Aga76 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Śpimy w najlepsze :roll: [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz156-3.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz158-3.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz161-3.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz163-3.jpg[/IMG]
marzenna79 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [SIZE=4][FONT=Fixedsys][COLOR=DarkOrchid]Śliczne dziewczynki... :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img373.imageshack.us/img373/9545/obrazek26lr6.jpg[/IMG] [/COLOR][/FONT][/SIZE]
Aga76 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='marzenna79'][SIZE=4][FONT=Fixedsys][COLOR=darkorchid]Śliczne dziewczynki... :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [url]http://img373.imageshack.us/img373/9545/obrazek26lr6.jpg[/url] [/quote] Marzenko :calus: Sprawiłaś mi wielką radość!
Sara_i_Aris Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Aguś, Capryśka jest po prostu niesamowita :lol: Te jej pozy podczas spania :lol: Dogoni Fidlastego?
Aga76 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='PositiveThought']Drzemka na niezawodnej panterce ;)[/quote] :evil_lol: na kimś trzeba, hihihi [quote name='ewa2909']:loveu:Wpadliśmy się przywitać po urlopie:loveu:[/quote] Witaj wypoczęta Ewo :calus: [quote name='Sara_i_Aris']Aguś, Capryśka jest po prostu niesamowita :lol: Te jej pozy podczas spania :lol: Dogoni Fidlastego?[/quote] Cześć Saruś :loveu: Kapryśka senny wąż :megagrin: Może z czasem zacznie spać na plecach, póki co tylko boczki wchodzą w grę :evil_lol:
Magda Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ale się sennie zrobiło... <ziewa>:eviltong: Fionka zajmuje miejscówkę w razie jakiejś uczty, co by lepsze widoki miała :evil_lol: heh [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Były już jakieś fotki z budowy? Zobaczyłabym sobie:oops:[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Magda'] Fionka zajmuje miejscówkę w razie jakiejś uczty, co by lepsze widoki miała :evil_lol: heh [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Były już jakieś fotki z budowy? Zobaczyłabym sobie:oops:[/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=1][COLOR=White][I][COLOR=PaleTurquoise]Nie wszystkim się to podoba[/COLOR] [/I][/COLOR][/SIZE] Żebyś wiedziała, ostatnio zwędziła pasztet z kanapki TK :evil_lol: i nawet nie uciekła, odwróciła się tyłem do TK (wciąż na krześle obok) i spokojnie zjadła, a ten dalej patrzył w monitor, hihihi
Aga76 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz010-5.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz011-5.jpg[/IMG]
Magda Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Haha szczwana bestia:diabloti: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]A ciemu?[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Magda']Haha szczwana bestia:diabloti: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]A ciemu?[/COLOR][/SIZE][/quote] Niby spokojna, niby powolna... a tu niespodzianka i chleb z masłem :roll: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Ciężko jednoznacznie stwierdzić, nie mówię nie - może kiedyś coś wrzucę... Ogólnie mamy już wszystkie okna, tynki, bramę garażową i w tygodniu drzwi wejściowe mają wstawić. [/COLOR][/SIZE]
Magda Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Aga76']Niby spokojna, niby powolna... a tu niespodzianka i chleb z masłem :roll: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Ciężko jednoznacznie stwierdzić, nie mówię nie - może kiedyś coś wrzucę...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Ogólnie mamy już wszystkie okna, tynki, bramę garażową i w tygodniu drzwi wejściowe mają wstawić.[/COLOR][/SIZE] [/quote] Tylko z masłem? To połów udał się w połowie hihi:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]To szybciutko. Fajnie widzieć jak powoli gruz zamienia się w konkretny, wymarzony kształt. To teraz pewnie wymyślasz umeblowanie, wygląd wnętrz czyli katalogi i internet w ruch hihi Życzę wszystkiego najlepszego![/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Magda']Tylko z masłem? To połów udał się w połowie hihi:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]To szybciutko. Fajnie widzieć jak powoli gruz zamienia się w komkretny, wymarzony kształt. To teraz pewnie wymyślasz umeblowanie, wygląd wnętrz czyli katalogi i internet w ruch hihi Życzę wszystkiego najlepszego![/COLOR][/SIZE][/quote] Ale impreza się spodobała, i teraz częściej czai się na talerz TK :cool1: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Na razie to jeszcze jest "spokojnie". Pod koniec sierpnia minie rok od wykopania fundamentów. Póki co rozpoczęłam zabawę w kolory, duuużo ich, hihihi Dziękujemy.[/COLOR][/SIZE]
ewa2909 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=white][I][COLOR=paleturquoise]Nie wszystkim się to podoba[/COLOR][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=white] [/COLOR] Żebyś wiedziała, ostatnio zwędziła pasztet z kanapki TK :evil_lol: i nawet nie uciekła, odwróciła się tyłem do TK (wciąż na krześle obok) i spokojnie zjadła, a ten dalej patrzył w monitor, hihihi[/quote] Ciekawe co TK wypatrzył w tym monitorze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Aguś:multi: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise](ja też bym se popatrzyła na budowlane foteczki)[/COLOR][/SIZE]
Sara_i_Aris Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Cześć Aguś :multi: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Ja też bym popatrzyła...[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='ewa2909']Ciekawe co TK wypatrzył w tym monitorze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Aguś:multi: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise](ja też bym se popatrzyła na budowlane foteczki)[/COLOR][/SIZE][/quote] Pewnie znów była to wciągająca inteligenta gra :evil_lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aguś :multi: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Ja też bym popatrzyła...[/COLOR][/SIZE][/quote] Dzień doberek w piękny poniedziałkowy poranek :Rose: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Dzięki... kiedyś zrobię niespodziankę i o małym natężeniu[/COLOR][/SIZE]
Pegaza Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Aga76']:loveu: :loveu: :loveu: Zdarzają :evil_lol: Szkoda... widziałam w tv żaglowce, robią wrażenie :razz:[/quote] A ja widzialam na zywca wprawdzie z daleka bo zrezygnowalismy z wyjazdu w ten dzien do Gdyni gdyz miasto bylo zakorkowane i pojechalismy do nas na plaze gdzie je widzielismy jak przeplywaly :cool1: Cze Aga :loveu: nie wiem czy dam rade wsio nadrobic tak wyrywkowo wchodze aa stwora przyprowadzilam..:evil_lol:
Pegaza Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='tigrunia']No no widzę, że dużo nas się urlopować będzie :loveu: Ojj jak ja D-E zazdoszcze tego upału dzisiejszego nad morzem :loveu:[/quote] Hihi Be oj bylo ciepelko bylo:loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue]co z tego jak ograniczona byla z woda bo mnie ciotka nawiedzila:roll:[/COLOR][/SIZE]
PositiveThought Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Aguś, wybieranie kolorków jest najfajniejsze... :loveu: Pod warunkiem że pójdziesz i pokazesz paluszkiem, a nie jak u mnie - dali mi wałek w łapę i powiedzieli - "chcesz kolor, maluj" :p
ewa2909 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Cze Aguś:loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue](jak dla mnie to może być i duże natężenie)[/COLOR][/SIZE]
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cze Aga powodzenia w wybieraniu kolorków ci życze :loveu:
Aga76 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Pegaza'] Cze Aga :loveu: nie wiem czy dam rade wsio nadrobic tak wyrywkowo wchodze aa stwora przyprowadzilam..:evil_lol:[/quote] Ano cze :multi: Ooo stworek, kici kici :evil_lol: [quote name='PositiveThought']Aguś, wybieranie kolorków jest najfajniejsze... :loveu: Pod warunkiem że pójdziesz i pokazesz paluszkiem, a nie jak u mnie - dali mi wałek w łapę i powiedzieli - "chcesz kolor, maluj" :p[/quote] :evil_lol: Póki co ja wybieram właśnie paluszkiem, co później będzie... nie wiem Może będę wałkować ściany :megagrin: [quote name='ewa2909']Cze Aguś:loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue](jak dla mnie to może być i duże natężenie)[/COLOR][/SIZE][/quote] Cze Ewuś :calus: Dziękuję [quote name='***Paulina***']Cze Aga powodzenia w wybieraniu kolorków ci życze :loveu:[/quote] Cześć Paulinko :sweetCyb: Jak miło, że znów jesteś z nami :Rose: [quote name='Pegaza']Cze a Ty gdzie? protestuje masz dzis byc i basta;)[/quote] Dogo kaput :grab: i do tego żem strasznie zarobiona była :roll:
Pegaza Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Aga a wiesz ze ta posciel ktorą kupilam u innego sprzedawcy to mi odfarbowala sie w praniu i moje nowe przescieradlo zolte pofarbowalo:placz: cwinia ta posciel nie chcem jej:mad:
Recommended Posts