Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']O, dzień dobry, widzę że już wstałaś. Jak noc minęła? Łóżko wystarczająco wygodne? Zjesz może jajecznice na śniadanie? xD[/QUOTE]

Przepraszam, że nie skosztowałam twojej jajecznicy ale psy strasznie domagały się spaceru a my uwielbiamy kilkugodzinne wędrówki... :D
Łóżko bardzo wygodne ale jeśli pozwolisz mi jeszcze dziś przenocować to przydała by się jeszcze jedna poduszka :D
Co jemy na kolację? :D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Przepraszam, że nie skosztowałam twojej jajecznicy ale psy strasznie domagały się spaceru a my uwielbiamy kilkugodzinne wędrówki... :D
Łóżko bardzo wygodne ale jeśli pozwolisz mi jeszcze dziś przenocować to przydała by się jeszcze jedna poduszka :D
Co jemy na kolację? :D[/QUOTE]
Oczywiście rozumiem, poduszkę już daję :D
A na co masz ochotę?

Posted

[quote name='Izabela124.']Macie na bańce coś :evil_lol:

[URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/823/ndtq.jpg[/URL] jaka dresiara :D[/QUOTE]
No, zdecydowanie coś z nami nie tak :evil_lol:
Kapturek musi być :D

Posted

[QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Oczywiście rozumiem, poduszkę już daję [/COLOR]:-D
[COLOR=#3E3E3E]A na co masz ochotę?[/COLOR][/QUOTE]

Z dodatkową poduszką będzie jeszcze wygodniej :D
Hmm może paszteciki drobiowe i do tego lampka białego wytrawnego wina :evil_lol:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Z dodatkową poduszką będzie jeszcze wygodniej :D
Hmm może paszteciki drobiowe i do tego lampka białego wytrawnego wina :evil_lol:[/QUOTE]
Proszę bardzo :)
Widzę że podniebienie delikatne, zobaczę co da się zrobić :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Nieeee... zaczynają się czuć przy Was... mądrzy [I]:diabloti:[/I][/QUOTE]
hahahaha, widzisz Iwona, my takie dobre jesteśmy, ludzi dowartościowujemy :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Buńka - chyba serio tą rozmową wypłoszyłyśmy ludzi stąd xD[/QUOTE]
I o to chodziło :megagrin:

[quote name='Ty$ka']Mnie też wypłoszyłyście ! :p[/QUOTE]
A może soczku z gumi jagód? :evil_lol:

[quote name='maryg22']przepraszam :P
ludzie zaczynają sie nas bać...:lol:[/QUOTE]

I słusznie:evilbat:

[quote name='Ty$ka']Nieeee... zaczynają się czuć przy Was... mądrzy [I]:diabloti:[/I][/QUOTE]
Weź bo aż mi głupio :roflt:

[quote name='maryg22']hahahaha, widzisz Iwona, my takie dobre jesteśmy, ludzi dowartościowujemy :evil_lol:[/QUOTE]

Jesteśmy najlepsze i niezastąpione batoniku :loveu: <ach ta wrodzona skromność :evil_lol:>

[quote name='Izabela124.']Ha ha ha pojazd na maksa ha ha ha[/QUOTE]
LUBIE TO :D

[quote name='maryg22']Odezwała się najmądrzejsza :diabloti:[/QUOTE]
:diabloti:
[quote name='Sonka95']Cześć dziewczyny :)[/QUOTE]
Uszanowanko:D
Dziękuję słodyczko za gościnę:loveu: Było mi naprawdę miło ale muszę już wracać do siebie... Nazbierałam dużo gumi jagód a samo się nie upędzi:evil_lol:
Także do zobaczenia :D Może wpadniesz kiedyś w moje skromne progi? Rzadko bywam w domu ale wiedz, że jesteś zaproszona :evil_lol: pa pa:loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Nie dzięki, nie chcę soku z gumi jagód, nie wiadomo co mi tam dosypiesz :evil_lol:[/QUOTE]
Ależ nic kochana... naturalny, swojsko pędzony soczuś:diabloti: Może jednak się skusisz ? :drinking:

Posted

[quote name='Sonka95']Cześć dziewczyny :)[/QUOTE]
Cześć :D Może zechcesz trochę soczku z gumi jagód? xD

[quote name='(:Buńka:)']I o to chodziło :megagrin:
A może soczku z gumi jagód? :evil_lol:
I słusznie:evilbat:
Weź bo aż mi głupio :roflt:
jesteśmy najlepsze i niezastąpione batoniku :loveu: <ach ta wrodzona skromność :evil_lol:>
LUBIE TO :D
:diabloti:
Uszanowanko:D
Dziękuję słodyczko za gościnę:loveu: Było mi naprawdę miło ale muszę już wracać do siebie... Nazbierałam dużo gumi jagód a samo się nie upędzi:evil_lol:
Także do zobaczenia :D Może wpadniesz kiedyś w moje skromne progi? Rzadko bywam w domu ale wiedz, że jesteś zaproszona :evil_lol: pa pa:loveu:[/QUOTE]
Ale żeś się tu rozgościła i popisała :evil_lol: Nad skromnością myślisz że musimy kiedyś popracować? :lol:
Chętnie kiedyś wpadnę :D

[quote name='Izabela124.']No jasne :eviltong:[/QUOTE]
Taaaa, ależ oczywiście xD

U nas po staremu, zdjęć nie ma, zima chyba powoli przechodzi i...
W niedziele za tydzień będziemy na seminarium sztuczkowym z Patrycją Kowalczyk :multi:
Mam nadzieje, że pies będzie w miare skupiony, obawiam się trochę że nie będzie skłonna do współpracy z racja na inne psy, ale najgorzej (chyba) być nie powinno :D Już nie mogę się doczekać :D

Posted

[quote name='Sonka95']Na taki soczek to się chyba nie skuszę :evil_lol: :diabloti: Dacie rade zawsze to coś nowego i spróbujecie ćwiczenia przy sporej ilości psów :D[/QUOTE]
To do Buńki prosze się zgłosić :diabloti:
Wiem że na pewno nie będzie to stracony czas i pieniądze. Coś nowego zawsze to dla nas wniesie :D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Ależ nic kochana... naturalny, swojsko pędzony soczuś:diabloti: Może jednak się skusisz ? :drinking:[/QUOTE]
Jakoś Ci nie wierzę. :p

Aaaaa, z Patką. Super. :) Zdaj potem relacje :loveu: