Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='Angi']dziś, bo się obrażę :p[/QUOTE] Ejjj zlituj że się :D [quote name='natija']hehehhe Bunka chyba masz probem:p[/QUOTE] :roll: jak zwykle:diabloti: problemy to moja specjalność... Kurde miałam iść spać:mad: Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 nawzajem,wyspij sie,bo jutro czekamy na fotki:diabloti: Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Zastanowię się czy wstawić:eviltong: Dzisiaj wam dałam zjaranego Rokulca i nikt mi nie potjutjał:shake: Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 ojjj to mialas podobnie do mnie ja mam tak czesto:diabloti: a szczerze to sie przyznam,ze nie cofalam stron,wiec fot nie zauwazylam:oops: zobaczylam i musze powiedziez,ze morde to on ma najlepsza:)a lubi sie slinic:cool3: Quote
angineuuka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 ja chcę teraz, bo serio się obrażę :p Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 chyba juz nic z tego nie bedzie,bo poszla juz:evil_lol: Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 no tez tak myslalam:diabloti:a moze tak z:mad: Quote
Baton Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Hej :) [url]http://imageshack.us/a/img30/4568/nbs5.JPG[/url] Leośka :loveu: [quote name='(:Buńka:)'] A wy używacie jakichś dziwnych zdrobnień? Lub całkowicie innych imion?[/QUOTE] Hmm, normalnie: Joy, Joya, Joyka i mniej normalnie: Głupek (na to reaguje identycznie jak na imię :diabloti:), Debil, no i jeszcze: Mała, Młoda :lol: Quote
Buńka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='Angi']ja chcę teraz, bo serio się obrażę :p[/QUOTE] [quote name='natija']chyba juz nic z tego nie bedzie,bo poszla juz:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Angi']obrażam się :D[/QUOTE] [quote name='natija']nie zebym Cie podpuszczala:diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']nie trzeba :diabloti:[/QUOTE] [quote name='natija']no tez tak myslalam:diabloti:a moze tak z:mad:[/QUOTE] No tak kota nie ma to myszy harcują:mad::diabloti: [quote name='maryg22']Hej :) [URL]http://imageshack.us/a/img30/4568/nbs5.JPG[/URL] Leośka :loveu: Hmm, normalnie: Joy, Joya, Joyka i mniej normalnie: Głupek (na to reaguje identycznie jak na imię :diabloti:), Debil, no i jeszcze: Mała, Młoda :lol:[/QUOTE] W hoteliku kiedyś była Gioia i używałam dokładnie takich samych zdrobnień jak ty pierwszych 5 :diabloti: Mała i młoda do niej nie pasowało... Nie cierpiałam suki bo gryzła Leośkę i wyjadała jej jedzenie z miski:mad: Była wredna i nieusłuchana:angryy: Ale na szczęście już znalazła dom...tyle spokoju:D To co wstawiać te "ubrankowe" fotki czy nie?:cool3: Quote
Sonka95 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ja na Sonkę wołam : Sonia , Sona , Nala , Miśka, Słona , Pysia (to jej schroniskowe imię ) i na wszystkie reaguje :loveu: Quote
Baton Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='(:Buńka:)'] W hoteliku kiedyś była Gioia i używałam dokładnie takich samych zdrobnień jak ty pierwszych 5 :diabloti: Mała i młoda do niej nie pasowało... Nie cierpiałam suki bo gryzła Leośkę i wyjadała jej jedzenie z miski:mad: Była wredna i nieusłuchana:angryy: Ale na szczęście już znalazła dom...tyle spokoju:D To co wstawiać te "ubrankowe" fotki czy nie?:cool3:[/QUOTE] Hahaha, no widzisz :lol: Pewnie, że wstawiaj :D Quote
Buńka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='Angi']obrażam się :p[/QUOTE] o co tym razem?:eviltong: [quote name='Sonka95']Ja na Sonkę wołam : Sonia , Sona , Nala , [B]Miśka[/B], Słona , [B]Pysia [/B](to jej schroniskowe imię ) i na wszystkie reaguje :loveu:[/QUOTE] Misia-pysia:loveu: Quote
Buńka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='Angi']dalej o to samo :lol: masz fejsa?[/QUOTE] To wstawię:eviltong: Niet:diabloti: dogo wystarczająco niszczy mi psychikę...nie chcę jeszcze bardziej się pogrążać :evil_lol: Quote
Buńka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Specjalnie dla obrażalskiej Angi:eviltong: Doceń moje poświęcenie:evil_lol: Takie cuś zakupiłam za 30 zł, chcę odsprzedać za chociaż 25...:roll: nie wiem gdzie ja miałam oczy jak dokonywałam zakupu, brałam że niby będzie na Leośkę:roflt::stupid::roflt: [IMG]http://imageshack.us/a/img28/2039/f0i2.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img833/3173/68n7.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img708/8572/ljbu.jpg[/IMG] Quote
Buńka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 No tak teraz nagle wszystkie zniknęły!:mad: a ja się starałam być tak dobra i z poświęceniem zdjęcia wstawiam:mad: Quote
angineuuka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 jestem :D ej, to chyba na mojego psa dobre będzie :P Quote
Sonka95 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Nawet fajne takie ubranko :loveu: mój pies niestety ubranek nie lubi nosić :diabloti: Quote
Recommended Posts