Talucha Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 W bullach najlepsze są ich uśmiechy :lol: :loveu: Quote
Talucha Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Dla mnie najlepsze są jednak molosy, moja miłość od zawsze :) Ale bulle darzę wielką sympatią :loveu: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Dogi Niemieckie:loveu:[/QUOTE] ta ladne sa,ale w domu bym ich nie chciala:shake:sprzatac gluty na suficie to nie dla mnie:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='natija']ta ladne sa,ale w domu bym ich nie chciala:shake:sprzatac gluty na suficie to nie dla mnie:evil_lol:[/QUOTE] ja i trak mam ogluconego psa to sprzątać z podłogi czy z sufitu to już by mi nie robiło różnicy:evil_lol: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 haha gorzej jak glut sie na talerzu znajdzie:loveu::diabloti: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 :mad: a miałam jeszcze dzisiaj cuś wszamać ale po twoim poście to jednak zrezygnuję:roll::diabloti: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 no patrz dokladnie co jest w talerzu:diabloti: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 :mad::mad::mad: [SIZE=1]Teraz pójdę głodna spać . . .[/SIZE]:placz: Quote
Majkowska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 eheh będziesz miała uraz do jedzenia jak ja... Nie dość że mogę tak mało rzeczy jeść to jeszcze mi ostatnio obrzydziło... Kocham kawę i strasznie się ucieszyłam że karmiąc mogę sobie pozwolić na szklaneczkę zbożówki rano. Więc łapię kubek, wrzucam Anatola, zaparzam... pęka torebka, ale i to mnie nie powstrzymuje, dzielnie wypluwam "fusy" i nagle jakiś twardszy większy kawałek. Wypluwam to i oglądam a to ...biała tłuściutka gąsiennica . Następną zbożówkę kupiłam sobie bez torebek, to teraz dla odmiany mi sie wydaje że piję zmilone karaluchy... Quote
Baton Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Majkowska']eheh będziesz miała uraz do jedzenia jak ja... Nie dość że mogę tak mało rzeczy jeść to jeszcze mi ostatnio obrzydziło... Kocham kawę i strasznie się ucieszyłam że karmiąc mogę sobie pozwolić na szklaneczkę zbożówki rano. Więc łapię kubek, wrzucam Anatola, zaparzam... pęka torebka, ale i to mnie nie powstrzymuje, dzielnie wypluwam "fusy" i nagle jakiś twardszy większy kawałek. Wypluwam to i oglądam a to ...biała tłuściutka gąsiennica . Następną zbożówkę kupiłam sobie bez torebek, to teraz dla odmiany mi sie wydaje że piję zmilone karaluchy...[/QUOTE] A no to ciekawie :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Majkowska']eheh będziesz miała uraz do jedzenia jak ja... Nie dość że mogę tak mało rzeczy jeść to jeszcze mi ostatnio obrzydziło... Kocham kawę i strasznie się ucieszyłam że karmiąc mogę sobie pozwolić na szklaneczkę zbożówki rano. Więc łapię kubek, wrzucam Anatola, zaparzam... pęka torebka, ale i to mnie nie powstrzymuje, dzielnie wypluwam "fusy" i nagle jakiś twardszy większy kawałek. Wypluwam to i oglądam a to ...biała tłuściutka gąsiennica . Następną zbożówkę kupiłam sobie bez torebek, to teraz dla odmiany mi sie wydaje że piję zmilone karaluchy...[/QUOTE] :-o:mdleje::mdleje: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ja bym juz zbaozowki po tym nie pila:shake: kup sobie kawe bezkofeinowa:cool3: Quote
Baton Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Byłam dzisiaj z Beatą w schronisku. Nie byłyśmy już jakieś trzy tygodnie, a ja miałam dziwne przeczucie, że znowu się coś ciekawego w schronisku wydarzy - nie myliłam się :evil_lol: Miałyśmy się już spotkać na przystanku przy ciapkowie. Ja byłam pierwsza, Beata miała dojechać za 10 minut. Czekam na nią i... widzę jak jakiś pies przebiega przez ulicę - no nie, czemu to ja zawsze trafiam na jakiegoś bezdomniaka/uciekiniera?:evil_lol: Poszłam za nim i go zatrzymałam :D Ma obroże - czyli jednak uciekinier ;) Zadzowniłam do Beaty, że jednak nie czekam na przystanku, a na moście. Po serii podobnych telefonów domyśliła się, że znowu natknęłam się na "mały problem - żywy problem" :evil_lol: Tym razem jednak nie zastanawiałyśmy się dłużej co zrobić z psem, bo w końcu byłyśmy 5 minut spacerkiem od schroniska :D Wzięłam go na smycz i poszłyśmy, z resztą podejrzewałyśmy, że to ciapkowiec, który uciekł. Niby go nie kojarzyłyśmy, no ale przecież mógł trafić do schroniska niedawno. Na miejscu okazało się, że to nie schroniskowiec, a pies który rano uciekł właścicelowi, a ten zdążył już powiadomić o tym schronisko - także wszystko skończyło się dobrze :D Tylko ja się pytam dlaczego to zawsze nam się przydarza? :evil_lol: A potem wyszłyśmy na długi spacer z Aiszą i Dyziem :loveu: Ach, w Dyziu się zakochałam - energiczny, nakręcony na zabawki, wpatrzony w człowieka, pewny siebie :loveu: Cudowny po prostu :D Byłam pewna, że jest to młody pies, może z 3 lat mógł mieć, a ja się tu właśnie dowiedziałam, że on ma 10 lat! :crazyeye: Co niezmienia faktu, że chętnie bym go do siebie wzięła :D :loveu: W schronisku jest też mix bulla i amstaffa:loveu: Genialna mieszanka :D Quote
Baton Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Talucha']A gdzie foty :evil_lol:[/QUOTE] Z ciapkowa nie ma :D Nawet miałam 5 fot z telefonu, miałam sobie je przesłać na gmaila i wstawić na dogo, ale przez przypadek usunęłam :wallbash: Mam za to Joyi z wczoraj, ale mi się zgrywać nie chce :evil_lol: Quote
natija Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='maryg22']Z ciapkowa nie ma :D Nawet miałam 5 fot z telefonu, miałam sobie je przesłać na gmaila i wstawić na dogo, ale przez przypadek usunęłam :wallbash: Mam za to Joyi z wczoraj, ale mi się zgrywać nie chce :evil_lol:[/QUOTE] jak moglas:shake: jak Ci sie nie chce:mad: Quote
Baton Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='natija']jak moglas:shake: jak Ci sie nie chce:mad:[/QUOTE] Zbyt leniwa jestem :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Dobrze że ten piesek na ciebie trafił... albo ty na niego:razz: Lubię takie happy endy:multi: Brak fotek ci nie wybaczę:-(:mad::diabloti: A jeśli chodzi o Dyzia to się nie zastanawiaj;) Jak możesz to bierz:evil_lol: Quote
Baton Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Rzecz w tym, że go nie mogę brać :evil_lol: My się już pakujemy, jutro popołudniu wyjeżdżamy do Zakopca :D Szczerze powiedziawszy to martwię się jak Joy zniesie podróż pociągiem, ale wydaje mi siię, że powinno być ok ;) Nie wiem, czy jeszcze przed wyjazdem uda mi się wejść na dogo, to co by nie było to macie 5 fotek ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img23/5980/brlv.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img560/6259/tvkv.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img834/365/lnxv.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img692/9773/zgz2.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img109/4417/iva0.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts