Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aby nie zaśmiecać różnych tematów ,proponuje miłośnikom rasy Ca de Bou ,luźne rozmowy:talker: na różne tematy dotyczące swoich ulubieńców,rasy itp...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[B]Zapraszam Wszystkich!!!!!! [/B]

Posted

[B]:multi: Wzięte z NOWOŚCI--[/B]

@RJO

Czy do Ciebie listonosz nie chodzi??????:placz:

[SIZE=4][COLOR=blue]NOWOŚĆ!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]Dzisiaj na Walnym Zgromadzeniu Członków oddziału ZK Poznań[/COLOR]

[B]Hodowla Osanna jako jedyna z grona nagrodzonych hodowli oddziału poznańskiego otrzymała dwa puchary honorowe za Zwycięzców Świata:multi: :multi: :multi: a także właścicielce Pani Renacie Jasińskiej przyznano brązową odznakę oddziałową za zasługi i wkład jaki wnosi do kynologi.[/B]

Mimo nieobecności Pani Renaty ,zostało to nagrodzone gromkimi brawami:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Tak się tym cieszę że zapomniałem pogratulować więc obecnie to czynię:

[SIZE=3][COLOR=purple][B]Gratulacje dla Osanna[/B] :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Janusz45
Dziekuję bardzo!
odpowiadam tutaj, bo podziekowania to żadna nowość, więc nie
chcę się narażać na kąśliwe uwagi na innym wątku.
Listonosz chodzi ale ta, dla której ufundowano jeden z tych pucharów, postanowiła własnie dzisiaj zostać mamą......
tak więc informuję Cię - Nuki ma przyrodnie rodzeństwo.
Maluszki czują sie dobrze i są zamówione, więc nie jest to reklama miotu:lol:

Aga4
dziekuję za gratulacje!

Posted

@RJO

Aaaa to już wiem dlaczego dzisiaj do mnie cały czas pisała Natalia pytała mi się czy Karmen ma szczeniaczki,wiesz ona tak bardzo chciała szczeniaka z tego miotu czy w tej rezerwacji pomyślałaś o niej???
Nie miałem dzisiaj czasu z nią porozmawiać:talker: :loveu:
Nie pytam o nic ,nie chcę zapeszać niech maluchy się chowią:multi: :multi:

[B]No i gratulacje dla Karmen!!!!! i[/B] :buzi:

Posted

Janusz45
Niestety Natalia za późno próbowała rezerwować. Szczenieta od
Karmen byly już zarezerwowane od kilku miesięcy.
Ale już do Niej napisałam.
Karmen przesyła Ci "szeroki uśmiech wielkogłowy ":lol:

Posted

[quote name='Janusz45'][COLOR=black][/COLOR]

[B]Hodowla Osanna jako jedyna z grona nagrodzonych hodowli oddziału poznańskiego otrzymała dwa puchary honorowe za Zwycięzców Świata:multi: :multi: :multi: a także właścicielce Pani Renacie Jasińskiej przyznano brązową odznakę oddziałową za zasługi i wkład jaki wnosi do kynologi.[/B]

Mimo nieobecności Pani Renaty ,zostało to nagrodzone gromkimi brawami:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Tak się tym cieszę że zapomniałem pogratulować więc obecnie to czynię:

[SIZE=3][COLOR=purple][B]Gratulacje dla Osanna[/B] :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/quote]

GRATULACJE RENA !!!! :loveu::loveu::loveu: