Jump to content
Dogomania

[Zielona Góra/lubuskie] Porzucona husky Luna oraz 7 jej dzieci - wszyscy mają domy !!

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andre']a Lunka biegala sobie grzecznie przy Oli rowerku :)

ale zainteresowanie nia zadne. zero telefonow, maili...

AM[/quote]

[B]Lunka dlaczego ?[/B]
[B]Taka urocza sunia a tak długo czeka?[/B]

Posted

[SIZE=4][COLOR=RED]
APELUJEMY O PILNA POMOC W POSZUKIWANIU DOMU DLA LUNY!!![/COLOR][/SIZE]

Sprawa jest ogromnie trudna i pilna - Luna przebywa w tej chwili u Oli, ktora sama ma inne zwierzeta, w tym swoja starsza, przezywajaca juz ostatnie, niestety, dni suczke, a zamiast ulatwic swojej sunii rozstanie, to zostala skazana na opieke nad Luna. Co gorsza, od przyszlego tygodnia zostaje ZE WSZYSTKIMI zwierzakami sama w domu, bez wsparcia rodziny, co juz w ogole pogroza ja nie tylko jesli chodzi o opieke nad Luna, ale w ogole o zycie zawodowe (o osobistym nawet nie wspominam...).

[SIZE=4][COLOR=RED]MUSIMY PRAKTYCZNIE NATYCHMIAST ZNALEZC DOM LUNIE, EW. DOM ZASTEPCZY[/color][/size]

Z najnowszych, zlych wiesci - wlasnie dostalismy info z domu Lei, ostatniego szczeniaka Luny, ze z powodu alergii nie moga jednak sie nia opiekowac..................................................................................
................................................................................................
................................................................................................

[SIZE=4][COLOR=RED]Pomozecie Lunie i nam????

506-587-110, 661-343-464
[email][email protected][/email], [email][email protected][/email][/color][/size]

AM

Posted

Wczoraj Lea miala byc u nas, "bo alergia", ale cisza na laczach poki co. Z braku miejsc zmuszeni bedziemy umiescic ja kilkanascie km od ZG, w kojcu na wsi, z kiepskim kontaktem z czlowiekiem.

Luna - bez zmian. Pilnie musimy wydac, a chetnych brak.

AM

Posted

Jestem na urlopie... Dorwałam na chwilę internet i miałam nadzieję, że przeczytam szczęśliwe zakończenie wątku Luny i jej dzieci. Strasznie chciałabym pomóć, tylko nie wiem co mogę wskórać na tę odległość....

Posted

Fusica - z dobrych wiesci, to Luna dzisiaj pojechala szukac swojej nowej szansy w nowym domku. Trzymamy kciuki mocno, az nam paluchy zsinialy ;-) Pierwsze wiesci nastrajaja optymistycznie, ale czekamy... wiadomo...

No a Lea - poki co bez zmian. Teoretycznie do oddania, ale wiesci nowych brak.

AM

Posted

Luna - kciuki nadal trzymac, ale plynace do nas od wczoraj wiesci w jej sprawie sa wylacznie pozytywne, takze...

Lea - powysylalem jej fotki MMSem, bo taka byla prosba nowych chetnych do jej adopcji, a wyglada na to, ze wszystko bylo ponurym zartem i marnowaniem naszego czasu i pieniedzy...

AM

Posted

Luno, suniu kochana... Z całego serca zycze ci, żeby ten domek był ostatni... Ten najlepsiejszy z najlepsiejszych...
Rycho też trzyma łapki i czeka na dobre wieści o swojej rodzinie.

Posted

Tymczasem po dluzszych problemach z kontaktem odezwali sie Panstwo, ktorzy zaadoptowali wczesniej Lee. Jednak ostatecznie chca ja oddac jak najszybciej, maksymalnie w ciagu tygodnia. Dobre domki poszukiwane!

AM

Posted

a te nawroty to w poprzednim domu Luny byly. tutaj ponoc nowosc. jest to uwiarygodnione troche, bo przy kontroli poadopcyjnej cos tam delikatnie wspominali, ale zaparli sie i troche wycofali, gdy mowilismy, ze jesli tak, to trzeba szukac nowego domu, bo problem dopiero pokaze swoje prawdziwe oblicze, gdy zima nadejdzie. moze jednak chcieli ja zatrzymac, ale faktycznie dopiero alergia prawdziwa nadeszla.

AM

Posted

Oj, przepraszam. Już mi się myli, kto ma alergię po raz pierwszy, a kto nawrót. U mnie w rodzinie nikt nie jest na nic uczulony i zaczynam wierzyć, że jesteśmy jakimiś wyjątkami... Ech... Ale ponoć alergia może być w każdym wieku...
A nie, przepraszam, mam problem z gazem, którym ładuje się klimę w aucie (freon?). Oczy łzawią, kicham, w gardle sucho.
Do góry, Lea!