Czarownica Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Witam. 3 letnia, wysterylizowana kotka szuka nowych właścicieli... Do tej pory mieszkała w domu, więc jest nauczona czystości. Gdyby był ktoś chętny, proszę o kontakt na forum lub mailowo - [email protected]). Kotka bura, pręgowana - dla chętnych dysponuję większą ilością zdjęć. Obecni właściciele chcą ją oddać ze względu na przeprowadzkę. Jeśli nie znajdzie się chętny, grozi jej uśpienie lub schronisko... Kotka do odbioru w centrum Sochaczewa, ewentualny transport do uzgodnienia. Pozdrawiam [attachment=1640:8606.attach] Quote
BasiaD Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ojejku jak można uśpić zdrową Kicię albo oddać do schronu??? Jak już jet u nas 3 lata...Dla niej nowy dom będzie traumą..Musisz jej zukać domku bardziej efektywnie, na forum psim ciężko będzie znaleźć akurat kogoś kto przygarnie Kicię..Wszyscy zapsieni i zakoceni na maxa..A czy kicia ma wątek na miau?? Trzeba jej porobić ogłoszenia ze zdjęciami...Trzeba jej pomóc na cito..I poszukać chociaż domku tymczasowego dopóki nie trafi się stały..Nie można tak czekać, tylko trzeba działać! Quote
Czarownica Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 No cóż, ja też nie rozumiem, ale ludzie są jacy są. Dlatego szukam nowego domu, by temu zapobiec. Zdaję sobie sprawę, że tu ciężko będzie znaleźć kogoś chętnego do adopcji, ale próbuję gdzie się da... Na miau już ogłoszenie zamieszczone, jestem w trakcie robienia innych. Pozdrawiam Quote
BasiaD Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dzięki, że chociaż Ty działasz..Trzymam kciuki i pozdrawiam ...Takie Kicie są w "moim typie" ale niestety mam już parke i na więcej nie mogę sobie pozwolić.. Quote
Czarownica Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Kotka od tygodnia już w DS. Troszkę to trwało, ale udało się :) Quote
Recommended Posts