Talucha Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Nie, nie, u mnie we wtorek też nie ma opcji :P No dobra, to gdzie i na którą? :P Quote
Baton Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Talucha']Nie, nie, u mnie we wtorek też nie ma opcji :P No dobra, to gdzie i na którą? :P[/QUOTE] Nie wiem, Ty decyduj, bo znowu będzie że mam tak blisko a Ty daleko :evil_lol: Quote
Talucha Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 To tak pośrednio chyba będzie Polanka Redłowska XD Quote
Baton Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Talucha']To tak pośrednio chyba będzie Polanka Redłowska XD[/QUOTE] No to Polanka Redłowska :D Na 11? Internet już działa jak należy :multi: Byłyśmy znowu w sklepie i facet sam nie wiedział o co chodzi :evil_lol: No, ale ostatecznie okazało się, że testowy antywirus który standardowo jest instalowany na komputerach czasami wariuje i blokuje wszystko co się da... wystarczyło go odinstalować i już wszystko pięknie działa :D Quote
Sonka95 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Niby takie łatwe ,a nikt by pewnie na to nie wpadł :D :diabloti: u mnie specem od wszystkiego jest tata ja to się na niczym co dotyczy komputerów nie znam :evil_lol: zamiast instalować to ściągam jakieś wirusy :evil_lol: Quote
FridaOzzy Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='maryg22']I jeszcze mi tu narzekają :mad: Do Joy w tym roku przyszedł bogaty mikołaj :D W planach była tylko jakaś zabawka (stanęło na tym kogucie - [URL]http://animalia.pl/produkt,2847,66,trixie-kogut-lateks-maly-25cm.html[/URL] , Joy jest nim zachwycona :D )[/QUOTE] Frida też tego koguta uwielbia. :) Ale musimy chować, bo Ozzy pewnie jednym ruchem go rozwali. :evil_lol: Quote
Baton Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Sonka95']Niby takie łatwe ,a nikt by pewnie na to nie wpadł :D :diabloti: u mnie specem od wszystkiego jest tata ja to się na niczym co dotyczy komputerów nie znam :evil_lol: zamiast instalować to ściągam jakieś wirusy :evil_lol:[/QUOTE] Haha, no ja mam to samo :evil_lol: Na wszelkiej elektronice się kompletnie nie znam i zawsze się boję, że cos zepsuję :D [quote name='fridaso']Frida też tego koguta uwielbia. :) Ale musimy chować, bo Ozzy pewnie jednym ruchem go rozwali. :evil_lol:[/QUOTE] No, Joy się w nocy do niego dorwała i mnie piski nagle obudziły :mad: Quote
Ty$ka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Dlatego jestem ta zła i piesek piszczałek nie ma. Ups, psa w domu też nie ma 8) Quote
Baton Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Ty$ka']Dlatego jestem ta zła i piesek piszczałek nie ma. Ups, psa w domu też nie ma 8)[/QUOTE] O Ty zła :mad: Trzeba biednego Morusa ratować! :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='maryg22']O Ty zła :mad: Trzeba biednego Morusa ratować! :diabloti:[/QUOTE] Dzisiaj kolędników prosił o pomoc - nie wysłuchali ;p A atak serio (no chyba nie do końca :P) to Morusek jest cyckiem mamusi, beze mnie nie rusza się nigdzie :D Quote
Baton Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Ty$ka']Dzisiaj kolędników prosił o pomoc - nie wysłuchali ;p A atak serio (no chyba nie do końca :P) to Morusek jest cyckiem mamusi, beze mnie nie rusza się nigdzie :D[/QUOTE] To niech się ruszy z Tobą i do nas wpadnie:evil_lol: Quote
Talucha Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='maryg22']No to Polanka Redłowska :D Na 11? Internet już działa jak należy :multi: Byłyśmy znowu w sklepie i facet sam nie wiedział o co chodzi :evil_lol: No, ale ostatecznie okazało się, że testowy antywirus który standardowo jest instalowany na komputerach czasami wariuje i blokuje wszystko co się da... wystarczyło go odinstalować i już wszystko pięknie działa :D[/QUOTE] Mi pasuje :) No to dobrze, że działa :D Moja mama kiedyś miała awarię komputera, jeszcze stacjonarnego, coś się stało, że nic się nie dało z nim zrobić, ani włączyć ani nic. Mama oddała go do naprawy, a oni normalnie od razu go odpalili itp, wszystko działało normalnie. Okazało się, że wystarczyło go odłączyć od prądu i podłączyć jeszcze raz :diabloti: Quote
Baton Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Talucha']Mi pasuje :) No to dobrze, że działa :D Moja mama kiedyś miała awarię komputera, jeszcze stacjonarnego, coś się stało, że nic się nie dało z nim zrobić, ani włączyć ani nic. Mama oddała go do naprawy, a oni normalnie od razu go odpalili itp, wszystko działało normalnie. Okazało się, że wystarczyło go odłączyć od prądu i podłączyć jeszcze raz :diabloti:[/QUOTE] No to jesteśmy już umówione :D No to ja zawsze mam stresa jak kogoś proszę o pomoc, że wyjątkowo zadziała i wstyd będzie :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='maryg22'] No, Joy się w nocy do niego dorwała i mnie piski nagle obudziły :mad:[/QUOTE] Sonia tez tak czasem ma , że przyniesie sobie w nocy piszczałkę i potem tak ciągle piszczy a jako , że przeważnie śpi u mnie w łóżku muszę to wysłuchiwać :evil_lol: Quote
Baton Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia tez tak czasem ma , że przyniesie sobie w nocy piszczałkę i potem tak ciągle piszczy a jako , że przeważnie śpi u mnie w łóżku muszę to wysłuchiwać :evil_lol:[/QUOTE] Podziwiam za cierpliwość :diabloti: Quote
Baton Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Ty$ka']A ja za żywego psa w łóżku :D[/QUOTE] Moja ma wstęp na łóżko, ale w dzień :D W nocy w klatce śpi :D Quote
Baton Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Ja to bym ją z tego łóżka zrzuciła, ewentualnie zgniotła :evil_lol: Ale ludzie na spacerach dziwnie reagują gdy na pytanie: "pewnie w łóżku śpi?", odpowiadam, że w klatce :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 :lol: Ja lubię się wyspać, w życiu nie chciałabym spać z psem. Wystarczy mi to, co robią koty jak śpią ze mną, zawsze je spycham ;D Quote
Baton Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Ty$ka']:lol: Ja lubię się wyspać, w życiu nie chciałabym spać z psem. Wystarczy mi to, co robią koty jak śpią ze mną, zawsze je spycham ;D[/QUOTE] Ja co prawda zwykle staję wcześnie, ale jak wyjątkowo chcę pospać dłużej to i tak nie mogę, bo ktoś mnie budzi i o jedzenie się dopomina :mad: Zgadnij o kim mowa :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 A ja śpię z dwoma psami na małym łóżku :eviltong: Quote
Baton Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Izabela124.']A ja śpię z dwoma psami na małym łóżku :eviltong:[/QUOTE] Moja się zbytnio rozpycha :eviltong: Quote
Zuzia&Szanti Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Mój kompan do snu i konkurent do poduszki nie ma problemu z tym, że lubię spać do późna, bo ona też lubi. Problem tkwi w tym, że zazwyczaj śpi mi na głowie :mad:. Quote
Baton Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 [quote name='Zuzia&Szanti']Mój kompan do snu i konkurent do poduszki nie ma problemu z tym, że lubię spać do późna, bo ona też lubi. Problem tkwi w tym, że zazwyczaj śpi mi na głowie :mad:.[/QUOTE] No to się przynajmniej zgraliście :diabloti: Wiadomo, że głowa najwygodniejsza :lol: Quote
Recommended Posts