Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']W takim razie zostanę jeszcze kilka dni:loveu::diabloti:[/QUOTE] Bardzo się cieszę :loveu: Quote
Baton Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 O, dzień dobry, widzę że już wstałaś. Jak noc minęła? Łóżko wystarczająco wygodne? Zjesz może jajecznice na śniadanie? xD Quote
Buńka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='maryg22']O, dzień dobry, widzę że już wstałaś. Jak noc minęła? Łóżko wystarczająco wygodne? Zjesz może jajecznice na śniadanie? xD[/QUOTE] Przepraszam, że nie skosztowałam twojej jajecznicy ale psy strasznie domagały się spaceru a my uwielbiamy kilkugodzinne wędrówki... :D Łóżko bardzo wygodne ale jeśli pozwolisz mi jeszcze dziś przenocować to przydała by się jeszcze jedna poduszka :D Co jemy na kolację? :D Quote
Baton Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Przepraszam, że nie skosztowałam twojej jajecznicy ale psy strasznie domagały się spaceru a my uwielbiamy kilkugodzinne wędrówki... :D Łóżko bardzo wygodne ale jeśli pozwolisz mi jeszcze dziś przenocować to przydała by się jeszcze jedna poduszka :D Co jemy na kolację? :D[/QUOTE] Oczywiście rozumiem, poduszkę już daję :D A na co masz ochotę? Quote
Izabela124. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Macie na bańce coś :evil_lol: [url]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/823/ndtq.jpg[/url] jaka dresiara :D Quote
Baton Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Izabela124.']Macie na bańce coś :evil_lol: [URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/823/ndtq.jpg[/URL] jaka dresiara :D[/QUOTE] No, zdecydowanie coś z nami nie tak :evil_lol: Kapturek musi być :D Quote
Buńka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Oczywiście rozumiem, poduszkę już daję [/COLOR]:-D [COLOR=#3E3E3E]A na co masz ochotę?[/COLOR][/QUOTE] Z dodatkową poduszką będzie jeszcze wygodniej :D Hmm może paszteciki drobiowe i do tego lampka białego wytrawnego wina :evil_lol: Quote
Baton Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Z dodatkową poduszką będzie jeszcze wygodniej :D Hmm może paszteciki drobiowe i do tego lampka białego wytrawnego wina :evil_lol:[/QUOTE] Proszę bardzo :) Widzę że podniebienie delikatne, zobaczę co da się zrobić :D Quote
Baton Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Buńka - chyba serio tą rozmową wypłoszyłyśmy ludzi stąd xD Quote
Baton Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Ty$ka']Mnie też wypłoszyłyście ! :p[/QUOTE] przepraszam :P ludzie zaczynają sie nas bać...:lol: Quote
Ty$ka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Nieeee... zaczynają się czuć przy Was... mądrzy [I]:diabloti:[/I] Quote
Baton Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Ty$ka']Nieeee... zaczynają się czuć przy Was... mądrzy [I]:diabloti:[/I][/QUOTE] hahahaha, widzisz Iwona, my takie dobre jesteśmy, ludzi dowartościowujemy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Ty$ka']Nieeee... zaczynają się czuć przy Was... mądrzy [I]:diabloti:[/I][/QUOTE]Ha ha ha pojazd na maksa ha ha ha Quote
Baton Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha pojazd na maksa ha ha ha[/QUOTE] Odezwała się najmądrzejsza :diabloti: Quote
