iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 dzisiaj i do bulinki nikt nie zagląda :( Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 HELA NIE POMYSL, ZE WYRZEKŁAM SIE bULINKI BO NIE MAM JEJ BANERKA ALE MAM ALARM W OSTROWCU I MUSIAŁAM Z DWÓCH ZREZYGNOWAC NA RAZIE - Z ogólnego watku ostrowca i z Bulinki. :( Quote
olenka_f Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ogłosiłam Bulinke narazie w 8 miejscach dziś zrobie następne Quote
iwop Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no więc dzisiaj jako mama wirtualnka Bulinki dostałam od niej kartke świąteczną! i zdjęcie. Zawsze mnie to wzrusza! Tak bardzo bym chciała żeby ktos ja do siebie zabrał na te ostatnie lata!:placz: Quote
iwop Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 ." class="ipsImage" alt=""> Bulinka, Kulfon i Rita na spacerze. Bardzo mi przykro jak widze takie bidy. wiem, że o nich dbaja jak moga ale to nie dom :placz: Quote
iwop Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 na allegro nikt nawet nie obserwuje Bulinki :( Quote
olenka_f Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 qrcze tyle ogłoszeń i nic? te ludziska to chyba ślepe komendy jak pragne podskoczyć wkurzają mnie:mad: Quote
iwop Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 dostałam nowe zdjęcia Bulinki. widac, że dbaja o nia w schronisku. SZUKAMY DOMKU! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 hop bulinka! dogo o tobie zapomniało :placz: Quote
olenka_f Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 nie zapomniało tylko mi jakoś dogo od kilku dni szwankuje wczoraj nie mogłam się dostać od popołudnia :shake: Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 hala kochana jesteś:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hala Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzieki tym częstym spacerom, to podobno Bulinka na widok dzieci, to sama do niech podchodzi... Prosi o spacerek. Dotąd podobno kryła się w najdalszym kącie i nikt na nią nie zwracał uwagi. :diabloti: Quote
olenka_f Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 bo Bulinka kochana jest i dzieci lubi a za jakiś czas wcale nie będzie się bać Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Ja wiem, że o Bulinke dbaja w tym schronie :) odkad jestem wirualna mama dostaje stle informacje i te zdjęcia... W innych schronach to pewnie nawet nie mja na to ochoty... Hala dziekuję - bo to nie dzieki moim paru groszom ale dzieki twoim wisytom Bulinka ma namiastke domu...:-( Quote
Hala Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bulinka była z nami nad rzeką. Rzeczywiście, kedy się do niej zbliżasz, boi się...ale coraz mniej. Quote
Recommended Posts