Border_Collie Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [FONT=comic sans ms]ODIŚ[/FONT] Odiś urodził się w kwietniu 2010 roku, parę kilometrów ode mnie. Wtedy, w 2010 roku, był najlepszy Dzień Dziecka - spotkanie z przyjacielem. Mój pupil jest mały, czarno-biały i kochany. Jego ogonek nazywamy antenką - urodził się z krótkim, trochę urósł od tego czasu ;). Biega strasznie krzywo, ale szybko i energicznie. Jego ulubionym zajęciem jest gonienie za autobusami i kotami, przynoszenie nam zabawek i spanie. Kiedyś gonił każdy samochód, doprowadziło to jednak do złamania/poważnego stłuczenia łapy, 4 marca 2011 r. Od tego czasu biega tylko po chodniku, a na ulicę wychodzi dla swojej dziewczyny lub na nasze pozwolenie. ----------------------------------- Temat ma być małą galerią Odisia, takim małym photo-blogiem. Na forum dogomania istnieje temat o nim - jeszcze jeden :) Trzymajcie łapy na pulsie! Zdjęcia Odi'ego nadchodzą :razz: Akiś♥ Quote
Border_Collie Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 (edited) Tak na pokazanie go, 3 zdjęcia, byście go zobaczyli lepiej :D To na moim łóżku :D A to na moim podwórku ♥ A to nad stawem, gdzie często zabieram Odi'ego :D Edited July 6, 2012 by Border_Collie Sprawdzałam zdjęcie :D Quote
Border_Collie Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='unikatowydiament']śliczniutki:) Dziękujemy! ♥ Quote
Border_Collie Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [FONT=impact]Spotkanie z nieznajomą. . . [SIZE=3][FONT=comic sans ms]Czyli jak mój pies podrywa i dostaje kosza. [/FONT][/FONT] [FONT=arial]Dzisiaj (przez przypadek) przyszła do nas ciocia z psem swojej córki, Pchełką. Odiś był nią oczarowany, łagodnie mówiąc. Ciągle za nią chodził i obwąchiwał każde miejsce, w którym siadła. Scenariusz był prosty, ale i komiczny - on ją podrywał, a ona interesowała się czymś innym - tylko nie jego osobą. Patrzę na niego, czasami go głaszczę - a on nic, tylko do niej. Zawołałam Pchełkę, a ta do mnie przylazła - on musiał za nią. Zaczęli się gonić, razem wypili pół miski wody... w końcu on zaczął się do niej zbliżać - a Pchełka - Wrr. Odi odskoczył. próbował ją jeszcze raz poderwać, ale ona znów: Wrr. [/FONT] [FONT=arial]------------------------------------------------------------ [/FONT] [FONT=arial]Powiem krótko - Odi nie powinien zmieniać dziewczyny na nowo poznaną - jego teraźniejsza dziewczyna byłaby zazdrosna [/FONT]:cool1: [FONT=impact] [/FONT] Quote
Oscar Patric Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 dzień dobry:) mizianki dla Odisia zasyłamy:) :) Quote
Border_Collie Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Dziękujemy, pozdrowienia i dla Was - Ciebie i Oscarka ♥ Quote
Recommended Posts