Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Witam serdecznie,
nazywam się Karina, pochodzę z Siemianowic Śl. jestem na etapie badan do pracy licencjackiej na kierunku pedagogika opiekuńczo wychowawcza. Tytuł mojej pracy to : "Alternatywne sposoby terapii dzieci i młodzieży na przykładzie dogoterapii."
Dlaczego ten temat? Zarówno psy jak i praca z dziećmi to moja pasja, to wspaniałe istoty których życie w dużej mierze zależy od nas i których przyszłość będzie zależna od wzoru, który wyniosą ze swoich młodzieńczych lat. W przyszłości pragnę zrobić kurs na dogoterapeutę z moją sunią, która została przeze mnie adoptowana w listopadzie zeszłego roku - wspaniały pies. Obecnie jestem wolontariuszem w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Sosnowcu.
Zwracam się do was z ogromną prośbą. Badania do mojej pracy opierają się na wywiadzie z rodzicami dzieci uczęszczających na zajęcia z dogoterapii. W związku z tym bardzo proszę o kontakt mailowy osób które zechciałyby mi pomóc w moich badaniach. Oczywiście zapewniam całkowitą anonimowość.
Dziękuję z góry wszystkim!!!!!!
Mój mail - mail to:[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR]