Jump to content
Dogomania

[Zielona Góra/lubuskie] Porzucona husky Luna oraz 7 jej dzieci - wszyscy mają domy !!

Recommended Posts

Posted

Kolo 18.30 Luna pojechala do nowego, docelowego, mam nadzieje, domu... Na razie podchodzimy spokojnie i czekamy na pierwsze wiesci. Za duzo bylo juz euforii, a pozniej smutku, zeby teraz skakac do gory. Ludzie pieknie mowia, urzekaja, roztaczaja wizje, piekne domy pokazuja, a pozniej zwierzaki wracaja... :-( Oby z Luna bylo tym razem inaczej....

AM

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i... cholera jasna!

Ponoc Pan z rodzina mial staly kontakt z 3 psami, w tym 1 husky, a przed 10 minutami telefon, ze dziecku odnowila sie alergia na psy sprzed 4 lat i Luna wraca...

AM

ps. Paulinka18, zapisz sobie na czarna liste, bo to jest ten Pan, co sie zglaszal przez Bezdomne Szpice (Zagan)

Posted

[quote name='Paulinka18']Czyli jak Luna jednak pojechała do tego faceta do Żar? A nie do tego domu do którego miała jechać?[/QUOTE]

tak. ten pierwszy dom na razie nie moze jej jednak przyjac. teraz jest juz u Oli znow.

AM

Posted

[quote name='andre']Luna na allegro:

[URL]http://www.allegro.pl/item220325502_suczka_husky_luna_wysterylizowana_.html[/URL]

AM[/quote]
To Luna w domu czy dalej szuka? Bo mi się chyba coś pozajączkowalo:oops:

Posted

Szuka, szuka!

Wczoraj o 18.30 pojechala do nowego domu, a rano byl telefon, ze syn nowego opiekuna ma objawy alergii i Luna kolo 11 wrocila pod opieke Oli :-(

AM

Posted

Luna ma jednego obserwatora na allegro, a zanim burza zerwala polaczenie, to Ola zdazyla przekazac mi jednym zdaniem, ze ktos zglosil sie w sprawie Luny...

AM

Posted

[quote name='andre']Luna ma jednego obserwatora na allegro, a zanim burza zerwala polaczenie, to Ola zdazyla przekazac mi jednym zdaniem, ze ktos zglosil sie w sprawie Luny...

AM[/quote]
Lunka oby ten dom był tym domem i obyś żyła tam długo i szczęśliwie

Posted

Osoba z allegro i do Oli to dwie rozne. Ta druga poki co nie wzbudzila w nas jakiejs wielkiej nadzieji, ale jutro dziewczyny (w tym Luna) spotkaja sie z nia na zywo, zeby wymienic chociaz pare zdan.

AM

Posted

[center]
[size=4]
[color=blue]
Luna, 5-letnia suczka w typie husky, wysterylizowana

tel. 506-587-110,
e-mail: [email][email protected][/email]
[/color][/size]

[img]http://idz.zgora.pl/idz/2007-07/2007-06-28_dscn1107_luna.jpg[/img]

[/center]

AM

Posted

Szkoda słów... Jestem posiadaczką wielu alergii i z doświadczenia wiem, że alergie na sierść nie przechodzą sobie ot tak. Jeśli dzieciak miał alergie 4 lata temu i nie był odczulany itd, to wiadomo że wróci. Moim zdaniem to kiepska wymówka... Rodzice, którzy mają alergika, trochę więcej na ten temat wiedzą i w życiu nie klepaliby takich głupot.

Naprawdę trzymam kciuki...

Posted

Dla mnie ten argument też jest mało wiarygodny,ciekawa jestem jaka była prawdziwa przyczyna oddania z powrotem Luny, ale tego się już nie dowiem:shake:

Posted

[quote name='Dina2']Dla mnie ten argument też jest mało wiarygodny,ciekawa jestem jaka była prawdziwa przyczyna oddania z powrotem Luny, ale tego się już nie dowiem:shake:[/quote]
Oj ludzie takie bajki opowiadali przy zwrotach z adopcji, ze szok.

Posted

Luna byla u nich tak krotko, ze nie mozna mowic o zadnych racjonalnych powodach oddania jej, takze po prostu skupmy sie prosze na poszukiwaniach nowego domu...

AM