anooszka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Witam serdecznie wszytkich mam do oddania w dobre rece złotego goldena Quote
anooszka Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 piesek jest 6 letni i nadaje sie do domu z ogródkiem gdzie nie ma dzieci, po 2 szkoleniach niestety nie toleruje dzieci wykastrowany Quote
anooszka Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 szukamy dla niego dobrego domu bo w innym wypadku będzie musiał trafić do schroniska a bardzo bysmy tego nie chcieli , wiec moze znajdzie sie ktoś kto poświeci mu troszkę uwagi Quote
anooszka Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 ponieważ pies nie toleruje dzieci a ja mam roczna córeczkę i w domu którym przebywa jest 2 małych dzieci które niestety już pogryzł :-( Quote
_Goldenek2 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Zapraszam do założenia wątku psiakowi na naszym Forum Pomocy Retrieverom Złoty Pies w dziale "adopcja od własciciela" www.zlotypies.com.pl Quote
czikusiowa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 przepraszam za zaśmiecanie ale... sytuacja jest poważna W październiku 2011 nikt nawet nie myślał, że prawdziwy dramat Donki zacznie się w czerwcu 2012 Sunia jesienią ubiegłego roku uniknęła powrotu do schroniska, trafiła do hotelu w którym dostała przez te kilka miesięcy tyle miłości i uwagi, ile w całym swoim dotychczasowym życiu nie dostała. Teraz czeka ją powrót do schroniskowego boksu ... Błagamy, pomóżcie utrzymać ją w hotelu ... to wspaniałe psisko ... mające szansę na dom ... Prosimy Was o deklaracje stałe, choćby najmniejsze 5 złotowe. Będziemy wdzięczni za każdy, nawet jednorazowy grosz przelany na konto Dony. Nie pozwólmy aby wszystko co najgorsze w jej życiu zaczęło się od nowa :-( Tak było Tak jest link do wątku Dony: http://www.dogomania.pl/forum/thread...-schron/page58 Quote
_Goldenek2 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='_Goldenek2']Zapraszam do założenia wątku psiakowi na naszym Forum Pomocy Retrieverom Złoty Pies w dziale "adopcja od własciciela" www.zlotypies.com.pl Aniu, poproszę o Twój nr telefonu do ogłoszeń. Pisałam maila do Ciebie, ale nie odpisałaś. Quote
Recommended Posts