Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Sonka95']Moja mama właśnie nie rozumie , że wszystko jest niezbędne :evil_lol: i jak kupuje kolejną rzecz dla Soni to się dziwi , że wole pieniądze przeznaczyć na rzeczy dla psa niż dla siebie :diabloti:[/QUOTE] No to widzisz, po prostu musisz ją przyzwyczaić. Teraz jak proszę mamie by przelew zrobiła (tzn ja płacę za wszystkie duperele dla psa, ale ona przelewy robi ;) ) to już się nawet nie pyta na co i nie próbuje mnie przekonać że to nie potrzebne :P Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Ludzie, piszcie w większych odstępach czasu, a nie zaraz jeden po drugim, żebym odpowiedzieć na oba mogła na raz xD [quote name='(:Buńka:)']Buńka z sokiem z gumi jagód :D[/QUOTE] Zapraszam w takim razie do środka xD Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Ludzie, piszcie w większych odstępach czasu, a nie zaraz jeden po drugim, żebym odpowiedzieć na oba mogła na raz xD Zapraszam w takim razie do środka xD[/QUOTE] Bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia Xd Zimno na dworze i już nawet soczek nie rozgrzewa :diabloti: Może chcesz skosztować?:drinking: Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Ale czego skosztować? :evil_lol:[/QUOTE] Soczku z gumi jagód :p Sama pędziłam w bunkrze po drzewem:diabloti: Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Soczku z gumi jagód :p Sama pędziłam w bunkrze po drzewem:diabloti:[/QUOTE] Jak soczku to poproszę :evil_lol: Może zgłodniałaś po drodze? :D Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Jak soczku to poproszę :evil_lol: Może zgłodniałaś po drodze? :D[/QUOTE] Proszę :kaffee_2: XD. Troszkę zgłodniałam, przeszłam kawał drogi, ale nie chcę robić kłopotu :D Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Proszę :kaffee_2: XD. Troszkę zgłodniałam, przeszłam kawał drogi, ale nie chcę robić kłopotu :D[/QUOTE] Dziękuję :) Żaden problem, proszę rozgość się. Proponuję pyszne placki z jabłkiem mojej babci :D Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Dziękuję :) Żaden problem, proszę rozgość się. Proponuję pyszne placki z jabłkiem mojej babci :D[/QUOTE]Ojej jak miło, dziękuję za gościnę Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ojej jak miło, dziękuję za gościnę[/QUOTE] Ależ nie ma za co ;) Co byś chciała porobić, może jakiś film obejrzeć, pograć w karty? ;) PS: to serio już chyba na leczenie się nadaje xD Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Ależ nie ma za co ;) Co byś chciała porobić, może jakiś film obejrzeć, pograć w karty? ;) PS: to serio już chyba na leczenie się nadaje xD[/QUOTE] Tych placuszkófff chętnie bym spróbowała:evil_lol: Tam gdzie ostatnio się zatrzymałam niczym nie poczęstowali i nawet za próg nie wpuścili! A w dodatku psami poszczuli:shake: :diabloti: Wybacz ale jestem po podróży chciała bym się zdrzemnąć... o ile oczywiście nie masz nic przeciwko:diabloti: PS : Nie wiem czy ktoś się podejmie leczenia nas:roll: xdd Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Tych placuszkófff chętnie bym spróbowała:evil_lol: Tam gdzie ostatnio się zatrzymałam niczym nie poczęstowali i nawet za próg nie wpuścili! A w dodatku psami poszczuli:shake: :diabloti: Wybacz ale jestem po podróży chciała bym się zdrzemnąć... o ile oczywiście nie masz nic przeciwko:diabloti: PS : Nie wiem czy ktoś się podejmie leczenia nas:roll: xdd[/QUOTE] Już placuszki podaję ;) Oczywiście, udostępnię Ci moje łóżko, ja się prześpię na podłodze :D Widzę, że przybyłaś z pieskami, może dać im wodę, jedzenie? ;) PS: Na pewno nie xD Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Już placuszki podaję ;) Oczywiście, udostępnię Ci moje łóżko, ja się prześpię na podłodze :D Widzę, że przybyłaś z pieskami, może dać im wodę, jedzenie? ;) PS: Na pewno