eria Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja też się dziwię że nikt się nim nie interesuje,on już przecież dość długo czeka... Quote
zaba14 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pewnie mało chętnych bo pies nie ostrzozony.. ale przeciez przebya w schronisku.. to człowiek powinien zobaczyc jego piekno i wziasc do domu, pozniej do fryzjera.. pies bedzie niedopoznania! :loveu: Quote
weszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Snobizm ludzki nie zna granic :angryy: :mad: Quote
weszka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A byłaby możliwość zabrania Pluto do fryzjera? Skoro ludziom tak zależy na wyglądzie może to by zwiększyło jego szanse na adopcję. Quote
eria Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 może gdyby ktoś zabrał go do fryzjera i potem zrobić mu osobną aukcję na allegro, to byliby chętni... Quote
MałGośka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dziewczyny... my nie mamy kiedy psa porządnie wyczesać, a Wy o fryzjera pytacie :( Quote
zaba14 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hmm... ja mam taki pomysł... Może na allegro itp. pokazac jak takie psy sie zmieniaja po pobycie w schronisku? Pewnie Eria i inni uzytkonicy udostepnia zdjec.. ludzie MUSZA zobaczyc ze takie "brzydkie" kaczątko zmienia się w pięknego łabędzia... :cool3: Quote
eria Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 może to i dobry pomysł...Pluto musiałby mieć osobną aukcję... mogę udostępnić zdjęcia przemiany Kreona a jest ogromna... Quote
weszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ja też mam zdjęcia metamorfoz sznaucerzych - w schronie i w nowym domu. Jest na co popatrzeć :) Quote
MałGośka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziewczyny - nie ma przecież problemu by do jego aukcji dodać link do takich metamorfoz :p Tylko mi go dajcie :) Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Weszka, może podeślij do mnie fotki psów przed i po metamorfozie, a ja to w programie graficznym sklecę w jedno takie tablo i dam Wam linka do gotowego> Quote
weszka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Tfu tfu żeby nie zapeszyć ale mam dość poważnie wyglądającą ofertę domku dla Pluto :) Trzymać kciuki proszę! Quote
weszka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Póki co wszystko idzie dobrze. Wizyta przedadocyjna już niemal załatwiona. Będę na bieżąco dawać wieści. Małgośka - czy byłaby możliwość kastracji Pluto gdyby dom się potwierdził po wizycie? I jeszcze jedno - w potencjalnym domu jest kot - myślisz że Pluto go zaakceptuje??? To dom z ogrodem, małżeństwo + dwie córeczki w wieku gimnazjalnym. Mieli 13 lat psa ale odszedł za TM po chorobie nowotworowej. Pies oczywiście nie będzie w budzie! Będzie domownikiem. W domu stale jest mąż więc psiak miałby super. No to czekamy! Quote
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wizyta przedadopcyjna wypadła pomyślnie. Teraz decyzja należy do Ciebie Małgośka. No i trzeba rozważyć wszystkie za i przeciw. Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jak tam? czy Pluto będzie moim prawie sąsiadem? Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pani się zastanawia. Wczoraj razem z Małgośką zrobiłyśmy jej w głowie niezłą sieczkę :evil_lol: Dzwoniła do mnie dzisiaj rano i ma straszny mętlik w głowie :roll: Potrzebuje jeszcze troszkę czasu. Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mimo naszego gadania Pani się zdecydowała na Pluto :) Teraz pozostaje kwestia transportu do Biecza (okolice Gorlic). Quote
eria Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no to rewelacja!!!!! Trzymam kciuki za transport!!:loveu: Quote
aisaK Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Co wy jej tam powiedziałyście? ;) No to czekamy na Pluta!!Może go kiedyś osobiście wygłaskam! Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dziewczyny ja czekam teraz na decyzję Małgośki. To ona ma ostatnie zdanie. O Pani która chce adoptować Pluto wie tyle samo co ja bo znamy ją tylko telefonicznie. Quote
Recommended Posts