marzenna79 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [IMG]http://images21.fotosik.pl/130/ed2f95cca7f5a032.jpg[/IMG] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=YellowGreen]Super- fryzurka filmowa.:loveu::loveu: Dzień doberek w niedzielę palmową.:multi::multi: [SIZE=7]Dzisiaj [FONT=Verdana]1[/FONT] kwietnia Prima aprilis !!!!!!! [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [IMG]http://images22.fotosik.pl/77/fc5fab22ff57eac7.jpg[/IMG] [COLOR=YellowGreen][SIZE=5][FONT=Georgia][I][B]Capri kocha pluszaki...:loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] :evil_lol: [IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]
Zuza96 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='marzenna79'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=YellowGreen] [SIZE=7]Dzisiaj [FONT=Verdana]1[/FONT] kwietnia Prima aprilis !!!!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote] :splat:O żesz !!! widziałam, że o czymś zapomniałam.........:evil_lol:
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Alka']haha, dośc ostra ta rozgrzewka :evil_lol: pluszak i sznurek wymęczone :evil_lol:... miłego, słonecznego spacerku życzymy :loveu::loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Witamy Alu :bigcool: Serdecznie i słonecznie pozdrawiamy.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Magda_Miki']Choroba:mad: Chyba bylam niegrzeczna:evil_lol: [/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Olive][I][B]O żesz bezczelna choroba[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :-x [quote name='marzenna79'] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=YellowGreen]Dzień doberek w niedzielę palmową.:multi::multi: [SIZE=7]Dzisiaj [FONT=Verdana]1[/FONT] kwietnia Prima aprilis !!!!!!! [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Dzień dobry Marzenno :thumbs: Mizianko świąteczne dla Sukcesa.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Zuza96']:splat:O żesz !!! widziałam, że o czymś zapomniałam.........:evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Zuzia, jak tak dalej będzie to zapomnisz adres dgm [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:wink:
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzień dobry dziewczynki :loveu: Ale mi sie dzisiaj dobrze spalo :multi: Najchetniej wrocilabym spowrotem do wyrka. A jak nasza piękna Capri? Aguś ona chyba sporo schudła podczas choroby, czy mi się tylko tak wydaje?
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Dzień dobry Anusiu[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Capri schudła odrobinkę, a do tego wygląda troszkę dziwnie, nie wiem, czy to ogólne zmęczenie organizmu czy zupełnie zniszczony włos robi takie niekorzystne wrażenie (praktycznie dwa tygodnie non stop w kaftanie). Jak samopoczucie Alicji, dziewczynka doszła do siebie? Przyznam, że mi dziś spało się równie dobrze i długo...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Zuza96 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Zuzia, jak tak dalej będzie to zapomnisz adres dgm [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:wink:[/quote] To się nigdy chyba nie stanie :evil_lol::evil_lol: Ale na wszelki wypadek wszyscy domownicy go znają........ :evil_lol: :loveu:
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Zuzia, normalnie jesteś, ale jakby ciebie nie było[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :shake: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Co u ciebie słychać, szogunie?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Zuza96 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Zuzia, normalnie jesteś, ale jakby ciebie nie było[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :shake: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Co u ciebie słychać, szogunie?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Aaa u mnie nic nowego, tylko w piątek byłam u fryzjera i wyprostowałam włosi i podcięłam. Lece na obiadek :cool3: [/FONT][/COLOR]
Guest Kamcia_14 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Notesik doszedł :cool3: ? Mam nadzieję , że tak :multi: :multi:
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Zuuuuzka :loveu: Teraz czeka Was długa droga, do przywracania dawnej kondycji włosków. Alicja już chyba dobrze się czuje. Szczekała jak coś stuknęło więc najprawdopodobniej wszystko wraca do normy :multi:
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Aaa u mnie nic nowego, tylko w piątek byłam u fryzjera i wyprostowałam włosi i podcięłam. Lece na obiadek :cool3: [/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][I][B]Nie to, że zmieniła wygląd to jeszcze zaczęła latać i mówi, że u niej nic nowego. Zuzia o żesz ty![/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][COLOR=YellowGreen] [/COLOR] :Rose:
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Kamcia_14']Notesik doszedł :cool3: ? Mam nadzieję , że tak :multi: :multi:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Witaj Kamciu :loveu: Pozdrawiam wiosennie i słonecznie :loveu: Ciągle czekam, zaczął się okres przedświąteczny, więc pewnie jeszcze sobie poczekam. [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Alicja już chyba dobrze się czuje. Szczekała jak coś stuknęło więc najprawdopodobniej wszystko wraca do normy :multi:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Maleńka moja piękna Alicja, słoneczko niech znów będzie radosne na wiosnę[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :buzi:
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Zuzka leci na obiadek, a ja dopiero śniadanko zjadłam :oops: Chyba zaaz idę się położyć z Alicją przed teleodbiornikiem, moze sobie przysne jeszcze :siara:
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Niedziela to niedziela, trzeba się niedzielnić do oporu :grins: Anusia, mam nadzieję, że wieczorem miło sobie porozmawiamy.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wieczorkiem napewno. Bazarek nam sie konczy :razz:
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wieczorkiem na pewno. Bazarek nam sie konczy :razz:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Kubuś będzie miał piękny domek[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :megagrin:
Guest Kamcia_14 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta][I][B]Witaj Kamciu :loveu: Pozdrawiam wiosennie i słonecznie :loveu:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=magenta]Ciągle czekam, zaczął się okres przedświąteczny, więc pewnie jeszcze sobie poczekam. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/quote] Myślałam , że już doszło , a tu nic :placz: . Może do świąt przyjdzie :cool3: Módlmy się za to :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Kubuś będzie miał piękny domek[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :megagrin:[/QUOTE] I piękną Pańcię i piękną Kaprysię :megagrin:
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Czekam na piękny notesik i myślę, że w kwietniu się doczekam[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :shiny: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Wybrałam się na spacer do parku. Szłyśmy chodnikiem, gdy znienacka zaatakował nas bernardyn, babcia nie była w stanie nad nim zapanować i pies bez problemu, jednym szarpnięciem wyrwał się jej. Ratowałam niuńkę przed niechybnym stratowaniem i wzięłam na siebie atak zaślinionego cielska, a w odwecie usłyszałam, że takiego małego psa powinnam nosić na ręku, bo starsza pani nie widzi żadnego powodu, żeby panować nad swoim olbrzymem...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
marzenna79 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [I][FONT=Verdana][SIZE=4]Ojejku,Aguś ! :shake: Ale miałaś przygodę !!! :shake::shake: Niedość, że Capri rekonwalescentka, to jeszcze poturbowałby ją wielki bernardyn...:mad: :mad: :mad: Kobieta bezczelna conajmniej...:shake: Dlatego ja tak nie lubię chodzić sama z Sukcesem, bo sobie sama nie dałabym rady, w razie jakiegoś niespodziewanego ataku.:shake: :roll: Pozdrawiam Was.:loveu::loveu: [/SIZE][/FONT][/I] [IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nie no, to żart chyba jakiś :crazyeye: Co za wstrętna baba :mad:
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Babcia z fantazją[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :huh:
Alka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Wybrałam się na spacer do parku. Szłyśmy chodnikiem, gdy znienacka zaatakował nas bernardyn, babcia nie była w stanie nad nim zapanować i pies bez problemu, jednym szarpnięciem wyrwał się jej. Ratowałam niuńkę przed niechybnym stratowaniem i wzięłam na siebie atak zaślinionego cielska, a w odwecie usłyszałam, że takiego małego psa powinnam nosić na ręku, bo starsza pani nie widzi żadnego powodu, żeby panować nad swoim olbrzymem...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] no cos takiego!!!:angryy: wstrętny babsztyl ...:diabloti: właśnie w takich sytuacjach praktyczne są szeleczki.Mnie samej zdarzyło się niespodziewanie podciągnąć Tuffiego do góry i uratować z opresji...
Aga76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]York - latający pies[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll:
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ludzie to jednak idioci :roll: Ale leniwca mam :shake: Nawet mi się pisac nie chce, siedze sobie z Wami i to mi wystarcza :stupid:
Recommended Posts