małą jeszcze