giselle4 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Jestem Dizo pieknie umaszczony i grzeczny facet...tylko dlaczego bezdomny?. Mam okolo 2 lat ,zaszczepiony ,odrobaczony,odpchlony kocham spacery i ludzi a moze w innej kolejnosci. Bieganie po parku i wiatr w uszkach,trawka pod poduszeczkami stopek to moj zywiol. Dostalem takie imie ,dwie miseczki i poslanko sierocie to wystarczy ale ja mialem czlowieka tylko mnie opusił zostawil jak zbędny kapec ...szkoda. Czekam cierpliwie bo ciotki powiedzialy ,,ladny jestes ,znajdziesz chate,, myslicie ze mowiły prawde? 74 83 11 800-Jasia 664 315 852-Grazyna [email protected] Edited June 5, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Dizo czyscioch kąpiel? oszalalas?:( ciesze sie daje łapke jestem czysty przybij piątke Quote
Kasiass Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Piękny chłopak :) A jak pięknie łapkę podaje :) Quote
milka10 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Sliczny maluszek! ;) Przebywa on w schronisku, czy DT? ; ) Quote
milka10 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ogłoszenia w polowie zrobione dla Diza, jutro beda wszystkie! ; ); ) Quote
Yorija Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 milka10 napisał(a):Ogłoszenia w polowie zrobione dla Diza, jutro beda wszystkie! ; ); ) Do jutra nie wytrzymam napisz co o nim wiesz Quote
Yorija Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 kastrowany? umie chodzić na smyczy? toleruje inne psy? wiadomo jak do kotów, dzieci? gadatliwy? Quote
giselle4 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Yorija napisał(a):kastrowany? umie chodzić na smyczy? toleruje inne psy? wiadomo jak do kotów, dzieci? gadatliwy? umie chodzic na smyczy podaje lapke pieknie daje glos jest rewelka Jest w schronisku malo gadatliwy kocha dzieci toleruje koty Quote
Yorija Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 giselle4 napisał(a):umie chodzic na smyczy podaje lapke pieknie daje glos jest rewelka Jest w schronisku malo gadatliwy kocha dzieci toleruje koty Jak długo w schronisku? Skąd się tam znalazł? Ludzie oddali nie jest kastrowany? I tak dla pewności - z tymi kotami - jak to sprawdzone? Mieszka z jakimiś? Quote
fiorsteinbock Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Piękny Dizo znalazł dom. Ale ekspresowa adopcja :) Wątek i do domu, fiuuu :) Quote
giselle4 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 ...mamy 2 koty dziko zyjace u nas w schronisku wiec wiemy a u nas wszystkei psy z inetrewncji ani jednego ktorego by oddał wlasciciel Quote
giselle4 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 dziekuje wszystkim mam chatke wzięła mnie pani ktorej poprzedni piesek biega zaTm Quote
Kasiass Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Wątek wczoraj założony, a dzisiaj już Dizo w domku, życzę tego wszystkim psiakom :) Quote
giselle4 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Kasiass napisał(a):Wątek wczoraj założony, a dzisiaj już Dizo w domku, życzę tego wszystkim psiakom :) ja tez ale nie ma tak łatwo zaraz wstawie nastpnego siersciucha...Eddiego Quote
milka10 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Szczescia maluszku!!! ; ) To ja moge brac sie za innego, ktoremu porobic ogłoszenie? Moze znow nie dokoncze a juz pojdzie jakis do domu!! ; p ; ) ;D Quote
basia34 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 milka10 napisał(a):Szczescia maluszku!!! ; ) To ja moge brac sie za innego, ktoremu porobic ogłoszenie? Moze znow nie dokoncze a juz pojdzie jakis do domu!! ; p ; ) ;D Widac dziewczyny ze macie szczesliwa reke ,aby tak dalej.Dzieki Wy pomagacie w ogloszeniach a My z Grasia dzialamy w schronisku. Quote
Recommended Posts