Reni Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 (edited) Mam możliwość ściągnięcia, "od zaraz" z Czech. Ampułki po 6 ml - dożylny (nieporównywalnie lepsza opcja od do stawowej). Kontakt na pv. Rena Edited July 6, 2012 by Reni Quote
Reni Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 (edited) Brak zainteresowania. Oferta nieaktualna. Sprzedany. Zimą wysyłka tego preparatu jest niemożliwa. Odnośnie kolejnej mozliwości zakupu, poinformuję. Rena Edited July 6, 2012 by Reni Quote
Juta Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 BONHAREN jest faktycznie doskonały po wszelkich urazach kostno-stawowych, przy dysplazji /czytałam wypowiedź Profesora wet, który prowadził badania na psach, że specjalistyczną łączoną kuracją można zmienić jej stopień o jeden znacznik/ oraz przy problemach wzrostowych. Dodatkowo w odróznieniu od polskiego preparatu, który działa wyłacznie drogą iniekcji dostawowej - Bonharen działa podany dożylnie /w przeciwieństwie do iniekcji dostawowej, gdzie trzeba trafić w chore miejsce w stawie/ dzięki czemu wraz z krwioobiegiem transportowany jest bezpośrednio do chorych miejsc. W razie czego ja również mogę załatwić Bonharen z Czech - o każdej porze roku i każdą ilość :) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Canity78 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [COLOR=#000000]poszukaj w necie,ewentualnie pod nazwą gips[/COLOR] Quote
Magda_1987 Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Witam. Posiadam BONHAREN - kwas hialuronowy sprowadzony z Czech (niestety pozostał po moim piesku ) Mam do zaoferowania 4 fiolki po 6 ml po cenie zakupu (data ważności - lipiec 2019). Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected] Pozdrawiam - Magda Quote
Recommended Posts