cockermaister Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Witam ;) mam zamiar zainwestować w [B][U]dobrej jakości[/U][/B] nożyczki i degażówki do strzyżenia psów. Chciałabym żeby trochę mi posłużyły i nie stępiły się po kilku strzyżeniach :roll: przedział cenowy to do 100zł może być trochę powyżej tej kwoty :p co polecacie ??? ;) Edited June 20, 2012 by cockermaister Quote
cockermaister Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='cockermaister']Witam ;) mam zamiar zainwestować w [B][U]dobrej jakości[/U][/B] nożyczki i degażówki do strzyżenia psów. Chciałabym żeby trochę mi posłużyły i nie stępiły się po kilku strzyżeniach :roll: przedział cenowy to do 100zł może być trochę powyżej tej kwoty :p co polecacie ??? ;)[/QUOTE] ponawiam pytanie !!!!! Quote
Dafi2010 Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Witam, Jakie degażówki wybrać do domowej pielęgnacji Biewerka )Biewer Yorkshire Terier) ? Quote
Recommended Posts