gusia1972 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Psich Sportowców z Wrocławia i okolic, zapraszamy na flyball! Propozycja jest skierowana do osób, które chciałyby sprawdzić się ze swoimi psami w jednym z najbardziej emocjonujących psich sportów. Jakie psy są mile widziane? -rasowe i nierasowe -małe, średnie i duże -o sportowej sylwetce, szczupłe, zwinne, szybkie -świetnie aportujące, radośnie i z chęcią przynoszące i oddające właścicielowi łup, -w szczególności cenne dla nas są psy, które mają w kłębie pomiędzy 30 i 40 cm, ale w żadnym razie nie wykluczamy innych Jakie psy nie sprawdzą się na zajęciach flyballowych: -agresywne, -mające "za nic" oczekiwania właściciela -otyłe, -z przeciwskazaniami do uprawiania sportu -rasy o bardzo ciężkiej budowie Jeśli jesteś pełnoletni, chcesz spróbować swoich sił we flyballu, a twój pies spełnia powyższe kryteria, napisz do nas: [email][email protected][/email] W mailu proszę o przesłanie następujących danych: imię, nazwisko, numer telefonu i adres mailowy właściciela oraz imię, wiek, wysokość w kłębie i rasę psa. Więcej informacji otrzymacie po napisaniu na powyższy adres mailowy. [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536635_419168271449026_100000675691583_1255362_363490364_n.jpg[/img] Quote
LadyS Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ech ech, szkoda, że mój Jax nie ma jeszcze dopracowanego przywolania i aportu ;) Może nastepnym razem. Quote
adhd Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Myślę, że warto spróbować. Jeden z moich psów, zaczął chodzić na treningi bo dwa pozostałe trenowały, mała też nie miała dopracowane aportu, poza tym miała lęki ( pies po przejściach), a teraz zaczyna śmigać po torze aż miło popatrzeć. Quote
gusia1972 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='LadyS']Ech ech, szkoda, że mój Jax nie ma jeszcze dopracowanego przywolania i aportu ;) Może nastepnym razem.[/QUOTE] przyjdź na trening zobaczymy jak wielki to jest problem z aportem :) często tak jak pisała Milena psy się "naprawiają" po paru treningach :) napisz jak będziesz chciała spróbować :) a w ten weckend biegamy w Parku Południowym, po zawodach DCDC będzą koło godz 18 w sobotę i 15 w niedzielę mini zawody flyballa :) zapraszamy :) Quote
laki Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Widziałam we Wrocławiu na DCDC na żywo! Robi wrażenie... Świetnie biegacie! ;) Quote
gusia1972 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [quote name='laki']Widziałam we Wrocławiu na DCDC na żywo! Robi wrażenie... Świetnie biegacie! ;)[/QUOTE] dzięki :) dalej zapraszamy na treningi :) w ten weckend kolejne zawody nas czekają znów Ożarów Mazowiecki :) Quote
gusia1972 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 podbijam temat :) wczoraj wróciliśmy z kolejnych zawodów flyballowych - zawody extra jak zwykle, adrenalina współzawodnictwa super :) przywieźliśmy 2 miejsce w 2 dywizji ... i postanowienie, że w nowym sezonie trzeba mieć z 2 małe pieski aby nam hopki obniżyły ten sezon za nami ale jesienią i zimą będziemy trenować nadal :) więc bardzo szukamy małych piesków :) rasa obojętna :) byle aportował choć trochę :) chętnych zapraszamy do kontaktu mailowego [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Meksha Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='gusia1972'] i postanowienie, że w nowym sezonie trzeba mieć z 2 małe pieski aby nam hopki obniżyły ten sezon za nami ale jesienią i zimą będziemy trenować nadal :) więc bardzo szukamy małych piesków :) rasa obojętna :) byle aportował choć trochę :) [/QUOTE] Ja mam niskopodwoziowego psa (rasa średnia, ale prawie bez nóg, choć biega jak strzała) i chciałabym spróbować. Psiak jest nakręcony na piłkę, ale jeszcze musimy popracować nad aportem... Quote
gusia1972 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Meksha']Ja mam niskopodwoziowego psa (rasa średnia, ale prawie bez nóg, choć biega jak strzała) i chciałabym spróbować. Psiak jest nakręcony na piłkę, ale jeszcze musimy popracować nad aportem...[/QUOTE] zapraszamy więc :) kontakt na maila w/w :) Quote
Meksha Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='gusia1972']zapraszamy więc :) kontakt na maila w/w :)[/QUOTE] Już napisałam i mam odpowiedź :) dzięki! Przyjdziemy na pewno! Quote
Truee Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Hej! A ile razy w tyg sa treningi i gdzie? ;) Quote
gusia1972 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Truee']Hej! A ile razy w tyg sa treningi i gdzie? ;)[/QUOTE] obecnie rozpoczęliśmy treningi trybem wionenno-letnim i treningi mamy w poniedziałki, środy i soboty na godz. 18,00 przed pierwszym treningiem proszę o kontakt na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] czasami treningi mogą być odwołane (teren zajęty lub wyjazdy na zawody ...) Quote
gusia1972 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 nadal zapraszamy wszystkie aktywne i zakręcone piłeczkowo psy na treningi :) filmik reklamowy ;) [url]http://www.youtube.com/watch?v=b-69-t7j-Zk&feature=youtu.be[/url] Quote
OhDog Posted June 25, 2024 Posted June 25, 2024 Flyball Co to jest To jest jeden z fajniejszych artykułów na temat Flyball Quote
Recommended Posts