Jump to content
Dogomania

[Wieluń]Pluto (sznaucer olbrzymi) pies z bajki - we własnym DOMU! :)

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie mało chętnych bo pies nie ostrzozony.. ale przeciez przebya w schronisku.. to człowiek powinien zobaczyc jego piekno i wziasc do domu, pozniej do fryzjera.. pies bedzie niedopoznania! :loveu:

Posted

Hmm... ja mam taki pomysł...
Może na allegro itp. pokazac jak takie psy sie zmieniaja po pobycie w schronisku? Pewnie Eria i inni uzytkonicy udostepnia zdjec.. ludzie MUSZA zobaczyc ze takie "brzydkie" kaczątko zmienia się w pięknego łabędzia... :cool3:

Posted

Weszka, może podeślij do mnie fotki psów przed i po metamorfozie, a ja to w programie graficznym sklecę w jedno takie tablo i dam Wam linka do gotowego>

Posted

Póki co wszystko idzie dobrze. Wizyta przedadocyjna już niemal załatwiona. Będę na bieżąco dawać wieści.

Małgośka - czy byłaby możliwość kastracji Pluto gdyby dom się potwierdził po wizycie? I jeszcze jedno - w potencjalnym domu jest kot - myślisz że Pluto go zaakceptuje???
To dom z ogrodem, małżeństwo + dwie córeczki w wieku gimnazjalnym. Mieli 13 lat psa ale odszedł za TM po chorobie nowotworowej. Pies oczywiście nie będzie w budzie! Będzie domownikiem. W domu stale jest mąż więc psiak miałby super.
No to czekamy!

Posted

Pani się zastanawia. Wczoraj razem z Małgośką zrobiłyśmy jej w głowie niezłą sieczkę :evil_lol:
Dzwoniła do mnie dzisiaj rano i ma straszny mętlik w głowie :roll: Potrzebuje jeszcze troszkę czasu.

Posted

Dziewczyny ja czekam teraz na decyzję Małgośki. To ona ma ostatnie zdanie. O Pani która chce adoptować Pluto wie tyle samo co ja bo znamy ją tylko telefonicznie.