nie xD[/QUOTE] Ja mogę spać nawet w stodole na sianie, naprawdę nie chcę robić kłopotu:diabloti: Wody nie trzeba, zjedzą trochę śniegu to im to wystarczy albo dam im soczku z gumi jagód;) Ale nie jadły nic od tygodnia...:roll: Może masz trochę suchego chleba? One go uwielbiają:diabloti: PS: Jak ktoś to przeczyta później to padnie xD Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ja mogę spać nawet w stodole na sianie, naprawdę nie chcę robić kłopotu:diabloti: Wody nie trzeba, zjedzą trochę śniegu to im to wystarczy albo dam im soczku z gumi jagód;) Ale nie jadły nic od tygodnia...:roll: Może masz trochę suchego chleba? One go uwielbiają:diabloti: PS: Jak ktoś to przeczyta później to padnie xD[/QUOTE] Oj, żaden kłopot, gość w stodole przecież nie będzie spać. Proszę, łóżko już zaścielone, mam nadzieję, że będzie wygodnie ;) Nie no, tak to nie będzie żeby psy śnieg musiały jeść, jeszcze się rozchorują od niego. Proszę, tu jest woda i kurczak dla psów, świeży, dopiero co zabity :diabloti: PS: haha, lepiej nie xD PS2: Zna ktoś dobrego psychiatrę? xD Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Oj, żaden kłopot, gość w stodole przecież nie będzie spać. Proszę, łóżko już zaścielone, mam nadzieję, że będzie wygodnie ;) Nie no, tak to nie będzie żeby psy śnieg musiały jeść, jeszcze się rozchorują od niego. Proszę, tu jest woda i kurczak dla psów, świeży, dopiero co zabity :diabloti: PS: haha, lepiej nie xD PS2: Zna ktoś dobrego psychiatrę? xD[/QUOTE] Jesteś bardzo miła moje dziecko :) Odwdzięczę się za wszystko... jak tylko upendze więcej soczku w moim bunkrze to wyślę ci skrzyneczkę w podzięce:evil_lol: Dopiero co zabity mówisz... to dobrze moje psy jedzą tylko surowe... same sobie polują :D Jeszcze tylko pójdę odświeżyć się w rzece i będę mykała spać... xD PS: To chyba nieuniknione :D PS: DOBREGO? Najlepiej od razu światowej sławy :D Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Jesteś bardzo miła moje dziecko :) Odwdzięczę się za wszystko... jak tylko upendze więcej soczku w moim bunkrze to wyślę ci skrzyneczkę w podzięce:evil_lol: Dopiero co zabity mówisz... to dobrze moje psy jedzą tylko surowe... same sobie polują :D Jeszcze tylko pójdę odświeżyć się w rzece i będę mykała spać... xD PS: To chyba nieuniknione :D PS: DOBREGO? Najlepiej od razu światowej sławy :D[/QUOTE] Oh, ale ja tu wielki talent widzę. Piękne rymy układasz :D Wcale za miła nie jestem, nie wypada inaczej. Gość w moim domu ma się czuć najlepiej :D A może coś jeszcze do tego kurczaczka dorzucić? Jakieś inne smakołyki lubią Twoje pieski? Albo może któremuś piłkę porzucać? W jakiej rzece? Tam woda zimna i brudna. Proszę, tu jest łazienka. Miłych snów życzę :) PS: No fakt, światowej sławy by się przydał :P A i tak nie wiadomo czy nam pomoże xD Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Oh, ale ja tu wielki talent widzę. Piękne rymy układasz :D Wcale za miła nie jestem, nie wypada inaczej. Gość w moim domu ma się czuć najlepiej :D A może coś jeszcze do tego kurczaczka dorzucić? Jakieś inne smakołyki lubią Twoje pieski? Albo może któremuś piłkę porzucać? W jakiej rzece? Tam woda zimna i brudna. Proszę, tu jest łazienka. Miłych snów życzę :) PS: No fakt, światowej sławy by się przydał :P A i tak nie wiadomo czy nam pomoże xD[/QUOTE] Jestem pod wrażeniem tak doskonałej gospodyni :razz: Nie trzeba im nic więcej bo się przejedzą. Nie jadły tydzień to teraz dobre i to niech się nie przyzwyczajają:diabloti: Ale jeśli chcesz możesz się z nimi pobawić :D Tylko uważaj bo jak się rozkręcą to ciężko je uspokoić. Cieszę się że pozwolisz mi skorzystać z łazienki bo w rzece było by ciężko... jak koło niej przechodziłam to widziałam, że cała zamarzła:evil_lol: PS: Szczerze..... wątpię xD Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Jestem