Buńka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='maryg22']Buńka - chyba serio tą rozmową wypłoszyłyśmy ludzi stąd xD[/QUOTE] I o to chodziło :megagrin: [quote name='Ty$ka']Mnie też wypłoszyłyście ! :p[/QUOTE] A może soczku z gumi jagód? :evil_lol: [quote name='maryg22']przepraszam :P ludzie zaczynają sie nas bać...:lol:[/QUOTE] I słusznie:evilbat: [quote name='Ty$ka']Nieeee... zaczynają się czuć przy Was... mądrzy [I]:diabloti:[/I][/QUOTE] Weź bo aż mi głupio :roflt: [quote name='maryg22']hahahaha, widzisz Iwona, my takie dobre jesteśmy, ludzi dowartościowujemy :evil_lol:[/QUOTE] Jesteśmy najlepsze i niezastąpione batoniku :loveu: <ach ta wrodzona skromność :evil_lol:> [quote name='Izabela124.']Ha ha ha pojazd na maksa ha ha ha[/QUOTE] LUBIE TO :D [quote name='maryg22']Odezwała się najmądrzejsza :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Sonka95']Cześć dziewczyny :)[/QUOTE] Uszanowanko:D Dziękuję słodyczko za gościnę:loveu: Było mi naprawdę miło ale muszę już wracać do siebie... Nazbierałam dużo gumi jagód a samo się nie upędzi:evil_lol: Także do zobaczenia :D Może wpadniesz kiedyś w moje skromne progi? Rzadko bywam w domu ale wiedz, że jesteś zaproszona :evil_lol: pa pa:loveu: Quote
Ty$ka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Nie dzięki, nie chcę soku z gumi jagód, nie wiadomo co mi tam dosypiesz :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Nie dzięki, nie chcę soku z gumi jagód, nie wiadomo co mi tam dosypiesz :evil_lol:[/QUOTE] Ależ nic kochana... naturalny, swojsko pędzony soczuś:diabloti: Może jednak się skusisz ? :drinking: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='maryg22']Odezwała się najmądrzejsza :diabloti:[/QUOTE] No jasne :eviltong: Quote
Baton Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Sonka95']Cześć dziewczyny :)[/QUOTE] Cześć :D Może zechcesz trochę soczku z gumi jagód? xD [quote name='(:Buńka:)']I o to chodziło :megagrin: A może soczku z gumi jagód? :evil_lol: I słusznie:evilbat: Weź bo aż mi głupio :roflt: jesteśmy najlepsze i niezastąpione batoniku :loveu: <ach ta wrodzona skromność :evil_lol:> LUBIE TO :D :diabloti: Uszanowanko:D Dziękuję słodyczko za gościnę:loveu: Było mi naprawdę miło ale muszę już wracać do siebie... Nazbierałam dużo gumi jagód a samo się nie upędzi:evil_lol: Także do zobaczenia :D Może wpadniesz kiedyś w moje skromne progi? Rzadko bywam w domu ale wiedz, że jesteś zaproszona :evil_lol: pa pa:loveu:[/QUOTE] Ale żeś się tu rozgościła i popisała :evil_lol: Nad skromnością myślisz że musimy kiedyś popracować? :lol: Chętnie kiedyś wpadnę :D [quote name='Izabela124.']No jasne :eviltong:[/QUOTE] Taaaa, ależ oczywiście xD U nas po staremu, zdjęć nie ma, zima chyba powoli przechodzi i... W niedziele za tydzień będziemy na seminarium sztuczkowym z Patrycją Kowalczyk :multi: Mam nadzieje, że pies będzie w miare skupiony, obawiam się trochę że nie będzie skłonna do współpracy z racja na inne psy, ale najgorzej (chyba) być nie powinno :D Już nie mogę się doczekać :D Quote
Sonka95 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Na taki soczek to się chyba nie skuszę :evil_lol: :diabloti: Dacie rade zawsze to coś nowego i spróbujecie ćwiczenia przy sporej ilości psów :D Quote
Baton Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Sonka95']Na taki soczek to się chyba nie skuszę :evil_lol: :diabloti: Dacie rade zawsze to coś nowego i spróbujecie ćwiczenia przy sporej ilości psów :D[/QUOTE] To do Buńki prosze się zgłosić :diabloti: Wiem że na pewno nie będzie to stracony czas i pieniądze. Coś nowego zawsze to dla nas wniesie :D Quote
Ty$ka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ależ nic kochana... naturalny, swojsko pędzony soczuś:diabloti: Może jednak się skusisz ? :drinking:[/QUOTE] Jakoś Ci nie wierzę. :p Aaaaa, z Patką. Super. :) Zdaj potem relacje :loveu: Quote
Majkowska Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Przywitam się tylko na znak że o was pamiętam ;) Nic więcej nie napiszę bo tematy lekko nie moje :evil_lol: Quote
Recommended Posts