Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Piszę do was z prośbą o pomoc w znalezieniu domu dla 5-cio letniej suni sznaucera miniaturki-sunia ma problem ze wzrokiem,czarna nie sterylizowana.Rodzina znajomej wyprowadza sie na stałe z Polski i powstał problem co ze zwierzakami, udało nam się znaleźć dom dla kota i młodszej suni,czas nagli a przed sunią pozostaje groźba oddania do okna życia na Warszawskiej -Woli .Więcej informacji pod nr tel 609256474 Jagoda

Posted

witam
wspolczuje znajomych bo czlowieka poznaje sie po tym jak traktuje zwierzeta NIEPOTRZEBNE POZBYC SIE.
O ile mi wiadomo zyjemy w cywilizowanym kraju i zwierzeta da sie przewozic
Wielki szacun dla Ciebie ze zalezy Ci na ich losie i szukasz im domu
Bede zagladac

Posted

Ona ,pozbywa sie całego bagażu -męża ,zwierząt,auta, mieszkania dobrze,że dziecko zabiera ze sobą ,ja mam 2 suki i jej nie wezmę,a znajoma wzieła od nich kota i w najgorszym wypadku majac 3 koty rozważa DT ,ale tylko na 1,5 miesiąca bo wraca do pracy

Posted

[quote name='malawaszka']potrzebne zdjęcie suczki - jaki problem ze wzrokiem ma w wieku 5 lat? PRA?[/QUOTE]

Witam pisałam do Ciebie emaila -zaraz ide do rodziny,która być może przetrzyma sunie do czasu adopcji-wiem tylko ,że nie dowidzi,jest spokojna dużo śpi, lubi kolanka ,wychowywała sie z dzieckiem ,psem i kotem.

• 7 months later...