pod wrażeniem tak doskonałej gospodyni :razz: Nie trzeba im nic więcej bo się przejedzą. Nie jadły tydzień to teraz dobre i to niech się nie przyzwyczajają:diabloti: Ale jeśli chcesz możesz się z nimi pobawić :D Tylko uważaj bo jak się rozkręcą to ciężko je uspokoić. Cieszę się że pozwolisz mi skorzystać z łazienki bo w rzece było by ciężko... jak koło niej przechodziłam to widziałam, że cała zamarzła:evil_lol: PS: Szczerze..... wątpię xD[/QUOTE] Och, bo jeszcze się zawstydzę :oops: Oczywiście, zabawa z nimi to czysta przyjemność :D No tak, zapomniałam teraz takie mrozy, że nawet nasza rzeka zamarzła. Tutaj jeszcze ręcznik kładę, może jakieś ciepłe ubrania dać? Bo Twoje to całe przemoczone od tego śniegu xD PS: Teraz to ja mam już pewność, że nie :P Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Och, bo jeszcze się zawstydzę :oops:Oczywiście, zabawa z nimi to czysta przyjemność :DNo tak, zapomniałam teraz takie mrozy, że nawet nasza rzeka zamarzła. Tutaj jeszcze ręcznik kładę, może jakieś ciepłe ubrania dać? Bo Twoje to całe przemoczone od tego śniegu xDPS: Teraz to ja mam już pewność, że nie :P[/QUOTE]Będą widzę w dobrych rękach jak pójdę spać :DDziękuję za ręcznik, oj nie powiem przydał by się jakiś szlafroczek ... coś ciepłego też może być... Albo najlepiej to ciepły szlafroczek :D:D:D Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Będą widzę w dobrych rękach jak pójdę spać :DDziękuję za ręcznik, oj nie powiem przydał by się jakiś szlafroczek ... coś ciepłego też może być... Albo najlepiej to ciepły szlafroczek :D:D:D[/QUOTE] Oczywiście, cieplutki szlafroczek się znajdzie :D Różowy czy brązowy wolisz? xD Może jeszcze przed snem gorącej herbatki [COLOR=#d3d3d3][SIZE=1](bez podtekstów mi tutaj xD)[/SIZE][/COLOR]? Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Oczywiście, cieplutki szlafroczek się znajdzie :D Różowy czy brązowy wolisz? xD Może jeszcze przed snem gorącej herbatki [COLOR=#d3d3d3][SIZE=1](bez podtekstów mi tutaj xD)[/SIZE][/COLOR]?[/QUOTE] Oczywiście brązowy :D Nie znoszę różu... Mmmm kąpiel była bardzo przyjemna, pójdę już do łóżka ale herbatkę poproszę:D Jak zrobisz to postaw pod drzwiami :D Dobrej nocy:diabloti: Jutro przed odejściem na pewno się pożegnam :D :sleep2: Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Oczywiście brązowy :D Nie znoszę różu... Mmmm kąpiel była bardzo przyjemna, pójdę już do łóżka ale herbatkę poproszę:D Jak zrobisz to postaw pod drzwiami :D Dobrej nocy:diabloti: Jutro przed odejściem na pewno się pożegnam :D :sleep2:[/QUOTE] Herbatkę już robię, zaraz pod drzwiami postawię. Dobrej nocy życzę ;) Nie musisz już jutro wyjeżdżać, będzie mi niezmiernie miło jak zostaniesz na dłużej :D Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Herbatkę już robię, zaraz pod drzwiami postawię. Dobrej nocy życzę ;) Nie musisz już jutro wyjeżdżać, będzie mi niezmiernie miło jak zostaniesz na dłużej :D[/QUOTE] Ale to na pewno będzie kłopot:evil_lol: Nie chcę robić zamieszania a po za tym moje psy jedzą tylko surowe a tobie kurczaczki kiedyś się skończą:diabloti: Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ale to na pewno będzie kłopot:evil_lol: Nie chcę robić zamieszania a po za tym moje psy jedzą tylko surowe a tobie kurczaczki kiedyś się skończą:diabloti:[/QUOTE] Nie, żaden kłopot :D Nie skończą się, to zaczarowane kurczaki, szybko się rozmnażają xD A nawet gdyby to pisałaś, że pieski uwielbiają suchy chleb :p Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Nie, żaden kłopot :D Nie skończą się, to zaczarowane kurczaki, szybko się rozmnażają xD A nawet gdyby to pisałaś, że pieski uwielbiają suchy chleb :p[/QUOTE] W takim razie zostanę jeszcze kilka dni:loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts