Jump to content
Dogomania

Specjalistyczna Wystawa Psów Japońskich 27.05.07 - Lelystadt (Holandia)

Recommended Posts

Posted

Organizatorem wystawy jest holenderski klub Tosa Ken, zapraszają wszystkich posiadaczy psów ras Japońskich + (uwaga dla fanów tej rasy) Thai Ridgeback.

Koszt: 15 EUR za 1-go psa + 7,50 każdy kolejny

Miejsce:

Martin Gaus Gedragscentrum.
Bronsweg 9 - 11a.
Lelystad
Holandia

czas 27 Maja 2007

Info:
www.tosakenclub.eu
[email protected]

W związku tym poszukujemy chętnych do wyjazdu, dorzucimy się do benzyny, ropy, gazu i zapewnimy radosną podróż.

Posted

Po weekendzie mają postawić stronę, na razie kontakt na maila.

Z tego co się dowiedziałem, zapowiadają dużo pobocznych atrakcji w stylu - osobę, która będzie zapisywała imiona psów w znakach kanji, pokazy robienia sushi, teatr cienia z sylwetkami naszych psów etc.

Co prawda dostałem również informację - że wystawa jest nieoficjalna, cokolwiek miałoby to znaczyć, więc drążę ten temat dalej - po weekendzie będę miał więcej informacji.

Posted

Ok już wiem. Normalna wystawa - taka ich krajowa zwykła jeśli można tak powiedzieć. Napisali mi , że będą sędziowie specjalnie dobrani na japończyki - być może sami japończycy, tytuły i nagrody, ale nie będzie z niej punktów - nie wiem co to oznacza - specjaliści od wystawiania w Holandii mogą mi tutaj pomóc. Ale jest bonus bo 28 w Arnhem jest CAC/CACIB więc można zrobić z tego weekendowy wypad wystawowy do Holandii.

Posted

Informacje na temat wystawy w Arnhem

Koszt.

Szczeniaki 35 EUR
Pozostałe klasy 50EUR
każdy kolejny pies 42EUR

Szpice japońskie są oceniane 26.05.07

jest to wystawa halowa sędzia: G.F. Schaufeli

Jak się okazało miałem przestawiony rok w kompie - wystawa jest jednak w sobotę i niedzielę :)

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...