Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://images21.fotosik.pl/130/ed2f95cca7f5a032.jpg[/IMG]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=YellowGreen]Super- fryzurka filmowa.:loveu::loveu:
Dzień doberek w niedzielę palmową.:multi::multi:
[SIZE=7]Dzisiaj [FONT=Verdana]1[/FONT] kwietnia
Prima aprilis !!!!!!!
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[IMG]http://images22.fotosik.pl/77/fc5fab22ff57eac7.jpg[/IMG]
[COLOR=YellowGreen][SIZE=5][FONT=Georgia][I][B]Capri kocha pluszaki...:loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] :evil_lol:
[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]

Posted

[quote name='marzenna79'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=YellowGreen]
Prima aprilis !!!!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]
:splat:O żesz !!! widziałam, że o czymś zapomniałam.........:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']haha, dośc ostra ta rozgrzewka :evil_lol: pluszak i sznurek wymęczone :evil_lol:...

miłego, słonecznego spacerku życzymy :loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Witamy Alu :bigcool: Serdecznie i słonecznie pozdrawiamy.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Magda_Miki']Choroba:mad: Chyba bylam niegrzeczna:evil_lol:
[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Olive][I][B]O żesz bezczelna choroba[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :-x

[quote name='marzenna79']
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=YellowGreen]Dzień doberek w niedzielę palmową.:multi::multi:
Prima aprilis !!!!!!!
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG][/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Dzień dobry Marzenno :thumbs: Mizianko świąteczne dla Sukcesa.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Zuza96']:splat:O żesz !!! widziałam, że o czymś zapomniałam.........:evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Zuzia, jak tak dalej będzie to zapomnisz adres dgm [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:wink:

Posted

Dzień dobry dziewczynki :loveu:
Ale mi sie dzisiaj dobrze spalo :multi:
Najchetniej wrocilabym spowrotem do wyrka.
A jak nasza piękna Capri?
Aguś ona chyba sporo schudła podczas choroby, czy mi się tylko tak wydaje?

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Dzień dobry Anusiu[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Capri schudła odrobinkę, a do tego wygląda troszkę dziwnie, nie wiem, czy to ogólne zmęczenie organizmu czy zupełnie zniszczony włos robi takie niekorzystne wrażenie (praktycznie dwa tygodnie non stop w kaftanie).

Jak samopoczucie Alicji, dziewczynka doszła do siebie?

Przyznam, że mi dziś spało się równie dobrze i długo...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Zuzia, jak tak dalej będzie to zapomnisz adres dgm [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:wink:[/quote]
To się nigdy chyba nie stanie :evil_lol::evil_lol: Ale na wszelki wypadek wszyscy domownicy go znają........ :evil_lol: :loveu:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Zuzia, normalnie jesteś, ale jakby ciebie nie było[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :shake: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Co u ciebie słychać, szogunie?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Zuzia, normalnie jesteś, ale jakby ciebie nie było[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :shake: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Co u ciebie słychać, szogunie?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Aaa u mnie nic nowego, tylko w piątek byłam u fryzjera i wyprostowałam włosi i podcięłam.

Lece na obiadek :cool3:
[/FONT][/COLOR]

Guest Kamcia_14
Posted

Notesik doszedł :cool3: ?

Mam nadzieję , że tak :multi: :multi:

Posted

Zuuuuzka :loveu:

Teraz czeka Was długa droga, do przywracania dawnej kondycji włosków.
Alicja już chyba dobrze się czuje.
Szczekała jak coś stuknęło więc najprawdopodobniej wszystko wraca do normy :multi:

Posted

[quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Aaa u mnie nic nowego, tylko w piątek byłam u fryzjera i wyprostowałam włosi i podcięłam.

Lece na obiadek :cool3:
[/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][I][B]Nie to, że zmieniła wygląd to jeszcze zaczęła latać
i mówi, że u niej nic nowego. Zuzia o żesz ty![/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][COLOR=YellowGreen]
[/COLOR]
:Rose:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Notesik doszedł :cool3: ?

Mam nadzieję , że tak :multi: :multi:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Witaj Kamciu :loveu: Pozdrawiam wiosennie i słonecznie :loveu:
Ciągle czekam, zaczął się okres przedświąteczny, więc pewnie jeszcze sobie poczekam.
[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[quote name='Anusia & Alutka']Alicja już chyba dobrze się czuje.
Szczekała jak coś stuknęło więc najprawdopodobniej wszystko wraca do normy :multi:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Maleńka moja piękna Alicja, słoneczko niech znów będzie radosne na wiosnę[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :buzi:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Niedziela to niedziela, trzeba się niedzielnić do oporu :grins:

Anusia, mam nadzieję, że wieczorem miło sobie porozmawiamy.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Wieczorkiem na pewno.
Bazarek nam sie konczy :razz:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Kubuś będzie miał piękny domek[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :megagrin:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta][I][B]Witaj Kamciu :loveu: Pozdrawiam wiosennie i słonecznie :loveu:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=magenta]Ciągle czekam, zaczął się okres przedświąteczny, więc pewnie jeszcze sobie poczekam. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/quote]

Myślałam , że już doszło , a tu nic :placz: . Może do świąt przyjdzie :cool3:

Módlmy się za to :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Czekam na piękny notesik i myślę, że w kwietniu się doczekam[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :shiny:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Wybrałam się na spacer do parku. Szłyśmy chodnikiem, gdy znienacka zaatakował nas bernardyn, babcia nie była w stanie nad nim zapanować i pies bez problemu, jednym szarpnięciem wyrwał się jej. Ratowałam niuńkę przed niechybnym stratowaniem i wzięłam na siebie atak zaślinionego cielska, a w odwecie usłyszałam, że takiego małego psa powinnam nosić na ręku, bo starsza pani nie widzi żadnego powodu, żeby panować nad swoim olbrzymem...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[I][FONT=Verdana][SIZE=4]Ojejku,Aguś ! :shake: Ale miałaś przygodę !!! :shake::shake:
Niedość, że Capri rekonwalescentka, to jeszcze poturbowałby ją wielki bernardyn...:mad: :mad: :mad:
Kobieta bezczelna conajmniej...:shake: Dlatego ja tak nie lubię chodzić sama z Sukcesem, bo sobie sama nie dałabym rady, w razie jakiegoś niespodziewanego ataku.:shake: :roll:
Pozdrawiam Was.:loveu::loveu:
[/SIZE][/FONT][/I]
[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Wybrałam się na spacer do parku. Szłyśmy chodnikiem, gdy znienacka zaatakował nas bernardyn, babcia nie była w stanie nad nim zapanować i pies bez problemu, jednym szarpnięciem wyrwał się jej. Ratowałam niuńkę przed niechybnym stratowaniem i wzięłam na siebie atak zaślinionego cielska, a w odwecie usłyszałam, że takiego małego psa powinnam nosić na ręku, bo starsza pani nie widzi żadnego powodu, żeby panować nad swoim olbrzymem...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
no cos takiego!!!:angryy:
wstrętny babsztyl ...:diabloti:

właśnie w takich sytuacjach praktyczne są szeleczki.Mnie samej zdarzyło się niespodziewanie podciągnąć Tuffiego do góry i uratować z opresji...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...