Ania_i_Kropka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Dzisiaj Figusia jeździła na interwencje z pracownikami. Na jednej postanowiła bronić samochodu przed policjantem. Quote
gieraffa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Figusia szuka etatu towarzysza i dzwonka do drzwi. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Nati mam nadzieję, że się doczeka. Figusia zajmuje tak mało miejsca, tak niewiele potrzebuje, Ona jedynie chce być kochana.:placz: Quote
Ania_i_Kropka Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzisiaj Figusia robiła to co zwykle, czyli strzegła biura:evil_lol:. Głośnym szczekaniem informowała o tym, że ktoś wchodzi po czym witała gości merdaniem ogonka. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 obiecuję, że będę grzeczna, cichutka, będę Cię całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko już mnie zabierz do domu, przygarnij i otocz opieką, daj mi kawałek miejsca w Twoim sercu a będziemy razem szczęśliwi Quote
kate89 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hmmmm co za talia ,,osy" :) ale z niej ślicznotka ulala Figusia Hopa na pierwszą... Quote
nati_92 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wieczorkiem Figunia lubi polezec na kanapie i poogladac telewizje.... czeka aż ktoś pokocha ją i zabierze do siebie Quote
kate89 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hopamy na pierwszą...czy nikomu nie wpadła w oko taka śliczna dama ?? Quote
DarkAngels Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę i szukamy domku :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Kto pokocha kochaną i bardzo grzeczną starszą Panią??? Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę po domek :) Napewno go znajdziesz. On napewno gdzieś tam jest :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Jedynym pocieszeniem jest to, że Figusia nie musi siedzieć w klatce i jest kochana i rozpieszczana przez wszystkich pracowników. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Jedynym pocieszeniem jest to, że Figusia nie musi siedzieć w klatce i jest kochana i rozpieszczana przez wszystkich pracowników. Hmmmm. Rozpieszczana to może ona jest, ale mnie chyba nie lubi :-( Bo odrazu jak wchodze do schroniska to ona na mnie szczeka :) Wybiega z niewiadomoge miejsca i robi hau. Pani dyrektor się śmieje, że wie z daleka kiedy przychodze :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dokładnie wszyscy wiedzą, że wszedłeś do schroniska:evil_lol:. Figunia nie przepuści żadnej okazji żeby Ciebie obszczekać. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nom. Jak jest u mnie na rękach to się na mnie tak dziwnie patrzy jakby chciała mi powiedzieć " Ej, Koleś. Połuż mnie na ziemie, bo Cie zaraz ugryze. Wrrr. Ja nie żartuje" :evil_lol: Ona jest naprawdę super. Biegnij na pierwszą stronkę szukać ciepłego i kochanego domku :) Quote
Recommended Posts