Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']O to zwierzaki mamy podobne...chociaż kompletnie różnych gatunków :evil_lol:[/QUOTE]
Najbliżej Joy do naszego szyszka - wielkością pasują :P

Posted

[quote name='maryg22']Oj, to zdecydowanie :lol:
Ile waży królik? :evil_lol:[/QUOTE]
Nie wiem i nie chcę wiedzieć :D To królik rasy mięsnej, oczywiście na stół nigdy nie pójdzie, ale bydlak z niego, że hoho - wielkości naszych kotów. A koty też z tych większych, min. 5kg ważą :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Nie wiem i nie chcę wiedzieć :D To królik rasy mięsnej, oczywiście na stół nigdy nie pójdzie, ale bydlak z niego, że hoho - wielkości naszych kotów. A koty też z tych większych, min. 5kg ważą :D[/QUOTE]
Kot mojej koleżanki waży 8 kg...:crazyeye:

Posted

[quote name='Ty$ka']A rasowy? :D[/QUOTE]
Długo już nie miałam z nią kontaktu, bo się przeprowadziła, ale z tego co pamiętam...tak :lol: Do tego powiem Ci, że on to nawet szczupły jest :-o

Posted (edited)

[quote name='Laylachihuahua']U nas w Sopocie, grad i burza... Więc dobrze, że na spacerze była ładna pogoda :)

Pozdrawiam[/QUOTE]
U nas też już słychać grzmoty :) Całe szczęście zdążyłam wrócić do domu przed burzą :multi:
Jutro jeśli będzie ładna pogoda, to chyba się wybierzemy na to tropienie ;)
edit:
Wiesz może czy tam szybciej trzeba się z nimi skontaktować, czy można sobie tak po prostu przyjść?

Edited by maryg22
Posted

[quote name='maryg22']Długo już nie miałam z nią kontaktu, bo się przeprowadziła, ale z tego co pamiętam...tak :lol: Do tego powiem Ci, że on to nawet szczupły jest :-o[/QUOTE]
Tak myślałam. MCO są duże, uwielbiam je ;)

Posted

[quote name='Laylachihuahua']Trzeba napisać, ale tam jest numer telefonu, można sms napisać z pytaniem czy można jutro przyjść na tropienie :)[/QUOTE]
Napisałam, czekam na odpowiedź ;)

[quote name='Ty$ka']Tak myślałam. MCO są duże, uwielbiam je ;)[/QUOTE]
A ja wolę mniejsze koty :eviltong:

Posted

[quote name='maryg22']A ja wolę mniejsze koty :eviltong:[/QUOTE]
Ja wolę wszystkie większe zwierzęta, o małe bym się trzęsła, że je przydepczę lub zranię :D. No, ale co do kotów to nie mam wyboru - biorę te, co sie przypałętają ;P

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja wolę wszystkie większe zwierzęta, o małe bym się trzęsła, że je przydepczę lub zranię :D. No, ale co do kotów to nie mam wyboru - biorę te, co sie przypałętają ;P[/QUOTE]
Eee tam, małe same się pilnują by się zbytnio nie kręcić pod nogami i przypadkowo nie oberwać :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Eee tam, małe same się pilnują by się zbytnio nie kręcić pod nogami i przypadkowo nie oberwać :evil_lol:[/QUOTE]
Własne może i tak, ale obce atakują pęciny... A jeden dzisiaj taki leciał do mojego z zębami - dopiero, gdy na niego huknęłam opanował swoje emocje...

Posted

[quote name='Ty$ka']Własne może i tak, ale obce atakują pęciny... A jeden dzisiaj taki leciał do mojego z zębami - dopiero, gdy na niego huknęłam opanował swoje emocje...[/QUOTE]
A to tak :)
Jutro idziemy na to tropienie (ok 2 godziny,spacer po lesie)...hmm ciekawe jak jej pójdzie...:diabloti:
Ostatnio jak się przed nią schowałam (a w zasadzie poszłam tylko z drugiej strony ciężarówki niż ona) to ta przerażona zaczęła biec trasą, którą szybcej szłyśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']A to tak :)
Jutro idziemy na to tropienie (ok 2 godziny,spacer po lesie)...hmm ciekawe jak jej pójdzie...:diabloti:
Ostatnio jak się przed nią schowałam (a w zasadzie poszłam tylko z drugiej strony ciężarówki niż ona) to ta przerażona zaczęła biec trasą, którą szybcej szłyśmy :evil_lol:[/QUOTE]
:)

Jeeeej.... tropienie? Ja też chce! :(

Posted

[quote name='Ty$ka']:)

Jeeeej.... tropienie? Ja też chce! :([/QUOTE]
To jest kolejny argument, żebyś się do nas przeprowadziła... :evil_lol:

[quote name='Laylachihuahua']Do zobaczenia więc jutro :)[/QUOTE]
Do zobaczenia dzisiaj :lol:

Posted

[quote name='Laylachihuahua']Jak tam po wczorajszym tropieniu? Mała długo spała? :)[/QUOTE]
Aż cale pół godziny po powrocie do domu :lol: A potem miała głupawkę :evil_lol:
A u Was?

Posted

[quote name='Ty$ka']A może by tak jakieś relacje z tropienia?[/QUOTE]
Hmm, coś chyba powiedzieć mogę :evil_lol:
A więc na początku miała problem, żeby wogóle się zachowywać swobodnie w nowym towarzystwie. Była trochę przestraszona. Dobrze, że dzień wcześniej poznała Nelę i Laylę :) Pierwsze próby tropienia były...hmm...kiepskie (ale czego się spodziewać, gdy idzie się pierwszy raz;)) Niestety rozpraszał ją każdy dźwięk i musiałam ją sama trochę podprowadzić. Potem zaczęła coraz więcej węszyć i czasem mnie wyprzedzać :) Za to, na samym końcu, mnie zachwyciła. Obwąchała miejsce w którym stała Gosia z Laylą i wprost do nich pognała :multi: Napewno jeszcze nie raz tam pójdziemy...:)
Zdjęć nie ma żadnych...i chyba ich dłuugo nie będzie :shake: Aparatu dalej nie odzyskałam :angryy:, a za tydzień (w poniedziałek) wyjeżdżam... Także możliwe, że zdjęcia będą dopiero po moim powrocie... Chociaż jest szansa, że będą jakieś fotki z wystawy (następny weekend), ale to też nie wiem czy zdąże je jeszcze wgrać :-(